-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdiG
tag
Sziasztok! Az normális, hogy dobozból kibontott zsír új kontroller avg 9-10% hibát hoz a kontroller checker oldalon?
-
ProdiG
tag
Használ esetleg valaki Focusrite scarlett solo 3rd gen hangkártyát ps5el? Nekem nem akarja felismerni, világít a kártya, de a PS nem latja.
-
ProdiG
tag
Sziasztok!
Dualsensehez szeretnék venni analog magasítót ( nem tudom a pontos nevét ), milyet érdemes és honnan? Első playstationöm, FPS játékokban gyengélkedek, GT7 ezzel szemben egész jól megy, de lenne hova fejlődni. Várhatok javulást egy ilyen magasítóval? Előre is köszönöm a választ.
-
ProdiG
tag
válasz Kendek #125041 üzenetére
Éértem. Utána járok, hogy esetleg monitor firmware update hozhat-e ilyen funkciót magával, ha nem akkor így marad. Köszönöm a segítset!
ui: Nem vagyok szakértő, de úgy érzem, hogy a sony-nak nem telt volna sokba odabiggyezteni azt a 3440 x 1440-es felbontást a 2560 mellé, dehát így jártam
-
ProdiG
tag
Sziasztok!
Egy LG 34UC99-W monitorhoz csatlakoztatom a PS-emet, de az 1440p-t nem érzékeli a masina, 1080p-t nyújtja szét. PS gyári kábellel próbálkozom. Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Linux kezdőknek
- Mini-ITX
- BestBuy topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest