Hirdetés
-
IT café
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hendi
csendes tag
Szia Kicker, és köszi a válaszodat.
Nem titok ez egy rendőrségi szolgálati Octavia Combi 1.6. I-vel és velem történt. Egy esethez mentünk a nagkőrösi úton, és ekkor történt a baj. A gépháztető egyszer csak kinyilt, még jó, hogy meg tudtam állni. A szakértő azt állapította meg, hogy a gépháztető semmi esetre sem tud felnyílni, csak akkor ha az egyáltalán nincs lezárva. Ez pedig az én álláspontom szerint lehetetlen, ugyanis az nap kiindulás előt volt gk. szemle. Ezek után én már nem nyitottam fel a tetőt. A sz. vélemény folyamatosan azt sugalja, hogy én menetközben biztosan felnyitottam a gépháztetőt. Egyébként ma értesültem, hogy a kocsit - melyben egybként legalább 3-400 e. Ft kár keletkezett - megjavították, és ma visza is adták. Engem meg csak holnap csütörtökön hallgat meg a fegyelmi tiszt. Így hogyan kérjem az esetleges újabb szakvéleményt. Na mindegy majd akkor megyek bíróságra. Még egyszer köszi hogy válaszoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Spórolós topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen videókártyát?
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest