-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz Carlos Padre #4995 üzenetére
objektivitást, ugyérted
vagy tán nem MS után mutat be ~mintent a sony? (aka "elsunnyogás" a fórumtárs szerint )
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
NyMRooD
őstag
Nézd meg a magyar "szaksajtót" csodát várnak a jövőhéten, szvsz egy tök átlagos bemutató lesz, ha lesz, nem akkor fog nagyot robbantani a Sony és tele lesznek sírva a topikok, mert mindenki hypolnak felfelé, én csak szóltam, hogy ne legyen csalódás. Ugyan ez igaz az MS júliusban tartandó bemutatójára is. Ha olyasmi lesz amitől leesnek majd az álak, azt mind a két cég megmondja majd előre.
U. I. Baromi idegesítő a sok clickbait cím, csak azokra reagáltam.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wesder
félisten
Jó kérdés. Sony-nàl csak köhintenek és "felrobban" a zinternet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Jövedelem
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Fat - dbrand Darkplates 2.0 - csere ON
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest