- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
nyamsas #28664 üzenetére
Én már ezt sokszor leírtam, engem sem az zavar, ha valaki láthatóan jobban játszik nálam, nem vagyunk egyforma tehetséggel megáldva, valamint nem mindenki tudja napi 4-5 órát nyomni ezt a játékot, hogy megfelelő rutint szerezzen. Engem az zavar, ha valaki nyilvánvalóan csal, és nem történik vele a játékban semmi. Félek, hogy az AC soha nem lesz jobb, a jelenleginél, és a rengeteg WH-s továbbra is megmarad...
Bár, a múltkor sikerült elbúcsúztatni egy lvl500-as playert is. Gyanúsan mindenkiről mindent tudott, de nem volt teljesen egyértelmű. Azért nyomtam rá egy reportot, de tényleg nem voltam benne biztos. Néhány nap múlva kaptam az üzit az ideiglenes ban-ról, majd 1-2 nap múlva a véglegesről. Szóval azért valami csak volt. Itt már csak azt nem értem, aki évek óta játszik, és lvl500, az mi a francért csal?
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest