Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
Brutforsz #118 üzenetére
mikor az en freemail fiokom tortek meg, akkor meg szerencsere torlodott a fiok, igy tudtam visszaszerezni azt (nem leptek be, torlodott, ujraregisztraltam)
viszont esetemben a jelszoemlekezteto nem lett volna megoldas, mert akarki is torte fel, azzal kezdte (a freemail uzemeltetojevel folytatott levelezes alapjan), hogy torolte a fiokot, majd ujra letrehozta azt
szerencsere adat nem volt rajta, mert pop3-on mindent letorlok a letoltes utan (par torrentoldalra kert jelszoemlekeztetot mas kert nem tudott okozni)
-
rt06
veterán
válasz
puputeve19 #114 üzenetére
amennyiben nem lepnek be (ha feltortek, nem hasznalni akarjak majd, kellett nekik valami, elertek, hagyni fogjak a tovabbiakban), ugy a fiok 3 honap elteltevel automatikusan torlodik, ekkor ujra be tudod regisztralni
freemail uzemeltetojet szinte folosleges is keresni, en jopar levelet valtottam veluk, nem tudnak segiteni
feltorni meg aki tudna, az sem fogja neked egy ilyen post alapjan (felteve, hogy a post-od megmarad az utokornak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest