- Milyen NAS-t vegyek?
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anesz85
újonc
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.Adott néhány word dokumentumom,amihez elfelejtettem a jelszót.A netet már végignéztem minden lehetséges segítség után,de nem lettem okosabb.Több helyen írtak a jelszótörő programokról,de kicsi az esélye hogy azzal nyerjem vissza.Ha valaki tudna nekem segíteni egyéb alternatív módszerrel azt megköszönném,mert nagyon fontos lenne.
-
morricone
újonc
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni abban, hogy ha van egy titkosított file-om és egy ugyanaz megvan titkosítatlanul is, akkor vissza tudjam állítani az ugyanígy titkosított többi fájlomat is?
Előre is kösz!
-
Franky2Ster
senior tag
Segítséget kérnék hozzáértőktől!
A következőről lenne szó: Linksys SPA2102-R Voip modem és router ( Sajátom !!! )
A neten fellelhető összes unlock variációval próbálkoztam már,Factory reset csak a router beállításokat törli az admin jelszót nem.Szeretném megtudni valamilyen módszerrel az admin jelszót! Amíg az admin jelszót nem tudom addig a frimware csere sem lehetséges.Amivel próbálkoztam: neten fellelhető unlock,brute force,wireshark. A segítséget előre is köszönöm!!!! -
legál
csendes tag
Mongyatok egy visszafejtő progit ami ingyenes!!!!!!!!!!!
-
legál
csendes tag
De milyen programot használtál a visszafejtésre:???
-
Darkseed
csendes tag
Hy lene 1 olyan problámám hoggy ujralet telepitve acer laptotpm amihez egy 2tb-s kilső vinyo van kapcsolva és a vinyon van 1.4tb adat abol tőbb mint 50gb hez nemenged hozádérni azt irja: hozáférés megtagadva,rendszergazai johosultság szűkséges,őnek nincs megfelelő jogosultsága.
ezen az 50g-n belűl vanak ilesztőprogramok képek szőveges dokumentumok minialkalmazások meg egyébb programok lejátszok tőmőritők stb
azlene a lényegg hoggy nincs-e ojan program amivel meglehetne oldani a hozágérési problémát javasoltak kodviszafejtőt de az nemvált be+probáltam felűlirni a rendszerggazda jogosultságot de nemjárt sikerel +se másolni, átnevezni, kivágni, tőrőlni nemtudom
válaszokat előreis kőszőnőm.
(formázást javasolták sokan de azt nemakarom mert sok fontos jelszo+adat veszne el)
-
rpali23
csendes tag
Sziasztok!
van egy sima exe fájlom amiben csak képek vannak nagyon régi és elfelejtettem a jelszót.
hogyan tudnám a jelszót visszafejteni?
előre is köszi! -
vfrmartin
csendes tag
válasz
ZepHyr087 #102 üzenetére
Sziasztok, szükségem lenne egy elfelejtett freemail-es jelszora volt jelszo emlékeztetö csak öcsém elfelejtette...-.-"
a visszafejtendö e-mail: szityu010@freemail.hu
Örülnék neki ha segitenétek....ha meg van a jelszo ide küldjétek ::: martin0527@citromai.hu
elöre is köszi -
EkSYS
senior tag
sziasztok!
ARJ jelszó törő programot keresnék évtizedekkel ezelőtt kódolt hülyeségeim visszafejtésére.
A legjobb az lenne ha nem kéne érte fizetni.tud valaki ilyesmit? és amit már használt is és bevált is?
-
SecurmailZD1
csendes tag
helló
hosszú hónapok győzködése, és rengeteg próbálkozás után jutottam el ide.
a story a következő:
gmail, ide futottak be a 4-5 e-mail levelezések másolatai, illetve postafiók tartalmak.
múlt év januárjától nem enged be a gmail rendszere. Mindent végigpróbáltam, egyeztetettem, nem volt megoldás.
feltételezem valaki feltörte. Azóta is mennek oda a levelek 4-5 email fiókból.
Nem mindegyiket szeretném ha olvasgatnák, csak emiatt aggódom.nos, tudtok valami olyan lehetőséget, amivel be lehetne jutni a saját emaileImhez?
kÖSZ
a -
Ayg0
senior tag
üdv
jelszóval védett .rar-ok feltörésére melyik programot tudnátok ajánlani?
-
rt06
veterán
válasz
Brutforsz #118 üzenetére
mikor az en freemail fiokom tortek meg, akkor meg szerencsere torlodott a fiok, igy tudtam visszaszerezni azt (nem leptek be, torlodott, ujraregisztraltam)
viszont esetemben a jelszoemlekezteto nem lett volna megoldas, mert akarki is torte fel, azzal kezdte (a freemail uzemeltetojevel folytatott levelezes alapjan), hogy torolte a fiokot, majd ujra letrehozta azt
szerencsere adat nem volt rajta, mert pop3-on mindent letorlok a letoltes utan (par torrentoldalra kert jelszoemlekeztetot mas kert nem tudott okozni)
-
-
atom44
csendes tag
válasz
puputeve19 #114 üzenetére
Akkor most jött el az idö ,hogy tanulj és kockulj.Nézz utána mi ,hogy müködik.A legjobb segítséged a gugli és a youtube. Képezd magad és tördd vissza (szerezd vissza) magadnak.
De a tettest mindig a környzetedben keresdd legelöször . Itt egy progi ,ha elboldogulsz vele akkor már valamit tudsz és talán segit kideriteni sok mindent. Darkcomet. Hqa megérted a hsaználatátt akkor tudni fogod ,hogy hogy lehet eltulajdonitani egy jelszot vagy többet is. Tanulj és tudni fogod ,hogyan védekezz ellene. Ez a legjobb modszer a tanulásra. TAnuld meg hogyan lehet használni és ha már tudod használni akkor azt is tudod ,hogyan lehet ellene védekezni.
link:
http://www.mediafire.com/?8qfcjc8ioqvc957Dreaming in Digital
Living in Realtime. -
rt06
veterán
válasz
puputeve19 #114 üzenetére
amennyiben nem lepnek be (ha feltortek, nem hasznalni akarjak majd, kellett nekik valami, elertek, hagyni fogjak a tovabbiakban), ugy a fiok 3 honap elteltevel automatikusan torlodik, ekkor ujra be tudod regisztralni
freemail uzemeltetojet szinte folosleges is keresni, en jopar levelet valtottam veluk, nem tudnak segiteni
feltorni meg aki tudna, az sem fogja neked egy ilyen post alapjan (felteve, hogy a post-od megmarad az utokornak)
-
puputeve19
csendes tag
HELLO
SZERETNÉK ÉN IS SEGÍTSÉGET KÉRNI
AKI TUD SEGÍTSEN
NEKEM EGYZER FELTÖRTÉK A puputeve19@freemail.hu--címemet és azóta nem tudom használni
ha valaki esetleg feltudná törni hálás lennék neki
köszönöm
ha sikerülne akkor legyen szíves küldje el a jelszót a puputeve22@gmail.com-ra
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a következőben. A mai napon kaptam egy frissítést az ABEV programomhoz. Minden szépen végbement. Dolgozgattam, majd délután lekapcsolatm a gépet. Délután a bekapcsolást követően elég furcsa üzenet várt. Jelszót kért a fiókhoz. soha nem volt levédve. Nem tudom mi lehet az, hiszen nem is én adtam meg.
Saját gépről van szó! Próbáltam már rendszer visszaállítást, csökkentett módot és minden okosságot de semmi. Viszont most nem formázom bevallás időszakban.
Van esetleg valakinek valami tipp? Mi okozhatta ezt és miként tudnék belépni a gépbe?
Sajnos trehányságból nem csináltam egy RG fiókot telepítéskor. Már bánom, de most ez van!
Előre is köszi!
István
Légyszíves PM-ben üzenjetek!
-
bobsys
veterán
válasz
Hoolgirl15 #110 üzenetére
meg is van a jelszava, tessek
-
törölt tag
válasz
Hoolgirl15 #110 üzenetére
ezzel itt nem feltetlenul leszel hosszueletu
-
Hoolgirl15
csendes tag
Sziasztok!felkéne törnöm egy gyereknek a kódját eza neve:xXxDarkShip{HnF]xXx
tTudnátok valahogyan sgíteni?ez nekem nagyon fontos lenne. -
bubihunter95
csendes tag
Tudna vki segiteni egy zipes fájlom amit segitségnek szettem le levan kódolva és nemtudok hozzáférni :S
yugioh file extractor a neve előre is kösz! -
buzoganylasz
csendes tag
A feltörési idő mindig függ a jelszó bonyolultságától. Itt egy táblázat, hogy mennyi idő kell egy jelszó feltöréséhez: http://www.weblap.ro/milyen-a-jo-jelszo
-
kiscsoro
csendes tag
Sziasztok.
Reggel még másnaposan megváltoztattam a gmailos jelszavam . Ide jönnek a leveleim és van egy két dolog a fiókban amire szükségem lenne.
Valamilyen megoldás kellene hogy tudnék újra a fiókomhoz jutni.
Várom a segítségeteket. Köszi.
Csak azt ne mondjátok hogy rúgjak be újra ,hátha eszembe jut. -
ZepHyr087
csendes tag
Köszönöm a sok hasznos segitséget!! Halott az oldal, vagy csak segiteni nem akarnak...
Szerencsét próbálok máshol...
Bye
-
mh197
őstag
Sziasztok!
Elolvasva a topicban pár hsz-t nem sok reményt látok, de azért hátha:
Van egy zip fájlom, 27 kb méretű, amiben van 4 fájl, két word doksi, és két exel. Sulis cuccok, és nincs meg hozzá a jelszó. Lehet vmi tenni, vagy felejtős teljesen a dolog?
Akár favágó módszer is jöhet, mert jó lenne ha megnyitható lenne a benne lévő cucc.
Ha szükséges, és vkinek van vmi gyors módszere: itt a fájl feltöltve:A legfontosabb az egyik doc fájl lenne belőle: a Kivonat_Kunzer_v1.doc
Ha ez megvan, a többi nem is lényeg.
Minden segítséget, tanácsot köszönök a probléma megoldásához!Üdv!
-
ZepHyr087
csendes tag
A honlap üzemeltetöje haverom
ien mindenhez értö emberke és szivatásbol nem mondja meg h hogyan tudnám vissza fejteni... aztmondta h oldjam meg
én ezért fordultam hozzátok.
de ezt nem feltörni kell hanem csak vissza fejteni mert a honlap alapbol kiirja a kulcsot azonositót kaptam csak megoldást nem a kulcsra
-
ZepHyr087
csendes tag
Hello!
Nekem is segitség kellene... van 1 honlap ami jelszót kér és megad 1 kódolt kulcsot amit vissza kellene fejteni, a kulcs 5 percenként változik.
itt van az 1ik kulcs éldának: Hitelesítő kulcs: 1086546348
Nos azt szeretném kérni h aki vissza tudja fejteni az pm be irja le h hogyan tudnám én is megtenni.
Köszönöm szépen!
-
Rettich
csendes tag
Üdv! A Windows Live Messenger melyik file-ban, hol tárolja a belépő felhasználók neveit?
-
Athamy
csendes tag
Hopp elnézést, látom nem volt rendezve..most users_name alapján rendeztem a passokat és most ez az 5.: 89bd5df0a7f0431ff5682ab122a2c9a8 szóval ennek kell lennie!
-
Athamy
csendes tag
Köszi a segítséget, de az a baj, hhogy még nem vagyok előrébb vele:S Sqlben megvan az összes felhasználó jelszava,de nincs névhez rendelve (39acc) és abc sorrendben ennek kellett volna lennie, de sajnos úgy néz ki ez egy másikhoz tartozik, ezért lenne jó inkább a módszert ismernem:S Egyébként, ha nagyon nehéz, akkor talán némi segítség, hogy a http://allsaints.try.hu Castor nevű felhasználójának lennék kiváncsi a jelszavára.
-
borsodika
őstag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
1. Van 1 ibm notebook hdd-m ami jelszóval van védve és a laptop bekapcsolásakor 1ből jelszót kér a hdd de a jelszót nem tudom.Erre tudtok-e valami megoldást?(nagyon jó lenne)
2. Kiváncsi vagyok, hogy hogyan készül 1 adott programhoz, játékhoz crack.pl: milyen programmal fejtik vissza az exe fájlt, honnan tudja az ember hogy a program melyik sorban kéri a serialt ill cd/dvd-t? Esetleg ha ezt valaki tudja, esetleg készített már az írjon ide vagy privit nekem. ( ezt a crack témát nem azért kérdezem mert én is ezzel szeretnék foglalkozni, hogy minden programhoz csináljak törést csak érdekel+ ha programozó szeretnék lenni akkor nem árt tudni hogy mire kell odafigyelni, hogy nehzéz legyen törést készíteni hozzá) -
Athamy
csendes tag
Jaj gyerekek, ha ilyen egyszerű lenne..
Nem véletlen kérem, hogy valaki visszafejtésben segítsen
-
Athamy
csendes tag
Helló!
Egy php-fusion alapú weboldal egyik regisztrált tagjának szeretném megtudni a jelszavát, sqlben kicsit utánanéztem, ennyit sikerült kibányászni: 14e1b600b1fd579f47433b88e8d85291 (Remélhetőleg ez az övé)
Ha valaki tudja, hogy kell visszafejteni,megköszönném ha megtenné, vagy ha leírná pontosan, hogy is kell..Előre is köszi, ha vki megszán
-
domi007
őstag
válasz
daniboy25 #75 üzenetére
Most jön ugye elő a bízzunk-e vajon egymásban kérdés, de mind1, mondjuk hogy bízunk egymásban:
Vizsgáld át jól a myvip beléptető rendszerét, honnan hova megy az információ? Hogyan ellenőrzi, hogy helyes-e az infó? SQL-lekérdezést csinál talán?Egyébként meg keress ilyen neten keresztülmenő törőket, mmint pl. Brutus. Ha eleget kísérletezgetsz, összejöhet.
DOMy
-
daniboy25
csendes tag
hello mindenki
elfelejtettem a myvip jelszavamat nem tudnátok valami feltörőprogramot ajánlani -
dany27
őstag
sziasztok
Van egy programom amiben elfelejtettem a passomat és ezt kéne vhogy megbuherálni..
Vmi 5let?? Jó a brute force is csak nekem webes cuccokhoz van ilyen progim. Ilyenhez nincsen.Előre is köszi!
-
Tizio
tag
Szia Noxy!
Már kérdeztem de nem árulja el.
Ez egy céges laptop, aminek a hálózatán nem tudok a reset-s megoldást használni, abból elég nagy balhé lenne.
És hogy értsd nem az a célom hogy kalózkodjak hanem újra szeretném rakni a gépet anélkül hogy ezt nagyobbra kéne verjem, ahhoz hogy újra beírja a jelszót le kell adni a gépet amit állatába egy hétig nem ad vissza.
Ezt szeretném elkerülni.
Ha esetleg van aki tud olyan szoftveröl ami tud Vistában pontokból visszafejteni jelszót azt kérném hogy ezek után is ossza meg velünk. -
Tizio
tag
Találtam néhány szoftvert ami ugyan nem alkalmas a vistába (rendszergazda által) beírt wireless hálózati kulcs vissza fejtésére de azért azt megelőző rendszerekben sikeresnek bizonyultak.
Általában böngészőkből és levelező programokból sikeresen olvassák ki a jelszavakat vagy például ha profilként van elmentve egy wireless hálózati kulcs.
Ezeket meg is osztanám a teljesség igénye nélkül.
007PasswordRecovery
Multi Password Recovery 1.0.4
RevelationV2
Ha esetleg tud más valaki még néhány programot ami jelszavak visszafejtésére alkalmas, azt kérném hogy linkelje be ezzel is gazdagítva a fórumot. -
Tizio
tag
válasz
localhost #56 üzenetére
Szia localhost!
Neked is köszönöm a gyors választ.
Hát ezzel a szoftverrel még próbálkozom, eddig még nem találtam meg benne azt a részt ami a gondomat megoldaná.
Lehet csak nem értek hozzá, eddig mindösszesen az Eurékát probáltam az sajnos nem működött, de azért még nem néztem át mindent, remélem rábukkanok a jelszóra valahol a programban.
Ha valami közelebbit mondanál hogy konkrétan hol keressem vagy milyen módszert használjak.
Azt nagyon megköszönöm. Köszi -
lúzer
veterán
xp alatt műxik
húzd rá a mezőre az x-et -
Tizio
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő:
Windows Vista rendszerben szeretném vissza fejteni a wireless hálózati jelszót.
Mármint azt ami most csak ki van pontozva, nyilván nem én írtam be ezért nem tudom.
Sajnos kimásolni nem lehet mert ha belekattintok egyből eltűnnek a pontok.
Aki esetleg tudja a megoldás kérném hogy ossza meg velem.
Köszi -
Majdi
csendes tag
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik az a program, amivel vissza lehet fejteni a MYSQL adatbázisban lévő jelszavakat, és ha van akkor hogyan kell kezelni??ilyenekre gondolok: c4e937280114d9317e03f33d4efcfb9d
-
lkemeny
csendes tag
Sziasztok. Dejo hogy találtam ezt az oldalt. Nekem izarc 1-01-el tömöritett fájlom van titkositva, de nem tudom visszafejteni ugyan is nincs meg a jelszo elfelejtettem felirni. Tudna valaki ebben segiteni?? Köszi-laci lkemeny@dpg.hu
-
blaci947
csendes tag
8-9 fix szavam +2 betűm van a jelszóban , amikből 1 max kétszer ismétlődik. Nem szeretném kézzel beírni az összes kombinációt
Ez egy frankó programozási feladat, én a helyedben írnék rá egy C-programot, ami a fenti feltételeknek megfelelő dictionary-t generálja...
Jó munkát hozzá!
(Biztos gyorsabban meglesz, mint begépelni a párszázezer lehetőséget
)
-
RoyalFlush
őstag
Van egy winace 2.0 -val tömörített jelszóval védett fájlom, a jelszót elfelejtettem
Honnan tudom letölteni az ACE password recovery 2.0 -t ? Nincs meg valakinek? A google nem a barátom- ezt a verzió nem találja, csak az újabbakat hozza ki.
Advanced Archive Password Recovery: versions history
====================================================! bug fixed
+ improvement/modificationVersion 2.20
------------+ added support for RAR 2.9 and 3.x archives
Version 2.11
------------+ improved Windows XP compatibility
+ recognizing new PKZIP 5.x encryption
! support for ACE 2.x archives has been removedVersion 2.10
------------+ New attack: Password from keys (registered version only)
+ Guaranteed WinZip attack is 1,5-2 times faster now
+ Detecting RAR 3.x files (but no support for them)
! Checking for updates with some specific proxy settings
! Processing some incorrect 'start from'/'end at' password combinations
! Guaranteed WinZip attack fixes:
! processing some WinZip files (where previous version failed)
! handling special cases (with restarting the attack)
! enabling keys values in 'Plain-text' tabVersion 2.0
-----------+ guaranteed WinZip recovery
+ processing archives with very small "stored" files
+ support for ACE 2.x archives -
phare
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy véletlenül letöröltem a GDATA TotalCare-hoz tartozó licenszlevelet és nem tudom mi a jelszó a frissítéshez. A frissítéshez kér egy felhasználónevet és jelszót, a felhasználónév látszik is, de a jelszót kipontozza, nem tudom elolvasni. Most még működik a frissítés, de mi lesz ha újra kell telepíteni a rendszert, vagy bármi gond adódik, honnan fogom tudni a jelszót? Írtam a GDATA ügyfélszolgálatának, de válaszra sem méltattak.
Tehát az lenne a kérdésem, hogyan tudom visszafejteni a kipontozott jelszót a GDATA TotalCareben?
Próbáltam a Multi Password Recoveryvel, az Asteriskkel, de ezek nem tudták olvashatóvá tenni. Milyen programot ajánlotok? -
kissgy04
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. Rar-os jelszómat elfelejtettem, hülye voltam igen. Átnéztem a password feltörő progikat, és ezért kérem a segítséget. Nem tudom hány karakteres a jelszó, de tudom az első és utolsó betűt, és pontosan tudom a benne lévő szavakat,de nem tudom milyen kombinációban vannak.
Brute force, nem érdekel, és túl sok ideig tart, és időpocsékolás lenne
Mask, ahogy néztem tudni kellene azt hogy hány karakter, és megadható rész a jelszóból. Fentiek miatt ez is problémás,
Dictionary: csak fix, előre megadott szavakat futtat.Szerintem dictionary-val meg lehet csinálni a fentieket, de nem tudtok esetleg olyan progit, ami kidobná fenti esetre a szavak és betűk összes kombincióját, amit utána lementek, és dicitonaryként beadok a rar törő proginak.
8-9 fix szavam +2 betűm van a jelszóban , amikből 1 max kétszer ismétlődik. Nem szeretném kézzel beírni az összes kombinációt
Remélem érthető voltam, és tud vki segíteni
-
ticzi01
aktív tag
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Nekem kelene a winpas2004 + serial mert lekaptam a netről de nem megy valahogy nem is igazán értem.
Netán szükségem lenne egy xp pass mindegy milyen csak minnél több visszafejtő progira.
Pl. jelszavak mail ilyenek.
Openpass meg már nemigen megy xp alatt. Vagy esetleg valaki tud valmi jó módszert?
THX -
sonar
addikt
válasz
Mithrandir #41 üzenetére
dobj egy mailt és kisegítelek
-
sonar
addikt
válasz
Mithrandir #39 üzenetére
-
Mithrandir
csendes tag
válasz
Mithrandir #38 üzenetére
Bocsi, Word doksi, természetesen.
-
Mithrandir
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni valami progit, amivel egy Worg doksi jelszavát meg tudnám keresni ? Ui. elfelejtettem. Köszi! -
Styling
csendes tag
nekem egy online játékomat lopták el:
www.slaveland.hu
ezt nem tudná nekem valaki visszafejteni??
Ebben a játékban a nickem:
M. Harmata
nagyon jó lény volt és szinte senki sem tud csinálni vele semmit mert az e-mail címem is ellopták.
Lécci próbáljatok csinálni valamit köszi!!!!!
ha tudnátok valamit akkor az új e-mail cimemen küldjétek el.!!!
styling13@citromail.hu
KÖSZY
ßye
[Szerkesztve] -
ineth3r
csendes tag
De, az titkosítási forma, EAP-TTLS-re vagyok pontosan kíváncsi. Ehhez a radiushoz kell egy hitelesítés, felhasználónév, és jelszó. Az utolsó kettőre lenne szükségem. Mint már írtam van egy számítógép, rajta rendszergazdai jogokkal. Ebből kéne kiszedni az eltárolt felhasználónevet, és jelszót.
-
ineth3r
csendes tag
Hali mindenki!
Adott egy laptop, (windowd xp) ismerjük a rendszergazdai jelszót. Be van rajta állítva a wifi, (WPA-Enterprise). Az ehhez használt felhasználónevet, és jelszót szeretném kiszedni.
Tudom, ez nem túl password visszafejtés, de talán tudtok valami progit/módszert.
Köszi... -
NZséé
tag
Köszönöm szépen az infromációkat -> nagyon hasznosak voltak!
THX!
Hátha egyszer jön egy brilliáns elme és erre a lehetetlenségre is megtalálja a megoldást! -
lesaux
veterán
Nagyon köszi mindkettőtöknek.
-
Jester01
veterán
Sehogy nem tárolja, mint ahogy semmilyen magára valamit adó titkosítás sem. Gyárt belõle 3 32 bites kulcsot és azzal titkosítja az adatfolyamot.
Még ha ezt vissza is fejted, jó eséllyel akkor sem mész semmire mert az eredeti jelszót nem tudod belõle megkapni (one-way hash). Persze az ugyanezzel a jelszóval védett zipeket így már ki tudod bontani.
A jelszó helyességét általában csak a dekódolt adatok ellenõrzésével lehet megállapítani.
MOD: Lortech, te nyertél
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Nem tárolja a jelszót, ez a lényege.
Legalapabb valamirevaló titkosítás kb úgy működik, hogy van egy kulcsod, jelen esetben a jelszó, ezt paraméterként megadod a titkosító algoritmusnak, ami lefut a fájlra, és előállítja a titkosított tartalmat. Visszafejteni azaz, kicsomagolni meg csak úgy tudod, ha a visszafejtő algoritmusnak megadod a jelszót, amiből elő tudja állítani a megfelelő kulcsot, amivel visszalakaítható a titkosított adat. -
lesaux
veterán
Senki nem akarja elmondani, hogy akkor hol és milyen módon tárolja a jelszót a zip?
-
NZséé
tag
válasz
VladimirR #15 üzenetére
Nem akartam új topikot, de ez kapóra jött:
Van két zippel tömörített fájlom amiben ugyan azok a fileok vannak.
pl:
a.zip -> jelszóval védve (jelszó: bab)
b.zip -> nincs jelszóval védeve
csak ennyi a különbség!
milyen programmal tudom kideríteni a jelszót???
Brute-force (kipörgetős módszer) nem érdekel!!! Tehát a password recovery prg-k nem jók!
Hexa editor, DUMP, fájl összehasonlításos módszer érdekelne!
Egyáltalán a zipben van a kód??? vagy egy memóriacímről olvassa az ellenőrző összeget?
Szerintem ez lesz a megoldás!!!
Várok értelmes hozzászólásokat! -
-
NZséé
tag
válasz
headhunter #9 üzenetére
5396B1D85F7C9781D83F
A jelszó amit keresel:
FTA707 -
Tibro5
senior tag
ha windows xp-ről van szó akkor van erre megoldás. Valahol olvastam, de már nem emlékszem, de meg lehet csinálni trükközéssel, hogy adminként lépj be, úgy hogy nem tudod a jelszót
-
number666
tag
Hali all!
Van egy agyonpassolt laptop, amihez csak korlátozott hozzáférésem van. Hogyan lehetne visszafejteni az admin passt? A biosjelszó megvan. -
headhunter
addikt
Köszi, hogy próbáltál segíteni!
Sikerült találnom programot és tökéletesen visszafejtette!
(Nem kellett volna sietni a segítség kéréssel, előbb Google és megvan a megoldás!) -
L3zl13
nagyúr
válasz
headhunter #9 üzenetére
Nem tom, de az FTP szvsz nem kódolva küldi a jelszót, még ha a program nem is írja ki, egy sima ethereallal, vagy más packetfigyelővel szvsz ki lehetne olvasni.
-
headhunter
addikt
A totalcommanderben az általam beírt ftp jelszavát szeretném visszafejteni egy .ini állományban tárolja a program. (Elfelejtettem és egy másik ftp kliens-sel akartam belépni az oldalra, viszont a totalcommanderből nem lehet kimásolni a jelszót)
Milyen programmal lehet sikeresen visszafejteni a password-öt?
Ilyen formátumban tárolja : Pl.: password=5396B1D85F7C9781D83F
Üdv.: headhunter -
ActionMan
tag
Eddig stimmel is, de mint a 4. hsz-ben is felmerül, amíg nemtudni konkrétabbat, addig mi is csak találgatni tudunk.
Vannak olyan file információs progik, amik a kiterjesztés és a fájl struktúra alapján különböző infókat közölnek egy fájlról.
Pl. hogy milyen progival nyithatók meg, vagy egy .exe esetében mondjuk olyasmit, hogy mivel lett lefordítva, ill. további ezzel kapcsolatos infókat, vagy azt hogy be vannak e tömörítve valamilyen programmal, van -e rajtuk valami debug vagy disassembler elleni védelem, titkosítás vagy hasonló.
Próbálj valami ilyen programot keresni és azzal nekimenni, hátha be van tömörítve és egyben jelszóval is védve és akkor akár azt is megtudhatod, hogy milyen progival, amihez már rögtön törőt is kereshetsz.
Vagy ha gondolod, rakd fel valahova és közöld a linket rá. Biztos lesz itt valaki aki vet rá egy pillantást. (márha nem tart trójaitól...)
-
BullSoft
tag
Rengeteg password-visszafejtő progi van a neten, de ezek is konkrét céllal jöttek létre, pl: a Windows passwordok visszafejtésére vagy a tömörített állományok jelszavainak megfejtésére, az eltárolt jelszavak felfedésére, stb....
Ha te is írsz vmi konkrétabbat hogy mihez kellene, akkor lehet egyszerűbben találunk megoldást -
rittzo
tag
Köszi a válasz, de nekem valami konkrét progi kellene, mert amiket néztem azok csak levédték a fájlt nem fejtették vissza.
-
ActionMan
tag
Üdv!
Három lehetőség van, ha nem cifrázzuk.
1. könnyen
2. nehezen
3. sehogy
Főleg attól függ, hogy milyen módon van védve az a bizonyos .exe fájl azzal a bizonyos jelszóval.
Pl. nem elképzelhetetlen, hogy egy egyszerű összehasonlítást végez a megadott jelszó és a belefordított között és így mondjuk egy szimpla ugrás átírásával már hajlandó is futni
vagy
egy ismert progi által lett levédve, amihez akár még törőt is találhatsz a neten
vagy
olyan ügyesen van megoldva a dolog, hogy semmilyen jelszót nem tárol el, ami kellemetlen, mert akkor - hacsak nem ismered a használt algoritmus valamilyen gyengepontját - csak brute-force (próbálgatós) módszerrel található ki. -
rittzo
tag
Szevasztok!
Van egy progim.Mikor futtatni akarom és ráklikkelek az exe kiterjesztésü fájlra jelszót kér.Hogyan lehetne ezt a jelszót visszafejteni???? Segítségeteket előre is köszönőm.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Diablo 3 Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest