-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
sziasztok.
kicsit gondban vagyok, es ps4 vasarlas elottaz biztos h a pro-t veszem, viszont "pc-60fps-masterrace-eleg lenne nekem a fullHD is" vagyok.
ha jol latom elegge ossze vissza h melyik jatek milyen pluszt nyujt full hd-ben, semmi garancia nincs ra h a 4k hoz kepest mondjuk stabilabban es 60fps-en fut ha csak fullHD-n nyomom.
tehat jol gondolom h erdemes lenne a tv-met 4k-ra (es HDR)-re cserelni? (es elfogadni h 80%-ban 30 fps em lesz cserebe csodaszep (nbar eha felskalazott) 4k?koszi minden segitseget
(u.i. RDR2 ig akartam varni a vasarlassal, de mostmar annyi jo exkluziv cim jelent meg amit nem erek el pc-n h nem birom tovabb...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest