Új hozzászólás Aktív témák

• Jenne

őstag

válasz Flashback #15996 üzenetére

Szia!

Egyetértek, hogy rezgőkéses borotvák közül ez a legjobb,de egyben a legdrágább is...
    Nem helyette lett hanem eredetileg is Philips körkéses volt, egy S9031-es. Most a napokban sikerült szereznem be egy S9751-est.
    Én körkéses elkötelezett vagyok az elejétől kezdve, amióta áttértem a pengésről az elektromos borotvára. Braun egy próba volt, hogy hátha, de mégsem. :(
    Braun - de az összes rezgős - nekem hangos, és az arcomon vannak kisebb gödröcskék, ahol a rezgőkésesek egyenes szitafelülete nehezen boldogult, valamint az ádámcsutka környékén is voltak gondjai. Körkéses könnyedén megoldja.
    Csak érdekességként a rezgős Braunról. Amikor még megvolt, éppen akkor nyaraltunk és a szállodában reggelente ezzel borotválkoztam. Mindig az volt az érzésem, hogy én ébresztem a szállodai vendégeket a hangos zajjal, mert nagy volt a csend egyébként a szállodában reggelente. Aztán a harmadik napon ebéd közben találkoztam a szomszéd szoba lakóival és mondták, hogy az én borotvámra ébrednek reggelente. Hát elég kínos volt ezt hallanom.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák