Hirdetés
-
IT café
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attrax
aktív tag
válasz
tibi666 #10222 üzenetére
Volt szecsenem 1x 1 kaptatóhoz télvíz idején (kettedik kerültet, költő utca) erősen rámcsodálkozám még magam is,hogy a föjtő alján hagytam a nivát de a Fonográftulaj is anno hogy miként is kerültem én oda fel
Ez a remek autó polákék legkisebbje volt 2 személlyel.Mondjuk más előnye nincs is a szériának.
-
fekeandras
őstag
válasz
tibi666 #10222 üzenetére
Volt szerencsém 2éve egy 80as évek végi Audi 90 quattrohoz sima 5hengeres szívó motor. Torsen összekerék + mechanikus diffizár. Téli gumival akárhol elmegy. Pedig semmi elektronika nincs benne (esp, asr stb...) Egyszerűen nem lehet egy lapon említeni a legkifinomultabb legjobb legokosabb 2wd hajtással. Ég és föld a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Sorozatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Stellar Blade
- Hobby elektronika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest