Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz dqdb #13018 üzenetére

    Hát igen, sajnos az volt a gond,
    Eszközök - Beállítások - Menübeállítás - Másolat Opera Standard
    törlése után már meg is jelent a menüpont:
    Opera 11 kiterjesztések menüpont

    Franc, most csinálhatom meg a sorrendet megint. :D Bár asszem előzőt backupoltam valahol.
    Kösz!

    "Sajnos az Opera nem támogatja a formázott HTML másolását, remélem előbb-utóbb bekerül, mert sokszor hasznos lenne."
    Igazából több éve nem értem ezt sem, hogy miért nem teszik bele, ahogy az autocomplete-et űrlapmezőknél (text) sem, és még számos apró dolog van, amit hiányolok, és programozói szempontból nem tűnik egy nagy ördöngösségnek a meglévő eszközökkel, csak hát erről már ugye beszéltünk, hogy kérdés, mire szánnak időt és pénzt. Bár egy kis erősebb reklámozással és sokak által követelt fícsörök belepakolásával (nyilván ezt ésszel, olyat belerakni, ami más böngészőkben full alap, itt meg nincs, pedig az Opera igen innovatív (ja várj, Schmitt szerint "újítmányozó lenne ;] :DDD)) jóval nagyobb részesedése lehetne az Operának asztali piacon is, dehát ezt a témát is már kimerítettük, hogy ők a mobilpiacra koncentrálnak. Bullshit.

    Ja igen, a Lex1-féle autocopy.js-t ismerem, régebben használtam, annak a gombváltozatát most feltettem megint (amit a panelra fel lehet dobni), de itt PH!-n a szövegdobozba nem másolja be a smiley-k alt attribútumát (ezek ugye képek, nem is várnám, hogy egy az egyben kimásolja), szóval ez úgy tűnik, nem felel meg a célnak sajnos.
    Próbáltam Gmailben, a formázható JS-es szövegdobozban, ott bedobja az egész <img> taget, de nem csapja hozzá jól az abszolút címet, hanem helyette ezt csinálja belőle:
    <img src="http://dl/s/d1.gif" alt=":D"/>
    ez meg nyilván nem fog stimmelni, ha nem dobja elé a PH! domainjét, szóval sajnos szart sem ér ez sem. :(

    -----

    (#13019) F34R: "Igen pl az 5-s verziójukba"
    Minek az 5-ös verziójáBA'? ;]

    Most a FF5 előzetesére gondolsz, vagy mi va'? :D

    "domain színezés": ezalatt most konkrétan mire gondolsz?

    "vagy pl benyomod a félkövér betűtípust és nem ez lesz belőle-> {b}szöveg {/b}, (szándékosan raktam kapcsos zárójelbe ) hanem egyből úgy tudod írni"
    Ezt sem értem. Itt PH!-n hozzászólás írásakor benyomod a félkövéret, megjelenik az erre vonatkozó formázás, és? FF 5 előzetesében talán másképp van, vagy mi? Már ha egyáltalán arról beszélsz, mert nem értelek.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák