Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Nekem már az is hasznos, ha a leader figyeli, mit foglalunk éppen, oda osztogatja a parancsokat, ha meg nincs semmi, akkor betesz egy pontot defendre, ezekből meccsenként több ezer pontot ki lehet nyerni.
Csak k.rvamod senki nem használja. Ezért szoktam mindig saját squadot alapítani, ha egyedül játszom. Csak úgy meg lassan tellik be, ha egyáltalán. Engem nem érdekel, ha nem éleszt, csak legyen kire spawnolni.
Amúgy nagy ritkán olyan ürőképes squadok is össze tudnal random jönni, hogy ihaj...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- iOS alkalmazások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Energiaital topic
- BMW topik
- Háztartási gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest