-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
válasz Gabesz1019 #114140 üzenetére
Én a sima ps4-et UE40 KU6000-el használom a hozzá adott hdmi kábellel, tökéletesen teszi a dolgát.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
addikt
Ez várós reszemről. pc-n végigjátszottam a new ordert-t, ps-re pedig épp ket hete vettem meg akcióban, most azon következik.
-
addikt
válasz Adam_Shepard #127362 üzenetére
Na, egy ilyet beszerzek.
-
addikt
válasz SH4D0W2011 #130517 üzenetére
Köszi! Telepítve.
-
addikt
Sziasztok!
Eladom a ps4-em, és az lenne a kérdésem, hogy ha az összefoglalóban leírtakat sorrendben megcsinálom, az elégséges-e ahhoz, hogy a vevő egy "szűz" ps4-et kapjon?Másik kérdésem az lenne, hogy a cirka 10 nap múlva érkező pro-t az accountom újra aktiválásával simán használatba tudom-e venni?
Köszönöm.
-
addikt
Srácok!
Megjött ma a ps4 pro gépem, amit a KG-től rendeltem, konkrétan ez a gépcsomag.Kaptam egy vásárlási bizonylatot, meg egy nyugtát, és ennyi. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ilyenkor mi bizonyítja a 2 év garanciát, mert konkrétan ezért vettem ezt a gépet.
Tudom, megkérdezhetném a boltot is, de gondoltam először itt érdeklődök, hátha más tudja az egyértelmű választ, és nem hülyéznek le a boltban. Köszönöm.
-
addikt
válasz 30z.Samu #134626 üzenetére
Nincs, már 3x átnéztem minden papírt, dobozt, fecnit...
(#134627) szabo111: Számomra is ez a logikus, de szerintem csinálok egy képernyő mentést az akciós oldalról.
(#134628) Kendek: Amíg tartják magukat a vállalt feltételekhez, addig engem nem zavar, hogy hivatalos partner vagy sem. Egyébként mint írtam is, volt ettől jobb ajánlat GT-vel együtt, én pont a 2 év miatt választottam ezt.
Minden esetre köszönöm a válaszokat, szerintem írok nekik egy érdeklődő mail-t, legfeljebb hülyének néznek.
-
addikt
válasz RangerFox #134627 üzenetére
Neked volt igazad, megkérdeztem email-ben, a vásárlási bizonylaton szereplő dátummal lehet igazolni a 2 éves garit a bolt felé, amennyiben szükség van rá.
Minden esetre a válasz email-t elmentettem, és a honlapon lévő akcióról is csináltam képernyő mentést, nehogy a feledés homályába merüljön.
-
addikt
válasz TazLeacher #135589 üzenetére
-
addikt
válasz 30z.Samu #136002 üzenetére
A listádat olvasva jutott eszembe, hogy számomra még mindig nem tiszta, hogy a most is akciós witcher3 goty-ban van-e magyar felirat? A store ismertető szerint nincs, a sokat emlegetett külön letöltős orosz nyelvi csomagban a leírása szerint megint csak nincs.
-
addikt
válasz WhiteWalker #137841 üzenetére
Pont a bárdos köpenyest nem kell erőltetni az elején, kezdésnek nagy falat.
A szektásoknál nekem az vált be, hogy egyet meglőttem viszonylag nem nagy távolsagról, így 2-3 manus indult el egyszerre felém, akik követnek is egy darabig, így kisebb csapatokban el lehet intézni őket.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #95558144 #139620 üzenetére
Ha úgy nézzük se meg nem veszed, se nem ajándék. Gyakorlatilag béreled a játékot, hiszen "csak addig a tiéd", amíg él a plusz előfizetés.
Véleményem szerint az egyetlen "ajándék" a plus-ban az alkalmankénti további store árkedvezmények.Szerk..
Hoppá gyerecske megelőzött...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Srácok!
Beszerezte innen valaki a Kingdom Come: Deliverance c. játékot?
Érdekelnének a vélemények, mert olvasok róla hideget - meleget, így nem merem egyelőre bevállalni.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
addikt
válasz saelin #141258 üzenetére
Igen, közben megtaláltam a játék fórumát, és igaz, hogy 99%-ban pc-s beszámolók alapján, de úgy döntöttem, hogy majd egy akció keretében veszem meg, vagy ha teljesen rendbe rakták a játékot technikailag.
A történelmi korszak/helyszín tetszene, de egyelőre elnapolom.
-
addikt
válasz gangstagergo #141572 üzenetére
Giana Sisterst megvettem, az szerintem megéri az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- LG V30 - vezércsel
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest