- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz Csabex #52174 üzenetére
Bár én csak szeretem a szerszámokat és ugyan valószínű otthonra ez még mindig sok, de a fluke-tól azért kicsit olcsóbban: Klein Tools VDV Commander kit, Klein Tools Scout Pro 2. Illetve aliexpressről még valahogy ez tűnik normálisnak, bár ez is jóval drágább, mint ahogy egy kínait elképzel az ember.
El Psy Kongroo
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz Csabex #52174 üzenetére
Ilyesmibe sajnos még nem sikerült beleszaladni. Bár a Kínaiak sok mindent gyártanak, szerintem ilyesmit is, és közel sem biztos, hogy rosszabb mint a Fluke vagy társai. (Lásd kábelkeresők Fluke 150.000 kínai 15.000 és a célnak ugyanúgy megfelel, mert sípol amikor a kötegben kerestem a másik végét. Igaz, valószínűleg 3-4 évente cserélni kell. De ahányat már elloptak tőlem... ehh! Ha te hallasz ilyesmiről, ne titkolózz! Oszd meg velem is!
Mi alá kell írás?
-
arn
félisten
válasz Csabex #51931 üzenetére
az egeszet kiepiteni aranyar, a gbhez kepest. switch, nas, alaplap(ok) vagy adapterek. router szinten meg plane. majd ha nem kell semmifele portkotogetes, meg a routerek is tudjak alapbol, majd akkor lesz itt igazan az ideje.
nasnal maradok a synologynal egyelore.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6700 17" kijelző i7-3632QM, 16Gb, Firepro M6000 2Gb "barkácsolóknak" - olvass
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest