-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz ImACeltic #1597 üzenetére
Azt is rendszeresen elfelejtik ezek az okosok, hogy pécén is van egy minimum konfig, ami kell az élvezhető futáshoz, pont mint konzolok esetében, csak ott nem 6-8 évente van váltás. Azon a gépen, amit 6 éve vettél egy ps4 árából nem fogsz élvezetesen játszani a CP 2077-el.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
ImACeltic
őstag
válasz Carlos Padre #1596 üzenetére
Ezek a szakértők nem értik, hogy a háttérben rengeteg szimuláció és számítás fut, amit nem lehet skálázni úgy mint a grafikát.
Így van, vegyük például a Wreckfestet PS4-en, maga a grafikája messze nincs a legjobbak között, azonban a fizikája olyan, hogy ha csak mellé tesszük a PS3-nak, az elszégyenli magát és inkább kigyullad.Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Carlos Padre
veterán
válasz ImACeltic #1594 üzenetére
Rengetegen vannak, akiknek a játék mindössze grafika. Ezek a szakértők nem értik, hogy a háttérben rengeteg szimuláció és számítás fut, amit nem lehet skálázni úgy mint a grafikát. Emiatt kell eldönteni, hogy a jelenlegi gépekre is kihozod e a játékot, de akkor csak egy alap xbone/ps4 játék lesz jobb grafikával és nem használja ki az új gent, vagy élsz a nextgen adta lehetőségekkel, de akkor meg nem tudod visszaportolni.
-
ImACeltic
őstag
válasz wjbhbdux #1542 üzenetére
Marha nehéz a portolás több gépre igen és ráadásul időigényes. Ezért van az, hogy a Sony címek legalább 3 évig készülnek, viszont úgy néznek ki, mint az álom, mivel csak 2 gépre kell optimalizálni.
Az pedig nem agymenés, hogy a PS4 visszafogná a PS5-ös játékokat. Mit csinálna velük, felturbózná, esetleg még jobban is néznének ki a régebbi konzolon?
Kicsit el vagy tájolva.Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #1592 üzenetére
Nekem nem lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
titán
Majd ha lesz gyereked, rájössz, hogy a legjobb az lenne ha a vízből venné ki az oxigént, még a mindenhol wireless töltő is kevés lenne, hogy a helyére rakják vissza
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #1590 üzenetére
Erre elég egy bölcső is szerintem. Nekem volt 2 controllerhez, és így mindig töltve voltak, meg fix helyük is volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
titán
Én szinte mindig vezetéken játszok, de ettől függetlenül tervben van, hogy a gyerekeknek is lesz saját "állomásuk", ott a legjobb lenne egy ilyen, hogy csak "odarakom" és tölt
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #1587 üzenetére
Nem mondtam hogy official, csak hogy làttam ilyet. Simàn jó egyébként, jàték utàn visszarakod a konzolra és mindog töltve lesz a controller. Mondjuk én most ràszoktam a vezetékre.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1582 üzenetére
Ő nem fan, hanem fun.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #1580 üzenetére
Régi Story, még a Discovery-n ment az egyik adàsban, talàn a Gadget Show volt, de nem biztos és ott mutattàk hogy a konzolra rakva töltött a PS3 controller. Lehet hogy csak prototipus, vagy vezetéknélküli töltés demo volt nem tudom,2008-10 környéke talàn.
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #1581 üzenetére
Ha hozzá csomagolják a konzolhoz
majd pont a sony -
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #1577 üzenetére
Jópofa, de mintha làttam volna màr ilyet a PS3 éràban is.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #1577 üzenetére
Ez tök jó,de csak ha a töltōállomás mobil és nem a konzolba van építve
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
titán
Ha megvalósuló szabadalomról van szó, akkor elképzelhető, hogy wireless tölthető lesz az új DS
https://gamerant.com/sony-ps5-controller-wireless-charging/Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NyMRooD
őstag
A hangsúly a "nagyrészt"-en, nem tudom milyen nyelvet használhatnak a fejlesztéshez (gondolom c++) meg mennyire használja a ps4 api-ját, de feltételezem, hogy előbb ugyan az lesz a ps5-ön is, utóbbi meg nem fog 100%-ban változni, ráadásul gondolom - remélem - a ps4-re való fejlesztéskor figyelembe vették az újrafelhasználhatóságot . Inkább ne tedd vesztenél, igaz én Web-re és Androidra fejlesztek, így nem értek a hardver közelibb fejleszéshez.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
1-2 játékot megnéznék onnan is, de nem, nem fontos a PS1 és PS2, csak azt mondtam, hogy ezeket annyira nem nehéz megoldani és már PS4-en a PS2 meg is volt (lehet a PS1 is, azt nem tudom), tehát egy könnyen átültethető PS4 funkciót miért is ne ültetnének át, 99,9%-ban biztos vagyok, hogy nagyrészt csak copy-paste lenne implementálni és ha más nem legalább marketingben jól jönne. Szerintem ezt nem hagynák ki, ergó a hír kamu. Ráadásul ha store-ba felraknak pár ilyen játékot, hozna nekik egy kis ingyen pénzt.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
VTom
veterán
válasz l.skywalker #1562 üzenetére
Tudtommal csak PS4 BC-ről van szó.
3 módban lehet futtatni a PS5-ön: PS4, PS4 Pro és PS5.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
l.skywalker
titán
válasz hombre[EU] #1567 üzenetére
Nyilván nem MINDEN-nel akarok játszani. PS4-en főleg az ismertebb exkluzívok érdekelnek, de ha már elkezdenék egyet, aminek voltak korábbi részei régebbi platformon akkor azokat is. Nem szeretnék úgy megöregedni, hogy nem játszottam velük. Ami meg a jövőt illeti, ott már okosabb leszek. Most nagyon sok olyan játékom van, amit kipróbálok és látom, hogy nem az én világom.
-
nagyúr
Sikerülni sikerülhet, sok magyar segítség is van, ha máshol nem a PS4 topikban biztosan, de a játékok élvezeti részéből nagyon sokat elvesz, ha nem értesz belőle semmit.
Szerencsére az új sony ex játékok már mind magyar felirattal jönnek (days gone, death stranding, spiderman, god of war).
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #1566 üzenetére
Spoiler: nem lesz annyi idōd ha csak ezt a one-ps4 generációt nézzük akkor van legalább 10ezer órányi jó játék...de azért megpróbálhatod,sok szerencsét
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
titán
válasz hombre[EU] #1565 üzenetére
Neem, csak nagyon sok kimaradt. Kb. 2000-ig csak kiszuperált PC-ken tudtam játszani. A legkomolyabb játékok amikkel játszottam, azok már akkor is réginek számítottak, kivéve talán a Heroes 3-at. 2000-ben faterom valami pedagógus program keretében kapott egy PC-t. 4 testvérem van, mind fiúk vagyunk így már a birtoklás pillanatában is megosztottan tudtuk használni: szerencsére én értettem már akkor is egyedül a gépekhez, így legalább ennek az előnyét részben ki tudtam használni. De pár év múlva elköltöztem otthonról, így a legjobb cucc, amit talán ki tudtam tolni rajta az a Need for Speed Underground meg a COD 1 voltak. Talán 2008 környékén vettem az első saját laptopomat, de abban sem volt elég kraft, meg amúgy is elvont voltam és szinte csak a Sacred 1-el játszottam, de azzal rengeteget. Aztán elindult a családalapítás és 2016-ban vettem az első konzolomat. Ha csak a saját "gamer" múltamat nézem is be tudnék pótolni 20 évet, de ha azt nézem, hogy mennyi minden érdekel, akkor legalább 60 évet
A tervem az, hogy mindig a legújabb gép legyen a birtokomban, amine a legtöbb időben visszafelé megjelent játékot érek el. Az Xbox One X-el most vannak Xbox Classic játékok, amikkel tudok játszani, az itthoni laptopjaimmal azokat a retro PC játékokat amik nem jelentek meg Xbox-ra, ill. ami nem BC-s One-ra arra van 360-om, de ott van a PS vonal, ami nagyon érdekel. 3 lehetőségem van: PS Now, PS4 vagy PS5. Ha ezek közül az 5 fogja a legtöbbet nyújtani és lesz rá szabadidőm, akkor elképzelhető, hogy inkább azt vennék, mint mondjuk Series X-et, de csak akkor ha úgy látom, hogy időm is engedi. Ha nem, akkor elképzelhető, hogy maradok a One X-nél. De elég szépen haladtam az elmúlt 4-5 hónapban a Backlogommal. 2016 óta talán alig tudtam 20-25 játékot befejezni, az elmúlt pár hónapban már 11-et
De hosszú távon úgy vagyok vele, hogy nyugdíjas koromban is meglegyenek ezek a gépek
-
hombre[EU]
veterán
Neked van valamilyen örökélet szérum a birtokodban? vagy csak mókusok neveltek? nooffense
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
Tény, de max PSNow-ban tudom elképzelni. A Sony-nak semmi szüksége nincs 4 generàciós BC-re.
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #1560 üzenetére
Ne mondd màr nekem hogy a PS1-2 jàtékok futtatàsa annyira fontos lenne egy 9. generàciós gépen.
Semmi értelmét nem làtom, a PS3 meg problémàs. Oldjàk meg a PS4-et mindenestül és jólvanazúgy.
PS1-2 jàtékokat inkàbb megoldom handheld-ben, mert 6" még mindig jobban néznek ki, mint 55-65"-on.[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Egyrészt PS2 játékok (sőt talán PS1-is) voltak emulálva ps4-en is, szóval már itt döcög a hír, másrészt a Sonytól egy emberke tett valami nyilatkozatott korábban ami alapján indulásra kétséges volt a teljes BC, szóval ha PS4 lesz induláskor, PS1 és PS2 meg tudjuk, hogy nem jelent problémát (legalább is technológiait, jogit annál inkább) akkor jó esély van, hogy a PS3 emulálás megoldása a problémás. Persze még az is kell, hogy azokat a címeket elérhetővé tegyék a store-ban amik érdekelnek.
(#1556) tboy93 Dehogy nyírná ki, sőt playstation-ön csökkene a terhelése, ott úgy müködne mint ahogy most ha ps2 és ps4 játékokat töltesz le ps4-re, a Sony-nál koncentrálhatnának a többi platformra való streaming-re, ott most úgy is kezd beindulni a verseny.PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
VTom
veterán
Attól még érdemes lehet váltani rá, ha jönnek patch-ek a meglévő játékokra, és jobb minőségben, esetleg magasabb fps-sel lehet őket játszani.
Én elsősorban ezért várom, a PS5-re fejlesztett címek még úgyis csak később fognak jönni.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #1557 üzenetére
Nekem is baszkurálja a csőrömet a PS5, de ha realistán akarok gondolkodni, akkor évekre elég játék van még PS4-re is. Majd 1 éve vettem, ez idő alatt 36 játékot sikerült végigjátszanom. Az AC Odyssey-val például konkrétan 2 hónapig játszottam
-
l.skywalker
titán
Nem feltétlenül, hiszen visszafelé is csak a saját játékaiddal tudnál játszani, tehát új belépőknek még mindig a PS Now a jobb. De meglátjuk. Nálam nagy kérdés, hogy ha vennék PS-t akkor mennyi régebbi játékhoz férnék hozzá. Habár tekintve az időmet, a PS4 is tuti elég
-
nagyúr
válasz l.skywalker #1550 üzenetére
Remélem csak tévedés, hogy csak PS4-ig lesz visszafelé kompatibilis.
Én kvázi biztos vagyok benne, hogy nem lesz BC csak PS4-ig. Egyrészt a PS3 emulálás nagyon macera, másrészt a PS Now-ot is kinyírná. -
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #1550 üzenetére
Pedig egyértelmű. A PS1-2 jàtékokat így még mindig lehet remasztizni, remake-elni. A PS3 emulàlàsa meg még mostani PC-kkel is körülményes
-
l.skywalker
titán
Azt írják, hogy a Gamestop előrendelői oldalon leplezett le pár PS5 speckót. Mivel itthonról nem jön be az oldal, csak ezeket tudom:
• Full 8K TV support
• Bespoke 8-core AMD chipset
• 3D Audio
• Built-for-purpose SSD storage
• Backwards compatibility with PS4 games/PSVR hardware
• Ray tracing capabilitiesRemélem csak tévedés, hogy csak PS4-ig lesz visszafelé kompatibilis.
-
bandi0000
nagyúr
Igazából nem, nyilván megéri nekik még csinálni ezt, de pár ilyen generáció, és a végén lehet nem marad nagy vásárlókörük, és mondjuk bezárják a divíziót
Persze erre kicsi az esély, de semmilyen termékből nem jó, ha csak 1 gyártó van jelen
Hülyeség, de tökre eltudnék képzelni csa k1 fajta konzolt, esetleg dual boot-tal, és akkor kb ugyan ott lenne mindkét cég sztem, viszont nekünk meg nem kellene venni 2 konzolt, ha játszani akarunk mind2 gyártó játékaival
Xbox One: bandymnc
-
Wesder
félisten
válasz bandi0000 #1545 üzenetére
PC mustàros, nem fog boxot venni.
Egyébként ha ennyire mérföldekkel jobb a Sony, akkor miért aggódnak a mostani tulajok hogy a következő rajthoz az MS màr megint làbonlőve akar odaàllni? Nekik nem mindegy? Csak kérdezem.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
_drk
addikt
válasz wjbhbdux #1542 üzenetére
Sonynak is lesz BC, úgy hogy nem értem mit írsz! (Ilyen felhalmozott könyvtárakkal muszáj mindenkinek biztosítani, különben 1-2 évig nem sok vásárló lenne, csak ha már a totál next gen megy, mint most 14-15 fele?)
OneX-nek mi előnye van az S-hez képest? Vagyis a saját ligájában játszva a Pro-hoz képest? Szinte semmi! Miért? Mert akkora szakadék van a 2 Box között, hogy nem tudják rendesen megcsinálni egyikre se...
Semmi előnye a nagy konzolnak. Papíron lehet úgy működne, hogy a kisebbre butítják, de nem, egyszerűen nem csinálják meg rendesen a nagyra, max kapja a 4k patch-et, ami most úgy nézne ki, hogy megcsinálják Pro-ra vagy one x-re, azt lebutítják a kicsire, és kap valami kis szépítést az új, ami még messze van a valódi teljesítménytől.
PC-t meg felhozni optimalizálásra meg egy vicc! Jól látszik, hogy mi van ha 999 féle variáció van. Kb a felső 10%-on megy rendesen ahogy elvárnád. 1080Ti-n már veszed le a beállításokat 1440p-n, hogy meglegyen a stabil fps. -
wjbhbdux
veterán
válasz Carlos Padre #1541 üzenetére
Az csak a Sony féregsége, ha ők nem adják ki a régi konzolra, és kényszerítik a váltásra a hűséges felhasználóikat. hú de marha nehéz lenne még két gépre portolni valamit, amikor minden épkézláb stúdió a földön 999 féle PC konfigurációra is optimalizál rajtuk kívül, akár nagyobb teljesítmény különbségekkel mint ami a 4-5 között lehet.
és te ezt a "ps4 visszafogná a játékokat" agymenést bekajálod és még képes vagy a Microsoft ellen kikelni, amikor ők a játékosok érdekeit nézik ezzel a lépéssel. Eldöntheted hogy kell-e a jobb grafika/framerate x pénzért vagy nem, választási lehetőség. Sony megmondja hogy PS5 tejelj vagy nincs kép a TV-n többet.
MS se volt jófiú amikor ők voltak nyerő helyzetben, de azt a visszaélést a helyzetével amit a Sony művel mostanában már minősíthetetlen. Szerencsére a crossplay elgáncsolásába beletört a lábuk, de nagyon a múltban élnek./s
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #1539 üzenetére
Lehet. Bár akit lehetett már behúztak a Haloval, Gearsel, Forzával, az Xel és a multiplatform játékokat nálunk lehet legjobb minőségben játszani szlogennel meg a maximalistákat, szóval itt már nagy növekedés nem várható. Ezt figyelembe véve nem értem a marketing osztályukat, mintha direkt szabotálnák az új gépet. Megjelenés előtt hogy lehet olyat mondani, hogy két évig semmi exluzív nem jön ki rá? Meg minden játékuk elérhető lesz az összes jelenlegi konzolukon? Azt kéne mondaniuk, hogy ugyan minden játékunk elérhető lesz az összes jelenlegi konzolon, de az XsX-en kapnak egy olyan grafikai boostot, hogy mindenki váltani akar majd. Így most házon belül is csak a maximalisták mozdulnak rá majd. Szóval nem értem a stratégiájukat.
-
nagyúr
X-box témákkal légyszíves fáradjatok át a saját topikjába, ez PS topik!
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
l.skywalker
titán
válasz Carlos Padre #1536 üzenetére
Szerintem a Halo ha jobb lesz mint a 4-5 akkor képes bevonzani pár új tulajdonost. De meglátjuk. Egy biztos, hogy amiket mostanában mutatnak be, azok még mindig csak ilyen "töltelék" játékok.
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #1535 üzenetére
Pont ezt mondom én is. Én nagyon remélem, hogy észbe kapnak és legalább az xbox one számait hozzák majd, de egyelőre azt sem látom a tervben, még csak nem is valódi next genként kezelik az új gépet.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1536 üzenetére
Jó tudni hogy az XGS màr PS-re is fejleszt.
-
l.skywalker
titán
válasz Carlos Padre #1533 üzenetére
A 360 sikere az volt, hogy akkor még voltak exkluzív címei az Xbox-nak amikkel el lehetett adni. Volt reklám értéke. A Halo maradt mára mára az egyetlen ilyen, de akik anno Halo miatt vettek konzolt, mostanra 30+ évesek lettek. Kérdés, hogy egy új Halo miatt vesznek majd XsX-et, vagy jó lesz az One-on is?
Én amit nagyon szeretek a PS-ben, hogy az exkluzív játékaikat sokan szeretik. Tudom, nem minden PS tulajdonos játszik velük, de akik igényesek, akikkel itt beszélgetek, azok szeretik.
És én ezt várom az XsX-től is, hogy csak másodlagos szerepe lesz, a fő értéket pedig a jelenlegi fejlesztés alatt álló játékok fogják adni. Nem, nem azok amiket már bemutattak, hanem amik még mindig "ismeretlenek". A Halo Infinite-ből is alig láttunk valamit. Ha ezeket jól eltalálják, akkor jól eltalálják a konzolt akaró réteget is. Én akarok Playstationt venni, mert szeretnék az exkluzívokkal játszani. Nem mondom, hogy mind tetszeni fog, de biztos vagyok benne, hogy lesz amelyik igen.
Szerintem ez fordítva is működhet, ha lesz miről beszélni.
-
félisten
válasz Carlos Padre #1533 üzenetére
A sikere a rá érkező játékoktól függ, arról meg még nem tudunk sokat.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Carlos Padre
veterán
válasz NyMRooD #1521 üzenetére
Jó, hogy mondod a Wii U-t, az azért bukott nagyot, mert nem igazán volt több, mint egy erősebb Wii. Na most jelenleg az XsX is hasonló problémával küzd, valószínűleg nem fogják tömegek ostromolni a boltokat miatta. Azok, akik a teljesítmény miatt X-re váltottak nyilván tovább lépnek, de közülük sem mind. Ez a gép megint nem fogja tudni megismételni az Xbox 360 sikerét.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #1530 üzenetére
Az ugye megvan hogy minden csapatuk a SX rajtra fejleszt?
Idén semmi érdemleges nem lesz a Halo-ig, csak kis címek. Közben meg van 15 stúdió.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
titán
válasz hombre[EU] #1530 üzenetére
Outer World nem volt rossz, meg majd év végén a Halo Infinite lehet még jó. Ill. autós kedvelőknek a Forza Horizon 4 jól jöhetett.
De igen, nekem a GamePass egy backlog kiegészítő, nagyon keveset játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
De ilyen nincs, a gamepassban sem. Az elmúlt 6-7hónapban kaptam egy Gears5-öt amirōl most nem írok csúnyát,de tudnék. Nem attól lesz jobb nekem,hogy 4-5éves átlagéletkorral rendelkezō libraryt bérlek
Sōt,remélem a Sony ezt a "nyomást" még több saját gyártású topnotch címmel próbálja majd kompenzálni... Jó dolog a gamepass,egyeseknek. Akik nem játszottak az elmúlt 4-5évben vagy megelégszenek azzal,hogy befizetnek és várják milyen csontot dobnak nekik. Milyen új játékot lehet játszani mondjuk ōszig xboxon? A 8órás Orit?
Csak azt akarom mondani,hogy ne általánosítsunk. Nekem best deal ever, másnak okés nem több
A legkíválóbb élmények alatt nem csak a Sony saját játékait értemm, de beletartoznak azok is...[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #1526 üzenetére
Gondolom megsértődtél volna ha GamePass szerüen Day1 kaptad volna azokat a "legkiválóbb élményeket".
Ezek a szuperlatívuszok annyia kontraproduktívak nàlam, hogy az nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Ha nem érdekel csak görgess tovább, nem sértesz meg vele, a fórum már csak ilyen. Egyébként akinek szántam az elolvasta, vagy legalább is reagált rá.
-
hombre[EU]
veterán
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #1521 üzenetére
Igen beégtek az elején, de remekül fordítottak a generàció vége felé a Wii U meg amilyen katasztrófa volt tényleg kész csoda a Switch sikere. Főleg hogy szerintem egy újragondolt Wii U.
Én is szeretném hogy a mostani ràkészülés a nextgenre egy szoros versenyt hoz nekünk, amiből minden jàtékos profitàl, nem csak azok akik a futottak még kategória mellett tették le a voksukat.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NyMRooD
őstag
A Sony ps3-al beégett az elején, a Nintendo Wii U-t pedig sok Nintendo rajongó utálta, mégis baromi sikeresek a jelenlegi generációban. Egyébként szvsz az MS-nek nem kell újraépíteni-e a brandet, legalább is nem úgy ahogy mondod, mert nem utáljsa senki, senki a potenciális vásárlói közzül pl akik x360-at használtak, csak egyszerüen nem jött be nekik az xone, ezen meg nem olyan nehéz változtatni pl felhasználó barát hozzáállás (pipa), saját AAA játékok (pipa), ugyan olyan erős vagy erősebb hardver (pipa), hasonló árazás (???). Szerintem már csak az kell, hogy ezek a dolgok eljussanak a felhasználókhoz. Ha ezeket a dolgokat megnézed az xone vs ps4 esetében ps4 felhasználóbarátabb volt, olcsóbb volt, erősebb volt, több saját AAA jött rá és ezt az egészet jobban kommunikálták.
Korábban pont ezért mondtam, hogy PS5 esetében is várom azokat a bejelentéseket amelyek felhasználóbarátabbá teszik (pl ilyen lesz a BC), saját AAA címek terén elég ha folytatja amit elkezdett (de erre is erősít pl az Imsoniac felvásárlásával), pletykák szerint olcsóbb lesz de legalább is nem lesz drágább mint az xsx, egyedül az ereje a kérdéses, de pl az engem annyira nem érdekel. Éppen ezért várom a teljes leleplezéseket mert érdekel, hogy a másik három dologban mit nyújtanak, de a legfontosabb a játékok lesznek, az alapján döntöm el, hogy mikor veszek és hogy előbb melyiket (szeretnék majd mind kettőből egyett, bár lehet csak felváltva)PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
l.skywalker
titán
Vagy amikor a gyerekek alszanak ezért csak az egyik fülemen van hang a másikkal őket hallgatom
Mindenki mondja milyen jó a Senua, de emiatt még el sem kezdtem
-
VTom
veterán
válasz hombre[EU] #1517 üzenetére
Oszt ez kijön-e sztereo output-on?
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1512 üzenetére
Mondom, ha ugyanazt a minőséget kapom majd stream-elve, mintha rendesen gépen jàtszanék, akkor nem fog zavarni. Amíg nem tökéletes, addig kelleni fog a konzol.
-
Carlos Padre
veterán
Sokkal közelebb van az mint gondolnád. Már most is majdnem jó, az 5G-vel meg teljesen ki fogják elégíteni a kazuár réteg igényét. Egyedüli kérdés, hogy fenn tartják e majd a rendkívül költséges k/f részleget és a gyártást egy rendkívül kicsi ám annál rikácsolóbb réteg miatt.
-
NyMRooD
őstag
0-ról kellett felépítkeznie a Nintendo, Sega és talán az Atari mellett, a lényeg, hogy egy több szereplős piacon, ugyan ezt már megtette az MS is az xbox-al a Nintend és Sony mellett, persze mind a kettő esetben az első gen nem lett nagy siker, de a második már hatalmas volt. Az xsx-el fordíthat az MS is, bár ha a Sony nem szúr el valamit a gen elején nehéz dolguk lesz, de nem lehetetlen. A közutálat nem egyenlő azzal, hogy van akinek nem jött be az MS féle koncepció, de a felhasználóbarát hozzáállásnak hála lassan ez változik.
-
NyMRooD
őstag
Nem hiszem, hogy behozhatatlan lenne, anno 0-ról építették fel az xbox brand-et, úgy, hogy volt mellette egy erős Sony és Nintendo. Egyébként úgyan ezt tette meg anno a Sony is, szóval nem hiszem, hogy nem tudnának újra felépítkezni.
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #1506 üzenetére
Azért, mert ezt a generàciónyi szakadékot, ahova visszarúgtàk magukat a One-nal nem tudjàk behozni a Sony-val szemben. Inkàbb kerestek màst, akitöl elvehetik a homokozóban a lapàtot.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Phil Spencer kijelentései alapján már ott tartanak, nem pedig 1-2 generációra, mi másért mondta volna, hogy nekik már az Amazon meg a Google az ellenfél?
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #1503 üzenetére
Ezt én csak akkor tudnàm elfagadni, ha tökéletesen működne a cloud gaming. Szerencsére még 1-2 generàcióra vagyunk attól.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
titán
válasz Carlos Padre #1502 üzenetére
Hát, ha az xCloud is ide számít, még sajnos lehet is...
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #1499 üzenetére
Kiszállt a konzolgyártásból és egy sikeres szoftverház lett.
-
félisten
válasz l.skywalker #1499 üzenetére
Feladták a konzol gyártást, és utána már csak játékkiadásban utaztak.
Nem hinném, hogy az XBOX is erre a sorsra jutna, a Sega-nál azért jóval stabilabb az MS pénzügyi helyzete.WP fiaskó mondjuk durvább volt szvsz... Ballmer-nek és Nadella-nak valszeg' külön bugyor jut a pokolban.
(#1502) Carlos Padre
Köhömm... már azt megelőzően is sikeres szoftverház volt, csak jött ugye a 32X, meg a Saturn, meg a PSX, meg az N64... hajh.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PR-Telecom
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest