- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Mesterséges intelligencia topik
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Mozilla Firefox
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arch Linux
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz
mellike #5696 üzenetére
Értetlenül pislogok a dolog előtt, azért hallgatok.
Az e-mail fióknak ki a szolgáltatója? Esetleg egy másik szolgáltató fiókjával kitesztelhetnéd, hogy reprodukálható-e azzal is a hiba. Így kiszűrhető lenne, hogy maga az Outlook a ludas, vagy a szolgáltatóspecifikus probléma van-e. -
Sasos
senior tag
válasz
GrooveHero #5697 üzenetére
Fájl-->Beállítások-->Speciális-->Küldés fogadás
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Cégnél Microsoft Outlook 2013-as levelező progi van minden gépen, a saját laptopomon is azt használom. Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet a progiban beállítani, hogy miylen időközönként töltse le a leveleket?
Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni -
cyberfly
csendes tag
Sziasztok lenne egy problémám!
Régi 2003-as outlookot használok. (Megszoktam már, és nekem bőven elég)
Több fiók/email cím is be van állítva. Van köztük freemailes is. És itt van a probléma, 1x egy freemailes címemre kapott email küldője visszaigazolást kért az olvasásról véletlenül ok-t nyomtam, és szerencsétlen azóta próbálja elküldeni a visszaigazolást, de hát nem tudja....Hogyan lehetne ezt a visszaigazolás küldést törölni??? Postázandó üzenetekben sajnos nincs benne!
Előre is köszi a segítséget!!!!!!
-
Dzsolo
senior tag
Nagy valószínűséggel a probléma okozója a megtelt merevlemez volt, utána lefuttattam a pst javítófájlt és tökéletes lett.
Most viszont azt szeretném megtudni hogy létre lehet hozni egy teljesen új pst filet-t egy belakott gépen az eddig használt emailcímre? Ha igen hogyan?
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Volna még egy kérdésem, hogy tudnám értelmesen átvinni a Live mail-ból a névjegyeket Outlook 2003-ba?
E szerint csináltam de a csv annyit nem ért mint halottnak a csók mert a kódolás valahogy nem jött össze olvashatatlan az egész.
Vcf-be jó lenn csak ha jól néztem egyesével lehet importálni az egész miért nem megy? (236 névjegyről van szó) -
Sasos
senior tag
Ha beállítod az IMAP-ot, akkor látod a szerveren lévő mappákat és a helyieket is. Ha a PST-t visszamásolod (Vagy csak simán benyitod, mint külső adatfájl. Fájl-->Megnyitás-->Outlook adatfájl-->betallóz) , akkor helyi mappában (beérkezett üzenetek) ott lesz az összes eddigi leveled. Megnyitod a mappát, Ctrl+a-val kijelölöd az összes levelet, majd áthúzód az IMAP beérkezett mappájába. Elvileg felszinkronizálja ezután az összeset.
(Nem IMAP-ozok, így sose próbáltam. Teszteld ki, elvileg mennie kell.)
A PST-ről azért legyen biztonsági másolatod, mindenre felkészülve. -
Berzso
tag
Sziasztok, Ezidáig Outlook 2007-et, POP3 használtam, szeretnék átállni 2010-re - viszont IMAP-ra.... Tudtok-e valami megoldást, hogy az eddigi pst.-ben tárolt leveleim átkerüljenek a mail szerverre?? Vagy ez teljes mértékben felejtős?
-
C$igu$sz
csendes tag
Sziasztok! Van valami tippetek arra, hogy outlook ban (2007-es, gmail, digi szolg) küldeni tudok levelet, de nem érkezik meg egy sem az outlookban webes felületen természetesen rendben van. Hibát nem ír ki....
-
anonymus89
addikt
koszonom megvan mind2-re ugylatszik imapnal ez valami vedelmi mechanizmus akar lenni. be kellett pipalni, hogy mappavaltaskor azonnal torolje a szerverrol a leveleket.
2. jo helyen volt beallitasok/level ful/email beallitasai/nyomonkovetes
Ismet koszi addig kerestem mig meg nem talaltam!
-
Sasos
senior tag
válasz
anonymus89 #5677 üzenetére
Sajna nem IMAP-ozok, így az elvet ismerem, de beállítások finomhangolásában nincs tapasztalatom. Hátha jár erre valaki, aki tudja a megoldást.
A visszaigazolással kapcsolatban a Fájl-->Beállítások-->Levelek fülön, a Nyomon követés résznél tudod állítgatni, hogy hogyan is viselkedjen. -
Puszunty
csendes tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy thunderbirdből mivel tudom átvinni a leveleimet outlook 2013-ba?
Az IMAP sajnos nem járható út (több 100 megányi, 4 évnyi levelezés). Töltöttem le programokat, de könyváranként 10 ill. 25 levélnél többet nem hajlandó. :-(
Köszönöm a segítséget! -
Sasos
senior tag
válasz
nebulo0128 #5673 üzenetére
Van a G-mail-en valami "Beszélgetés" mód, vagy hasonló beállítás a levelek megjelenítésénél. Szerintem az zavarja meg. Kapcsold ki, akkor nem fűzi össze beszélgetésnek a leveleket.
Szerk: Közben rálestem, bár nekem Google Apss van, de gondolom sima G-mail esetén is ugyanilyen a beállítás. Szóval: Beállítások-->Általános-->Beszélgetési nézet kikapcsolása.
-
nebulo0128
csendes tag
Sziasztok!
Gmail-es problémám lenne.
outlook-ban be van állítva, küldés/fogadás rendben lemegy, de vannak üzenetek amiket outlook nem hajlandó letölteni.
Van, hogy egy válasz levél nem jön be amit gmail összefűz, de van h egy teljesen új levél se érkezik meg.
Telefonon látom, gmail webes felületen is, de outlookban nem.
Van erre valami megoldás h mindent letöltsön és ne hagyjon ki random leveleket? elég gáz amikor ilyen miatt csúszik valami.. -
anonymus89
addikt
Üdv!
Volna egy kérdésem mégpedig Imap lett beállítva az új levelezésnek viszont Outlook-ban ha törlök valamit akkor áthúzza és továbbra is a beérkezett között lesz meg a kukában is.
Hogy lehet a beérkezettek közül kitörölni?Továbbá ha szeretném, hogy a az elolvasás visszaigazolás másik mappába menjen, a beérkezők között továbbra is benne mard eddig POP3-nál nem volt ilyen probléma miért csinálja ez?
-
chris-v
senior tag
válasz
chris-v #5668 üzenetére
Csak ha valaki hasonló problémával küzdene, akkor a megoldás a következő:
Miután fenn van az outlook 2010, beállítottál egy fiókot, akkor írsz egy teszt emailt. Az outlook elmenti ebbe a mappába az autómatikusan mentendő címeket: C:\Users\[User Profile]\AppData\Local\Microsoft\Outlook\RoamCache
Ilyesmi néven: Stream_Autocomplete_X_AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.dat ("A" betűk helyett hexadecimális érték, szám és betű vegyesen)
Na most, egész egyszerűen bemásolod a régi ugyan ilyen kezdetű (Stream_Autocomplete) fájlt ebbe a mappába, és átnevezed arra ami az újnak a neve.
Outlook-ot újra indítod és már élnek is az automatikusan mentett címek.Remélem érthetően írtam le.
-
zodes
aktív tag
Sziasztok, nem tudom jó helyen teszem fel a kérdésem, a következő:
A Microsoft outlook.com oldalán (live) beregeltem és a kapcsolatokat is áthúztam a Gmail címtárából. Persze, hogy nem jött át minden. Képet szeretnék a névjegykártyákhoz hozzárendelni. Hogyan kell? Sehol senki nem tudjaRemélem itt valaki már megfejtette
-
Sasos
senior tag
válasz
cellpeti #5665 üzenetére
Igen. Bár ezt szerver szinten szebb elintézni, vagy IMAP-al több eszközön nézni a leveleket. Teljesen felesleges adatforgalmat generálsz így csak és a továbbított levelekben a feladó is mindig a céges fiókod lesz, nem az eredeti feladó.
Ha mindenképpen így kell, akkor létrehozol rá egy szabályt és menni fog.
Új szabály/Szabály alkalmazása a fogadott üzenetekre-->A megadott fiókon keresztül érkezik-->Továbbítás a következőnek. Így minden, az adott fiókra érkező levél továbbítva lesz a megadott fiókra, de csak azok amiket az Outlook letölt, amik a szerveren ülnek azok nem.Már ha jól értem, hogy mit is szeretnél...
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van egy céges fiókom, azt be lehet állítani, hogy az oda érkező összes emailt küldje át a privi emil címemre?
-
Sasos
senior tag
válasz
chris-v #5663 üzenetére
"Amennyiben testre szabott beállításokat, például eszköztár-beállításokat és kedvenceket használ, és egy másik számítógépen is szeretné alkalmazni, vagy a saját gépén vissza kívánja állítani ezeket, az alábbi fájlokról célszerű biztonsági másolatot készíteni:
Outcmd.dat: Ez a fájl tárolja az eszköztár és a menük beállításait.
Profilnév.fav: Ez a kedvenceket tartalmazó fájl, amely tartalmazza az Outlook pult beállításait (ez csak az Outlook 2002 programra és a régebbi verziókra vonatkozik).
Profilnév.xml: Ez a fájl a navigációs ablaktábla beállításait tartalmazza (ez csak az Outlook 2003 programra és az újabb verziókra vonatkozik).
Profilnév.nk2: Ez a fájl tárolja a beceneveket az Automatikus kiegészítés szolgáltatáshoz.
Aláírásfájlok: Mindegyik aláírásnak saját fájlja van, és ugyanazt a nevet használja, mint a létrehozásához használt aláírás. Ha például létrehoz egy SajátAláírás nevű aláírást, a következő fájlok jönnek létre az Aláírások mappában:
SajátAláírás.htm: Ez a fájl tárolja a HTML formátumú automatikus aláírást.
SajátAláírás.rtf: Ez a fájl tárolja a Microsoft Outlook Rich Text Format (RTF) formátumú automatikus aláírást.
SajátAláírás.txt: Ez a fájl tárolja az egyszerű szöveg formátumú automatikus aláírást."Szóval a régi .nk2 fájl kéne, hogy meglegyen hozzá.
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy újra tettem a gépem és előtte a komplett AppData mappát lementettem.
Na most, az új rendszerbe az outlook 2007-be (előtte is az volt) vissza importáltam az AppData\Local\Microsoft\Outlook mappából a pst fájlokat.
Levelek megvannak, fiók megvan, viszont nincsenek meg az előtte meglévő címek. Azok a címek, amiket az outlook menet közben elmentegetett automatikusan és amikor elkezdtem gépelni akkor felajánlotta.
Ezeket vissza lehet hozni valahogy? -
golya87
őstag
Hello
Aki outlook.com-os emailt használ a webes felületen, annak új email érkezésekor automatikusan frissül a webes felület és mutatja, hogy jött email?
Gmail-nél ez nagyon szépen működik, de outlook-nál valahogy nem akar.
Próbáltam FF-el és IE-vel is. Egyiknél se frissül.Köszönöm a segítséget!
-
cellpeti
nagyúr
üdv
26-a óta nem frissül az Outlook-om, de netem van. Ötlet?
-
mellike
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig problémám van az üzenet fogadással
.
Az Outlook 2013-ban már minden végigpróbáltam (persze nyilván nem mindent, mert akkor most jó lenne).
Egyszerűen nem jelenik meg a programban semmilyen beérkezett üzenet. Hiába nyomok küldést/fogadást, semmi.
Beállítottam mindent kézzel is és automatikusan is.Megkapom a visszajelzést, hogy jók a beállítások, gond nélkül elküldi a teszt e-mailt, de mégsem jelenik meg a Beérkező üzenetekben semmi.
Ha az üzeneteket bármelyik más mappába áthelyezem, az pillanatok alatt megjelenik az Outlookban is.
Próbáltam kreálni egy szabályt, ami az összes újonnan beérkezett üzenetet áthelyezi egy másik mappába, de mivel a programba nem érkezik meg az e-mail, ezért ez sem működik.Bármilyen ötletet szívesen vennék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- RAID
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mesterséges intelligencia topik
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest