Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
őstag
Ismert tény, hogy a sima Ultra írási sebessége nem túl acélos.
SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0-ból viszont már a 32GB-is elég tűrhető eredményeket tud. Ebben a (ár)kategóriában nemigen van gyorsabb nála szerintem. Egyébként már gyártják idéntől 128GB-os változatban is.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Gyártói oldal 100 MB/s olvasást ad meg rá [link], tehát olyan sokkal többet nem is fog tudni. Bár elnézve a többiek tesztjeit [link], valóban lehetnének kicsit jobb értékek.
Win7-nél sebesség terén (sokat) számíthat az USB 3.0 driver. Gyártó oldalán kéne újabbat nézni, ha van. Ha nincs, akkor ezen a gépen kb. ennyit tud. Esetleg rá lehet mérni ATTO-val is.
-
King Unique
titán
Igen, tudom, de ennyi erővel a Paint és a Képmetsző is beépített cucc. Illetve utóbbival az a baj, hogy körülményes az ablakot pontosan körbevágni vele, főleg ha egyszerre pl.10+ db screenshot kell. Sokkal egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb az Alt+PrtSc+Paint kombó.
[ Szerkesztve ]
-
llll
senior tag
miért?
amúgy kb 2-300 kisebb-nagyobb alis rendelésen vagyok már túl
rendeltem már kb fél maréknyi ilyen-olyan sd kártyát is és asszem 2-t kellett kidobnom (ott is első szóra jött a full refund)
a többi pedig köszöni szépen jól van, hozzák az ígért sebességet és kapacitást
tehát úgy alapvetően én egyébként nem értem ezt a tartózkodást az alival szemben, mert sztem teljesen rendben van, jól müxik a vevővédelem
100-200 dolláros cuccokat is rendeltem már onnan is nem egyet, tehát nem csak ilyen filléres biz-baszokatviszont ehhez az usb 2.0-3.0 témához hülye vagyok és ok nélkül sem akarom letámadni az eladót
de amelyik megpróbál átverni, azt kegyetlenül le szoktam húzni, aztán felőlem már könyöröghet ahogy akar
(mert volt már ilyen is 1-2)szóval esetleg a kérdésemre vki?
ja és még 1 kérdés demonstrálandó a hozzáértésemet
:
a laptopomon elvileg van 2.0-ás és 3.0-ás aljzat is
gondolom a feketék a 2-es, a kékek a 3-asok(?)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital 1 TB WDC WD10EARS-00Y5B1 SATA II HDD
- Újszerű - TOSHIBA 512GB Kioxia XG6 m.2 NVME SSD
- WD Elements 2TB külső merevlemez, ÚJ, gyári dobozában.
- BONTATLAN! WD Western Digital Blue SN580 1TB M.2 PCI-e Gen4 SSD!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest