- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz agressiv #34529 üzenetére
Az a pocs egy Zuiko 70-300 ekv:140-600mm objektiv
Ez egy 100% crop fenyves hatarabol lotem a badacsonyi hegyet kb 10km lehet, sajnos a magas paratartalom miatt nemlehetett elessebb kepet loni ilyen tavolsagba.[ Szerkesztve ]
-
válasz agressiv #34544 üzenetére
OK, csak kulturált kinézetű kéne, anyámnak lesz egy LCD, amiben meghótt a táp. 12V és 5V kell neki, viszont a 2A-es nem bírja el (12 és 5V-on is 2A ad le). Azaz elbírja, de olyan forró, hogy nem lehet megfogni, ez meg így nem kóser. Tehát jó lenne valami, ami kicsit erősebb, és nem egy PC táp lenne az asztalon a monitor mögött
Mutogatni való hater díszpinty
-
nesa
veterán
válasz agressiv #34589 üzenetére
Az kimaradt hogy memokartyat is adok hozza.
-
nagyúr
válasz agressiv #34853 üzenetére
korának és tárolásának megfelelő állapotban van, ami azt jelenti, hogy 5 éve a padláson van, nyáron +45°C , télen -15°C fokban tárolva.
Fogalmam sincs milyen lehet már, de sok jót nem jósolok. Pedig még ventilátor is van a belsejében, ami extra magas hőmérsékleten használva aktív hűtésként játszik szerepet."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
-
FuckeR19
senior tag
válasz agressiv #35187 üzenetére
Ez mind szép és jó.
Mint már írtam a lényeg nekem hogy neten keresztül tudjam gépet beindítani (WOL) illetve távoli asztalkapcsolattal használni. Mivel adsl netem van ezért használnám dyndns-t.
Portot nyitottam távoli asztalhoz illetve a 7 és 9 udp-t is WOL-nak mivel ezt használja leggyakrabban, de nem akar indulni a gép. Azt is próbáltam hogy irányított portra küldöm a magic pocket-et de így sem indul.hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
zsolt19900
őstag
válasz agressiv #35395 üzenetére
hát igen sajnos, de elvileg elég lesz nekem az ötvenes is
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Sir Riccio
addikt
válasz agressiv #35563 üzenetére
Azért mert amit csinál az nem egy fotóblog, rossz kategóriába sorolták, a saját kategóriájában valószínűleg a top10-ig sem jutott volna, ráadásul két lábbal tiporja a szerzői jogait azoknak a művészeknek akiket állítólag támogat azzal, hogy megismerteti másokkal a műveiket.Az egy másik kérdés, hogy a napokban tizesével kaptam leveleket arról, hogy többen megkeresték a művészeket akiknek fogalmuk sem volt arról, hogy közölték az alkotásaikat, ami ugye tudomásom szerint engedélyköteles, az meg, hogy ezt helyenként forrásmegjelölés nélkül vagy vitatható forrásmegjelöléssel teszi az egyenesen a no-comment kategória, az eltávolított vízjelekről, megváltoztatott kompozíciókról már nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
djSiku
csendes tag
Szerintem ez nem tartozik "necces" kategóriába, hisz hogy is szavazhatna valaki egy ilyen szavazáson egy általa igen kedvelt fotóblogra, ha nem hívnák fel rá a figyelmét, hogy egyáltalán van ilyen szavazás?!
Riccio Te pedig ne búslakodj, a 2. hely is szép eredmény! Persze így kicsit bosszantó, de a fotóblogokat messze magad mögé utasítottad, nem véletlenül!
Szóval gratulálok, és további sok sikert kívánok a blogod vezetéséhez! -
1. Érdemes tudni, hogy az 1. helyezett a versenyszabályzatot már egy ideje megszegte, amikor fotóblog kategóriába kérte át magát. (Ezen mi a fotóblog? Fotóblog az, ahol a saját képeid vannak fent. Ez nem csak Riccionak nem tetszett, de a részleteket majd ő leírja.)
2. Szerinted az összes többi versenyzőnek honnan vannak a szavazatai? Ez is egy "kinek van több ismerőse" verseny.
@Egyhapsi : Ha nem akarsz róla normál telefont hívni, akkor a szkájp ingyenes, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
válasz agressiv #35578 üzenetére
Amíg nem láttam a hozzáállást így is tettem. Még a visszalépésen is elgondolkodtam, de nem lett volna korrekt azokkal szemben akik mellettem "kampányoltak". Ráadásul a visszalépésnek is úgy lett volna értelme, ha lehetőség van arra, hogy valakinek átadjam a szavazataimat és így első helyre hozni az illetőt, csak azért, hogy ne a Cre-art nyerjen. Szerinted a Cre-art tényleg jó?
-
Sir Riccio
addikt
válasz agressiv #35582 üzenetére
Nem háborodtam fel, csak megpróbáltam elmagyarázni az én verziómat. Egyébként június.30.-án azt írták, hogy ma délután kettőkor lesz eredményhirdetés, ma reggel azt írták, hogy néhány órán belül, legutoljára meg azt, hogy minden délután egy kategóriát hirdetnek, de továbbra sem történik semmi, holott reggel már volt statisztikájuk az összes szavazat számáról. Valami gondban lehetnek vagy nem tudom.
-
FuckeR19
senior tag
válasz agressiv #35632 üzenetére
Sajnálatos dolog...
De amit Samsung csinál az is az Nem tud egy értelmes telefon design-t kitalálni csak iphone külsőt koppintani? Tudom hogy ez a tiltás nem a külső miatt van de csak a vak nem látja mire hasonlít.
Az lehet hogy túlárazott de tuti nem hulladékhirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
FuckeR19
senior tag
válasz agressiv #35634 üzenetére
Akkor a kedves kollégádnak buherált telefonja van mivel ha jó lenne a távolságérzékelője kikapcsolná kijelzőt. Lehet nem GSM boltba kellett volna leharcolt telót venni vagy jobban megnézni hogy volt-e már szétszedve.
Kicsit változtak az idők a régi orosz termékek óta szerintem A törött nokiával összehasonlítva meg tényleg "túlárazott hulladéknak" tűnhet
[ Szerkesztve ]
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz agressiv #35639 üzenetére
Qwertz billentyűzetes telót kell venni.
Többi kérdésedre meg csak azt tudom mondani, hogy mit vártál? Egy normálisabb Birdge szintű fényképező önmagában 2-3x akkora még behúzott optikával is, mint egy teló. MP3 lejátszó meg a mai világban olyan, mint a karóra, gyak. értelmetlenné vált.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
FuckeR19
senior tag
válasz agressiv #35639 üzenetére
Ki mondta hogy a telefon azért van hogy azon netez ha van közeledbe gép? Vagy fényképez ha van nálad f.gép? mp3 lejátszót nem fejtem ki mert kihalófélben van pont telefonok miatt...
Azért van telódba mindenből 1 "kevés" hogy ha elmész otthonról (mivel mobil eszközről van szó) még használhasd ha kell. De lehet van aki notit és mellé f.gépet meg ráadásul mp3 lejátszót na meg persze GPS-t is visz magával mert sosem lehet tudni...
Kényelem a lényegTRob1: Alma fanokat nem lehet meggyőzni igaz, de véleményem szerint droidokat sem... Használók 80%-a (de lehet 90%) még alma közelben sem volt de cikkek alapján firkálja őket. Vagy pont azért mert a barát barátjának nem jött be. Szó sem volt arról hogy aki almát vett az almánál is maradt mert mindenkinek bejön, de aki droidos volt az 100% hogy az is marad? iphonosok között nincs olyan aki droidról váltott..Persze droid vehető 20ért, elterjedt ezért több követő is van, míg ios korlátozottabb.
Igen jelenleg Apple fan vagyok, de nem a csilli-villi divatosság miatt hanem azért mert én ezt tartom használhatónak. De ez nem azt jelenti hogy ezentúl nem nézek rá más telóra, vagy 1 félresikerült almát is megveszek csak azért hogy bővüljön a raktárkészlet.
-
FuckeR19
senior tag
válasz agressiv #35646 üzenetére
egy iphone és egy ipod nagyon sokban különbözik 1mástól... Vagy ipod sem felel meg semmire?
TRob1: Defy-hez nem értek de véleményem szerint a droid legnagyobb baja jelenleg a market és az update!
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz agressiv #35646 üzenetére
A D osztály és a minőségi zene két külön kategória. Köv problma, hogy az mp3 nem alkalmas minőségi zene tárolásra, csak a lossless formátumok.
Aztán az említett, azza foglalkozik h. jól szóljon, az a DSP/Equa ráerőltetését jelenti, ami megint nem az igazi... Egyébként nem vagyok ipfone-os, andoridos telóm van.TRob1: Figyelj, csinálok nektek napórát, ha gondolod.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
FuckeR19
senior tag
válasz agressiv #35670 üzenetére
Azt mondtad hogy egy telefon nem lehet olyan jo mint egy direkt zenere tervezett cucc. Tudomasom szerint ipod arra van tervezve. Iphone pedig kapott meg 1-2 extra funkciot zene melle es ennyi...
De ha gondolod athozom neked Bolyba a telefont es osszehasonlithatod az Iriverrel. Nem azt mondom hogy jobban szol, de az tuti hogy szol ugy mint sok mas draga mp3 lejatszohirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz agressiv #35679 üzenetére
"Ha már minőségi zenehallgatásról van szó, akkor a füles eleve nem jöhet szóba."
Na itt szóltad el magad. Egyébként nem füles kategóriáról beszéltem, hanem minőségi fejhallgató kategóriáról. Többiről ezek után nem vitatkozok veled. Peace.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
FuckeR19
senior tag
-
válasz agressiv #35689 üzenetére
OK, azért ne szaladjunk el, van, amikor kompromisszumokat kell kötni, mondjuk ha melózáshoz hallgatsz zenét esetleg, vagy csak nem akarsz másokat zavarni, akkor ott a füles. Jó füles. Az átlagembernek ált. teljesen megfelel MP3-hoz egy jobb füles, ugyebár nem mindenki audiofil. Pl. én sem (és botfülem is van ).
Csak az a lol, akik hűdefrankónak állítják be a telójuk Mp3 játszóját, mert semmivel nem jobb, mint egy bármilyen más MP3 játszó az esetek 99%-ában.
ON. Eladó
- 19" LCD moncsi ilyen , csak 100%-os állapotban (pixel-és egyéb hiba nélkül), 15000-ért- Illetve USB-s Bluetooth adapterek 600-ért.
- Illetve rossz PC dolgokat átveszek/veszek
-
-
válasz agressiv #35767 üzenetére
Na most ha minden más megy azon a konfigon, és egy szoftver nem, akkor az lesz a baj, hogy a gém valami olyan műveletet csinál, ami valamelyik hw komponensnek, vagy annak a driverének nem tetszik, és összedől az oprendszer. Ugyebár a Windóóz elvileg külön sandboxban tartja a programokat, tehát a MS szerint ez úgysem következhetne be elméletben
Vannak ilyenek, amikor egy adott hardver-szoftver összeállításnál jön elő egy hiba. X-atka.Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Metal topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robotporszívók
- TCL LCD és LED TV-k
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.