- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Játékfejlesztés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Linux kezdőknek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Proxmox VE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelshader
tag
válasz intensa_man #40013 üzenetére
nah ne viccelődj már
-
pixelshader
tag
A router adnim felütén nincs elállítva valami?
-
pixelshader
tag
Helo. Egy remote desktop alkalmazást próbálnék használni wifi hálózaton. (teamwiever) Valamiért nem megy.
gép1 amit vezérelni akarnék: windows 8 egy belkin routerrel amin be van kapcsolva a wifi ap.
Gép2: windows xp egy asus routerrel ami csatlakozik a másik routerre.
Xp miatt van? Vagy mi lehet a probléma? A 2 gép csak akkor látja egymást ha mindkettőt rákötöm az 1ik routerre. -
pixelshader
tag
válasz Gubek-Einste #32613 üzenetére
Köszi a linket!
Nem, de megpróbáltam a leírás szerint beállítani, így se megy.
"ennek eredményeképp vezérlőpult, hálózati kapcsolatoknál létrejön egy Microsoft Virtual WiFi miniport adapter nevű eszköz"
Nekem nem jött létre az eszköz, a parancssor nem írt ki hibát. (succesful minden)
"netsh wlan start hostednetwork"
Itt kiírt valami hibaüzenetet.
Mi lehet a probléma ???
[ Szerkesztve ]
-
pixelshader
tag
Üdv, internet megosztásban tudna segíteni valaki?
Usb modemmel használom az internet egy windows 7 pc-n, ezt akarnám wifin megosztani.
Asus wl500g router-el próbálom AP módban, de nem megy... (dd-wrt nevű rendszer van rajta)
Internetbeállításoknál megosztottam a kapcsolatot, az ip címeket automatikusan osztja.Router beállítás probléma vagy windows?
[ Szerkesztve ]
-
pixelshader
tag
Üdv! Lenne egy kis problémám, ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
Van 2 gép, mindkettőn xp sp3 van. Egy crosslink utp kábellel vannak összekötve. Megy minden a gépeken, távoli verérlés, fájlmegosztás működik, de az internetet valamiért nem tudom megosztani. Amit eddig beállítottam:
Gép1: Ezen van az internet, egy usb-s wifi antennáról kapja(ennek az ip címe 192.168.0.1). Megadtam neki egy fix ip címet, mert csak így műküdik 192.168.0.2, alhálózati maszk 255.255.255.0
Hálózat beállítása varázslónál "közvetlenül kapcsolódik a netre, többbi számítógép a hálózaton ezen a gépen keresztül kapcsolódik" ez van kiválasztva, és megadtam, hogy a wifi modem az eszköz amit megosztanék.Gép2: ip cím 192.168.0.3, beállítás varázslónál "a hálózat egy másik számítógépről kapcsolódik a netre".
Mi lehet a probléma, mit kéne másképpen beállítanom? köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest