- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz
nyamsas #20351 üzenetére
A K/D azért nem számít, mert ez egy BR játék, és elvileg a helyezés a lényeg. Szerintem az a probléma, hogy túlértékeli a játék a helyezéseket jelenleg, ha pl. mész egy nagyon rossz kört (mondjuk 70-ik leszel) akkor alig vesztesz valamit, egy db. jó játékkal simán vissza lehet hozni, tehát lényegében tényleg az van, hogy ha játszol, akkor tök mindegy mit csinálsz, haladsz előre folyamatosan.
A Fortnite még hasonló felépítésű játék, hiszen az is BR, én nem játszom vele, aki igen: ott mennyire működik a ranked rendszer, jól van megoldva? Láttam, hogy ott hivatalosan is vannak bronz/silver stb csoportok (PUBG-ben ugye csak a statisztika oldal találta ki magának a rangokat egyelőre..), hogyan lehet ott haladni/szintet lépni, ott is elég ha sokat játszol?
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest