-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz Gyomman #10612 üzenetére
nem b*szta el memóriahasználat tab-tól függ emnyi van megnyita és OS-től Win 7 tejesen máskép kezeli a RAM-t , példáúl nekem XP-n mikor tálcára teszem lemegy felére. (Win 7 beleszól azis hogy Aero theme-t használsz és akkor is többet foygaszt)
Jah előfordul hogy lassú nálam akkor volt tapasztalható mikor egymás után adtak ki sok build-et és mindig ráfrissítettem a meglévőre, friss telepítéssel semmi gond.
* Ha használsz Adblock+ és tartalomszűrőt akkor lehetnek oylan oldalak ahol fennakadás van 1-2 másodpercre de jelentős sebességcsökkenést még sose tapasztalatm , kivéve utolsó build nekem ez eggyik legrosszaban sikerült sajna
-
F34R
nagyúr
válasz HelloWorld #10622 üzenetére
Nekem egyáltalán nem , végetlenségig töllt és semmi
mindkét portable verziót leszedtem átmásolom a mostani buildbe a WebM lab release gstream mappát és semmi hardware hiba nem lehet harmatgynege gépem van -
F34R
nagyúr
válasz HelloWorld #10640 üzenetére
azzal igen és semmi nembaj megvárom majd a rendes WebM buildet soon
-
F34R
nagyúr
válasz huskydog17 #10846 üzenetére
nincs még vega sajnos de optamizálták a teljesítményt ezért gyorsabb is .
* Hogyan lehet eltünteni az idegesítő "menü" feliratot a Logo- mellől??
* egyes oldalon a két téma kép & betű egymásra van szúszva (BUG) más böngészővel normális kinézet -
F34R
nagyúr
az miért van hogy a 10.54 -nek jobb az oldal specifikitása mint a 10.6 -nak egy csomó oldal sokkal gányabbil néz ki vele, desktop team -en is írták de engem is zavar a deviantart szétesése :S
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
Létezik olyan userjs , hogy az oldalról minden tartalmat le tudok menteni ??
-
F34R
nagyúr
Egészen pontosan movshare-ről szeretném kihámozni az oldalból a videót ami dvix kódolású
Más mikor lessz HW-gyorsítás az operában ?? IE9 , FX4 , Chorme mind készen állnak (Chrome az ami a legközelebb áll a megjelenéshez náluk sztem ebben az évben számítani lehet rá ) Opera meg sehol vááj??
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #11863 üzenetére
Azt hogy van Greasmonkey userjs és tudod azokat a scripteket futtatni , ergó az Youtube-s js azért nem működött, nézz szét itt
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #11866 üzenetére
Uhh azt hittem Operára nyargaltál át rövid időre
-
F34R
nagyúr
Melyik a stabilabb ezek közül ?? 10.70b9071 vagy 11 alpha ? Átvitték egy az egybe a 10.7-t 11 be?
on-demand plugin miatt lenne jobb mint a stabil 10.63,előre is kössz F34R
-
F34R
nagyúr
Üdv
lehetséges lenne-e külső letöltővezérlőt valamiylen módón életre kellteni (oget-n kívül)?
rapdishare, fileserve, hotfile, megaupload, és többi filehoster-ről csak az alap letöltővel tölt
(.rar, mp4, avi fájlokat szeretnék külső lehetőleg ingyenes letöltővel , csak hát nekem egyedül a IDM-el sikerült ) -
-
F34R
nagyúr
Azt szeretném megkérdezni mennyire használhatóak a 11 -s spanshot-k ? (b1094)
A stabilitás érdekelne , mennyire omlósz ? 10.63-tól mindenképp jobb lenne.
Véglegesig mennyi idő 7-8 beta 2 RC és kész ? -
F34R
nagyúr
Sziasztok
Újra elővettem az Operát egy kis pihenő után
Szükségem lenne néhány dologra :urlfilter, wot, noads ezeket már megoldottam
Viszont mosz jönnek a problémák: Mivel elég széles az a skála , ami hozzátartozik az internetezési szokásaimhoz , a sima Opera már nem tudja ellátni.
Észrevételek : eggyes IPB fórummotornál nem képes autómatikusan beléptetni ha lenyomod a bill.kombinációt (A mező üres marad és érvénytelen jelszó/felhasználó utal többszöri próbálkozásra is
Szükség lenne még egy letöltésvezérlőre is mert (hotfile, fileserve, filesonic és társai a "trendi"
fájlmegosztók 10-15%-al lassabban jönnek mint Firefoxnál.) Használtam Oget-t , de mikor jobb klikk letöltés Oget-re megyek csak html-t tölt le a .rar helyett , egyszóval vmi olyasmi megoldás kellene hogy amikor én akarom akkor a választott vezérlő 100%-ban ugyanazt tudja mint a böngészős megfelelője ( az általam írt eset 70%-ot ha tud )*Lehetséges olyan dolog., hogy a nyitott weboldalakat tab-ról mentem könyvjelzőbe (mittudomén 20 nyitott tabot is?)
Opera 10.63 stabil
Köci
[ Szerkesztve ]
-
-
F34R
nagyúr
És még ráadásul a captcha is szar , avg=shit
-
F34R
nagyúr
Ez így marad ,már tele a.... nemigaz hogy e jobb nem volt
-
F34R
nagyúr
Erre vki tud megoldást tudom hogy skin-hiba
Z1-Ten
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #12286 üzenetére
xD nem arra gondolt hanem ami a címsor mellett van
Címsor jobb egérgomb - megjelenés - gombok- alapértékek és ott van a kulcs húzd a vissza gomb mellé , ha esetleg nem lenne ott -
F34R
nagyúr
Nekem a trackitdown-nál a player nem működik FF alatt megy rendesen meg lehet halgattni a preview-kat ,ill PH-n ha erre kattintok akkor nem ugrik az oldalra hanem csak itt megy le mindig egy sort
-
F34R
nagyúr
Beállítások-haladó - hálózat- ott próbáld az összes kapcsolat számát 128 ra állítani
-
F34R
nagyúr
A google suggestion-t hogy tudom működésre bírni mert csak keresődobozból megy a google oldalán nem! (vagy legalábbis nem úgy mint FX 4-nél hogy dobja a találatokat egyből )
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest