Új hozzászólás Aktív témák
-
borsodika
őstag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
1. Van 1 ibm notebook hdd-m ami jelszóval van védve és a laptop bekapcsolásakor 1ből jelszót kér a hdd de a jelszót nem tudom.Erre tudtok-e valami megoldást?(nagyon jó lenne)
2. Kiváncsi vagyok, hogy hogyan készül 1 adott programhoz, játékhoz crack.pl: milyen programmal fejtik vissza az exe fájlt, honnan tudja az ember hogy a program melyik sorban kéri a serialt ill cd/dvd-t? Esetleg ha ezt valaki tudja, esetleg készített már az írjon ide vagy privit nekem. ( ezt a crack témát nem azért kérdezem mert én is ezzel szeretnék foglalkozni, hogy minden programhoz csináljak törést csak érdekel+ ha programozó szeretnék lenni akkor nem árt tudni hogy mire kell odafigyelni, hogy nehzéz legyen törést készíteni hozzá)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest