-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz ImACeltic #68456 üzenetére
Figyelj, ha ő úgy làtja, az az ő dolga. Én nem néztem a streamet, mert nem érdekel a folytatàsa a HZD-nek, de biztos nagyon szép, mint az ahogy a belsős stúdióknàl lenni szokott.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
válasz ImACeltic #68418 üzenetére
Ha ilyen színek lennének a valóságban, akkor inkább kiszúrnám a saját szememet, én még életemben nem láttam ilyen színeket a valóságban bocsesz👍 Lehet te valami trópusi szigeten laksz vagy nem tudom ott lehet vannak ilyen színek, ilyen helyeken még nem jártam...de természet filmeket szoktam nézni, és ott sincsenek🙄
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 874 pozitív értékeléssel***
-
veterán
válasz ImACeltic #68416 üzenetére
Oké, elnagyolt homályos hátterek/fák/épületek, a háttérben ha jobban megnézed akkor láthatod, hogy csak oda lett "hányva" minden, az erdőben is kizárólag ami éppen előtted van az "él" ami már hátrébb van teljesen "élettelen" mű olyan túl steril az egész semmi sem mozog, a fákon a levelek stb...csak elől! Nem tudom ezt jobban körül írni,de nem is akarom, szerintem ahogy van gáz ez az előzetes videó👍 Aki ezt nem látja vagy nem ismeri el, az tényleg óriás fanboy vagy rossz a szeme😅
Mindegy én befejeztem, nekem nem tetszik egyáltalán, akinek ez tetszik annak pedig egészségére😁[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz ImACeltic #68386 üzenetére
"Teljesen jól használja a játék a párát, a ködöt, a napfényt"
Valóban igen, jól elrejti a háttérben lévő anomáliákat, eltereli a figyelmet sok mindenről😅 Majd nézd meg még 1x és nézz a fátyol/köd mögé, ha valóban jó tévéd van látni fogod miről beszélek, nekem elsőre is szemet szúrt, pedig nem zoomoltam bele 👍
No,de mindegy,mert a megjelenés még odébb van,addig akár még egy jó játék is lehet ebből🙄 Ez csak egy kedvcsináló videó volt...
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz ImACeltic #68225 üzenetére
olyan crossgen
viszont ami feltūnt,hogy az elōzō részhez képest sokkal, de sokkal nagyobb terekkel dolgozik...nem is vagyok benne biztos,hogy ezek 1:1-ben a játékban lesznek
az a tallneck (reseteráról)->kiváncsi vagyok "lent" a gameplay hogyan fog kinézni
Life, Uh, Finds A Way
-
KRoy19
őstag
válasz ImACeltic #67770 üzenetére
"Egyszerűen nem tudom megérteni ezt a beállítottságot. "
Nem kell megérteni, hanem el kell fogadni és nem kiakadni rajta.
"Másodszor pedig ez a lenézés a 30 fps felé.."
Szerintem egyik kommentemben sem voltam lenéző, sőt többször leírtam, hogy tök jó annak aki tudja élvezni a 30 fps-t, mert én nem tudom.
Alapvetően úgy indult a történet, hogy én leírtam, hogy nem játszom 30 fps-es játékokkal és az is szépen leírtam, hogy miért. Nem próbáltam senkire ráerőltetni a nézetemet, csak szimplán leírtam az egyéni preferenciámat. Erre megjelentek az ügyeletes hittérítők és elkezdték nyomni a dumát, hogy "hú hát ilyet nem lehet", "ezért nem szabad kihagyni egy játékot" meg nyomkodták a "tipikus PC-s gondolkodás" bélyegeket.
Te is beálltál a sorba, sőt még fel is háborodtál, hogy én ezt így látom.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy éppen fordított a helyzet és ti nézitek le azt aki nem akar 30 fps-el játszani.[ Szerkesztve ]
-
-
-
KRoy19
őstag
-
Bencus88
nagyúr
válasz ImACeltic #67732 üzenetére
Emberek vagyunk mindenki máshogy látja, különbözőek vagyunk. Nincs ezzel semmi baj nem tudsz azonosulni vele, de ezen szerintem ne rágódj. Kicsit olyan mintha ki lennél akadva valakire aki nem szereti a focit.
Mindenki találja meg azon a konzolon a boldogságát ahol tudja. Játszon azt amit szeret, kikapcsolja és boldoggá teszi. Én is játszanám a legjobb játékokat 30fpsen nagyon szívesen csak az ilyen töltelék játékokhoz nem lenne türelmem mint pl dayz, na az borzalmas colt vagy a remnant. De amiket soroltál velük pl semmi bajom nem volt. De így hogy haladunk a korral és bele kóstoltunk milyen a 60fps az ember nem szívesen adná lejjebb hiszen így nyújt a játék jelenleg a legtöbb szórakozást.
Na de részemről off is, mindenkinek jó játékot!Aki veszi a biomutantot holnap írhabtna róla picit
Persze csak az akinél 60fpsen fut[ Szerkesztve ]
-
kecsu10
aktív tag
válasz ImACeltic #67727 üzenetére
Szerintem teljesen jó a 30 fps. Akinek ez ennyire fontos, annak ott van a lehetőség a pc-re. Olyan mint mikor ismerősöm mondta nekem, hogy visszafogja a klíma a kis kocsiját. Milyen jó, hogy az enyémet nem. Ja persze, de ő elfogadná a 10 liter fogyasztást, és a drága alkatrészeket? Valamit valamiért. Ingyen ebéd nincs szerintem. 500+ egy valamirevaló gamer pc/laptop. Ami ilyen hűvös időben arra is jó, hogy befűti a szobát, nálam is fűt most, megy a RE2 Klári története. :) Nem tudom hány FPS lenne ha kiengedném, de őszintén a legkevésbé nem érdekel. Pláne a PS-en, amire jönni fog a God of war és a Last of us amik mindegy hány fps, iparági sztenderdek. Én megértem ha ez fontos, de ne ez legyen már az elsődleges, pláne ne konzolon.
-
Bencus88
nagyúr
válasz ImACeltic #67713 üzenetére
Szerintem pont nem ezekről a jól optimalizált 30fps játékokról van szó. Én pl ezeket mind kijátszottam és semmi problémám nem volt velük, de vannak már olyan játékok amit nem vesz be a gyomrom 30fpsel.
De neked ezt nem kell megértened, csak próbáld meg elfogadni, vay nem törődni azzal, hogy valaki lehet más véleménnyel is mint a tiéd.
-
balazs025
senior tag
válasz ImACeltic #66818 üzenetére
Részben igazat adok neked, de igazábol továbbra se közelít az álláspontom a tied felé.
Az 1 történetében és azt megelőzően sokkal több negatívum érte Ellie-t, mégis egy teljesen jó karakter volt. A második részben ezzel szemben hiába lenne oka a boldogságra (még Joel halála után is), mégis a legelejétől kezdve a legvégéig számomra antipatikus volt. Mert miután a kórházban kiderítette, hogy mi is történt, utána se a halottak vagy az ez által elbukott lehetséges ellenszer zavarta, hanem, hogy nem válhatott kiemelkedően fontossá, azzá, amivé az immunitása lehetővé tette volna, még ha ez a halálával járt is volna. Tehát már itt is az énközpontúság válik meghatározóvá a személyiségében és az egész játékban narcisztikusnak éreztem, semmiféle empátia nincs már a karakterében a part 2 alatt. Senki nem számít már neki, legyen az barát, barátnő, vagy gyerek, a lényeg az, hogy megölhesse azt, akit meg akar ölni (hogy a legvégén egy emlék miatt mégsem, mekkora csattanó ). De mondom ez csak az én álláspontom, és nem is baj, ha máshogy látjuk. -
Moby
veterán
válasz ImACeltic #66818 üzenetére
Abszolút egyetértek abban, hogy az teljesen érthető, hogy Ellie miért egy aberrált szörnyeteg, azt már kevésbé, hogy Abby miért az, ő egy normális környezetben nevelkedett(egy nemnormális világban). Mindegy, a lényeg nem ez, hanem az, hogy ha ismerem az okokat, akkor az okok ismerete elegendő-e ahhoz, hogy szimpatikusnak tartsam. Nem, nem elegendő, de ezt már írtam. Semmilyen ok nem fogja azzá tenni. -
Moby
veterán
válasz ImACeltic #66773 üzenetére
Jó hát én nem tudtam, hogy a bosszúvágyból öldöklés az ilyen "világ" kérdése, és ezek amúgy jóravaló emberek, csak hát adaptálódtak. Amúgy értékes, érző, egészséges emberek.
Gondolom a fogolytáborok tisztjei is azok, csak adaptálódtak az éppen érvényben lévő világhoz.Aztaku...
[ Szerkesztve ]
-
balazs025
senior tag
válasz ImACeltic #66773 üzenetére
Valószínűleg én ítélem meg rosszul, de én így éreztem.
Lényegében végig teljesen önző, bárkit felhasznál, feláldoz a saját célja érdekében (ami egy teljesen értelmetlen vérontás lenne), és végül e mellett sem tud kitartani (tudom-tudom jellem fejlődés akart lenni, Abby-nél ez is működött, Ellie-nél ez is túl mesterkéltre sikerült). Nem tudok egytlen pozitívumot sem felhozni a cselekedeteiben, viselkedésében. A végső döntés meg számomra teljesen abszurd. Ha még a farmon hagyott volna fel a bosszújával azt megértettem volna, mert úgymond megtalálta/megtalálhatta volna az örömöt az életben. Ehelyett végiggyilkolja magát, hogy eljusson Abby-hez, ahol látszólag megkegyelmez neki, majd hatalmas csavarral egy emlék miatt még sem, majd még egy hatalmas csavarral egy másik emlék miatt mégis. Szerintem ez így már túl volt tolva, és számomra nem hozta azt a csattanót/hatást, amit a készítők szerettek volna. Valószínűleg a többségnek így volt jobb, nekem nem. [ Szerkesztve ]
-
Dr. Venkman
tag
válasz ImACeltic #66307 üzenetére
Nade akkor te az első 10 órában mit csináltál? Mert nekem a számláló szerint kb. 9 órám van a játékban és már vagy 30-szor meghaltam... Szerintem elég jól fel is fedeztem már a biomot, csak vagy a boss picsáz el, vagy olyan teremben lelem halálom ahova beleteleportál 3 entet meg a nagycsápost energiamezővel megspékelve.
-
saelin
veterán
válasz ImACeltic #66261 üzenetére
Ez komoly. Akkor volt olyan 7-9 (valszeg az elsőt és a harmadik bossnál a resetet nem számolja) halálod, amik mind 3.5 órásak voltak legalább. Én már nem emlékszem mennyi halálom lehet, de ennek a duplája vagy minimum a triplája lehet. Ha tetszett a játék én ajánlom a figyelmedbe a Risk of Rain 2-őt, aminek ugyan a grafikája nincs ilyen részletes, de gameplay-ben körbe pisili a Returnal-t ezerszer.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
NvidiaRTX
őstag
válasz ImACeltic #66252 üzenetére
Én ma töröltem le a faxba ezt a szemetet és örökre elfelejtem.
Kajak ennél még egy szoulszlájk is jobb pedig én azokat is rühellem.
Ha előre tudom, hogy ilyen akkor 500Ft-ot nem adtam volna érte, na jó PS Plus-ba behúztam volna. (igen néztem belőle videókat de átvertek ez van)
Jó neked hogy csak 7x-er haltál meg én csak ma 7x-er aztán még a boss közelébe sem jutottam.
Megjelennek a zöld fa szörnyek aztán kb ennyi is volt a játék, undorító igazságtalan idegesítő kacat kisgyerekeknek akik szeretnek desselgetni meg ugrabugrálni a pályákon.
Nem mellesleg amikor fut akkor a talaj gyorsabban halad mint ahogy a lábai mozognak enyhén szólva gáz olyan budget érzése lesz. XDMost a Necromunda: Hired Gun-al szemezek az is hasonlóan pörgős game de ott legalább van értelme vinni a játékot és nem kerül 27k-ba csak 12k, ja és talán nem halok meg 10 percenként benne.
Szal mára ennyi volt a napi Returnális szidás.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
Dr. Venkman
tag
válasz ImACeltic #66263 üzenetére
Mármint egy run volt 3,5-4 óra? Mert annak nem örülnék, annyi időm sosincs egyben játszani. Vagy miután belejöttél a játékba, ennyi idő alatt jutottál el addig a pontig? De akkor a többi 20 óra meg a játék második fele volt? Tekintve, hogy nekem harmincvalahány halálból egyelőre az első boss sincs meg, lehet, hogy én ezt sosem fogom tudni végigjátszani... Pedig a soulsokat lenyomtam simán (jó nem simán, de ment), de itt vannak kétségeim.
-
-
Moby
veterán
válasz ImACeltic #66252 üzenetére
Én kb 30 halál és két boss után dobtam. Nem a 30 halál miatt, azzal nincs gond, hanem az iszonyú szélsőséges kockadobálás miatt. Fogalmam sincs milyen tanulhatóságra gondolsz, miközben minden random a játékban. A nehézség néha ilyen nulla és 1000 között csapkod. Én azért untam rá, mert amíg eljutottam odáig, sem volt semmi progressz az egészben. Amikor jót dobott a randomgenerátor, akkor továbbmentem. Szeretem a nehéz játékokat, főleg olyanokkal játszom, de ez a zsáner eddig elkerült, viszont ha ez az egyik jó képviselője akkor ezt az állapotot konzerválom a jövőre :) Inkább maradok a soulslikeoknál, az tényleg tanulható, meg van progressz.
-
Raga
senior tag
válasz ImACeltic #66133 üzenetére
Nekem egy Bossból egy elég :-)
Örülök ha túl vagyok rajtuk, mint tegnap éjjel...kábulat volt.
Aztán nem sokra meghaltam persze, de nem is akartam reggelig játszani.
Viszont a megszerzett új kütyüvel ismét izgalmas lesz az erdő is ezredszerre mivel új területeket járhatok be vele amiket addig nem tudtam eddig.
Szóval ezt is jól kitalálták meg kell hagyni. -
MODERÁTOR
válasz ImACeltic #65868 üzenetére
Nem tudom, de általában nem csak úgy bezárja az adott játékot mikor valami olyan funkciót használnál, hanem jelez róla és bele kell egyezni. Szóval elvileg nem fogsz tudni olyan dolgot csinálni ami miatt szó nélkül kilépne a megnyitott játékból. Ergo nyugodtan megpróbálkozhatsz vele.
-
veterán
-
Zanik
addikt
válasz ImACeltic #64576 üzenetére
Ez volt még egy gondolatom, hogy mi van ha rosszul szerepel a hang leírás és csak egyik vagy másik lemezen van szinkron, te meg pont a másikat tetted be. Viszont akkor a bluray.com-os és zavvis adatlap is szar. Az amazonos meg jó bár csak a 4K adatai vannak ott. Örülök hogy megoldódott.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
kill_switch
senior tag
válasz ImACeltic #64556 üzenetére
Sajnos akkor lehet belefutottál egy elírásba, külföldi kiadásoknál elő szokott fordulni.
tboy93
Hát, pedig elég sokan vagyunk, közel 300 blu-ray csücsül itthon és az adok-veszek helyek is pörögnek szépen ahol filmekkel megy a bizniszelés. És nagyon sok eszement gyűjtő is van, aki egy filmből, ha kijön 5 féle borítós változat, akkor mind az 5-öt megveszi, hogy meglegyen mind belőle. De sajnos kevesen vagyunk, egyre jobban döglődik az ipar, ami meglátszik a kiadások mennyiségén és a kiadványokon is. -
Zanik
addikt
-
kill_switch
senior tag
válasz ImACeltic #64544 üzenetére
Előfordul blu-ray filmeknél, hogy hibásan kerül infó a borítóra és valójában nincs rajta magyar vonatkozás. Bár itthon forgalmazott filmeknél ritka. Más lejátszóba nem tudod ellenőrizni? Kétlem, hogy a ps tudna olyat, hogy kiszemel valamilyen nyelvet és blokkolja.
Illetve, ha nem magyar kiadás, akkor elképzelhető, hogy az adott nyelvnek megfelelően írja a választómenüben is, tehát nem úgy fogod látni, hogy MAGYAR, hanem maďarský, język węgierski, ungarisch vagy bármi.
Ha kéz alól vetted és bontott volt, akkor viszont van rá esély, hogy azok a magyar lemezek már egy szép steelbook-ban pihennek a gazdájánál, te pedig megkaptad a steelbook-ból kieső külföldi lemezeket. -
Zanik
addikt
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz ImACeltic #64092 üzenetére
Az online része elég fos, de egyébként ha jót akarsz bunyózni, és ahogy említetted a PS1-és aranykorszakbanis imádtad, akkor most is szeretni fogod. Majd mesélj hogy kit mainelsz, nekem Alisa <3 Ja meg Xiaoyu.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Thu
csendes tag
válasz ImACeltic #64163 üzenetére
Hááát, az offline content sajnos elég gyenge a Tekken 7-ben, van egy pár órás sztori mód, de nagyjából ennyi. Illetve a DLC karakterek nem jelennek meg a sztori módban, úgyhogy ha nem tervezel online játszani, akkor elég csak az alapjátékot megvenned, nem kell az Ultimate Edition.
Plusz van egy treasure battle mód ahol a gép ellen játszhatsz meccseket, és ha nyersz, akkor kapsz in-game currencyt. Ezt a currencyt felhasználhatod arra hogy skineket unlockolj ki, illetve van egy galéria menüpont is, ahol kiunlockolhatod az összes előző rész karakter endingjeit.
El lehet vele szórakozni egy darabig, de alapvetően itt csak arra van az offline mód, hogy pár óra alatt felkészítsen az online játékra.
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Én játszottam vele, és nem egy Tekken 3.
Az nagyságrendekkel jobb volt, mert lassabb volt az egész játékmenet. Ezeket az újjakat már ilyen korai füstölőujjú gamerekre találták ki és utálom az ilyen verekedős játékokat, amiben 10 ütést viszel be egy másodperc alatt és elég össze vissza nyomogatnod a gombokat random.We are only Stardust...
-
blckhm
tag
Én a sima verziót vettem meg 3000 körül egy éve, a legutolsó Tekkenem az 5 volt még PS2-n 2005-ben. Sajnos a move list néhány karakternél már annyira megváltozott (van ilyen easy mód is, ahol a négy gomb különböző komplex move-ot hoz be) és sem a D-pad, az analóg input nem tűnik olyan precíznek nekem, mint anno Dualshock 2-n. Bár ehhez úgyis kell egy arcade controller ha komolyan gondolja az ember.
Nagyon sok DLC karakter van, de az alap roster nem rossz (Mishima srácok, Hwoarang, Nina, King, +egyéb "signature" karakterek). Az online meccsek nem érdekelnek, a Story módot kipörgettem és mentem AI ellen pár meccset, ezzel nekem megtérült a ráfordított összeg úgy nagyjából 20 óra játéidővel. Azelőtt több száz órát tettem bele az 3, 4 és 5-be, Time Trial-tól kezdve a 150+ körös Survival-on át a "juggling" kombók betanulásáig szinte mindennel.
TL;DR: ha a régi feeling-et keresed akkor sajnos nem hiszem, hogy meg fogod találni - de ha épp nem hiányzik máshonnan, megveheted. "Tüzet oltani moslékkal is lehet."
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz ImACeltic #63448 üzenetére
5 meccset ha játszottam, nem tűnt fel. REC-et még ebben a részen nem is nyomtam. Az a baj, hogy a városban 30fps van, és bár nem esküszöm meg, de szerintem a street meccseknél is. Előbb fel akarom húzni a játékosomat 99-re és akkor fogok szerintem csak multizni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Vallás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Delta Force (2024)
- Peugeot, Citroën topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest