Új hozzászólás Aktív témák
-
bsonnevend
csendes tag
Sziasztok, Outlook2000 kérdés, de talán tudtok valamit mondani:
Control panel -> Mail. Itt hozzá lehet adni új szolgáltatást, fel is jön egy lista, amiben ilyenek vannak, hogy: Internet Email, Lotus Notes Mail, Microsoft Mail, Personal Folder, Outlook address book, stb. Korábban volt itt egy olyan is, hogy Microsoft Exchange Server, de a jófej német feliratú gombokkal sikerült ezt törölnöm (anélkül, hogy visszakérdezett volna a mocsok, én meg nem tudtam, hogy Entfernen = végleg törlés visszakérdezés nélkül). Tehát most már nincs Microsoft Exchange Server a listában, viszont nekem pont az kellene a levelezésem beállításához. Hogy lehet ezt a szolgáltatást a listába visszavarázsolni? Lehet neki install file-t benyomni (németül Diskette... opció), de nem találom a file-t. Windows help természetesen szart sem ér, ezen nem is lepődtem meg - plusz az is német
Környezet: XP alatt Outlook 2000 van installálva, ráadásul németül...
Van valami ötlet? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- iPad topik
- Háztartási gépek
- Ukrajnai háború
- Politika
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest