Új hozzászólás Aktív témák
-
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
Én is anyagcsere problémával fordulnék hozzátok. Az elmúlt 8 hónapban 84kg-ról lefogytam 76kg-ra, pedig nem fogyókúráztam vagy ilyesmi.
Túl vagyok a gyomor és béltükrözésen, hasi ultrahangon és vérvételen. Minden negatív kivéve, hogy a DAO szintem alacsony. Ebből hisztamin intoleranciára következtetnek.
Akárhogy próbálok nem tudok 1gr-ot sem vissza hízni. Tovább fogyni meg nagyon nem szeretnék, mert már igy is elég vékony vagyok.
A fogyáson kívül nincs nagyon más tünetem, nincs hasmenésem és gyomor panaszom sem.Tudnátok segíteni milyen étrenddel vagy egyéb életmódbeli változással tudnám vissza szedni a leadott kilókat?
Köszi!
Üdv!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
kenwood3
addikt
Nekem megcsinálták, a tb finnanszirozta végül, de jah ennyibe kerül kb....mondjuk előtte majd 300-at fizettem mindenfele vizsgalatokra... Nekem volt negativ vastag, és gyomor tükrözésem, de ezek mellett 5x kalprotektin értékem volt. Szerintem emiatt asz érték miatt kaptam zöld utat kapszulás vizsgálatara
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
kenwood3
addikt
Kb en is rakfobiaval es hasonlo tunetekkel ndultam neki, meg 15 kilo fogyassal , aztan lett belole Crohn. Igazabol nagyon sok minden lehet meg rakon kivuk is. Ibs, crohn, colitis, valamilyen etelintolerancia. Igazabol negativ lett a kolonoszkopia nekem, aztan a kapszula endoszkopia mutatta ki a bajt. Szoval ne add fel ha negativ lenne neked is
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest