Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Lenne pár kérdésem egy 2005-ös octaviaval kapcsolatban:

    Elsőnek egy könnyű
    A tanksapka kupakja hozzá van csatolva a nyíláshoz, viszont nem találok helyen ahova be lehetne pattintani, hogy ne lógjon és verje le a festéket alul... ez így lett kitalálva, vagy csak én vagyok hülye?

    Ablaktörlő lapátokat nem tudom felhajtani mert a motorháztető takarja, meg akarom nézni milyen állapotban vannak, ez csak úgy lehetséges ha törlés közben leveszem a gyújtás, és megállítom egy random helyen?

    Ez nem kérdés, csak gondoltam megosztom, hátha segít másnak is.
    A tanksapka nem nyílt ki, hiába nyomogattam. Valami fura oknál fogva a fekete pöcök, és a sapka érintkezésénél tele vol ragasztva szigetelő szalag darabkákkal. A fritzek nem valami nagy hack mesterek :U, nem tűnt úgy hogy letört volna valami, de én fogtam egy kis műanyag darabot és oda ragasztottam, így már tökéletesen nyílik egy kis nyomásra a fedő.

    És végül ismét megkérdezném, hogy van különbség az új ezüst + fekete skoda emblémák között? Használt piacról / bontóból vásárolva is eredetit kapok, vagy lehetnek hamisítványok, amelyek gagyi anyagból vannak, és karcolódnak pillanatok alatt főleg elöl a bogarak miatt pl.

    Kösz

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák