Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok! OMV 6 bővítményekből telepítem a PhotoPrism alkalmazást. A megadott könyvtárak léteznek, engedéllyel rendelkeznek. 2342 port nyitva. Videót is találtam a neten, ahol ugyanez történik. Amikor az "UI megnyitása" gombra kattintok, nekem csak homokórázik, majd honlap nem elérhető. Tud valaki segíteni? köszönöm!
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok! Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy ide való e a kérdésem, de a gondom a következő: Fut 4 db wordpress honlapom. (Apache2 szervert használok.) Látszólag minden rendben, de kívülről, azaz mobil interneten nem érem el egyiket sem. Ha az otthoni wifire csatlakozik a telefon, minden rendben. A PC böngészőben minden rendben. Domain névvel (xxx.duckdns.org) jelentkezik be, szerkeszthető, frissít, értesítést küld. Egyszóval látszólag minden rendben. Már mindent újraindítottam, config fájlokat átnéztem. A nextcloud ugyan ezt játssza. Plex kifogástalanul működik "idegenben" is.
Merre induljak? Ötlet? Köszönöm!![ Szerkesztve ]
-
Lacics25
aktív tag
Köszönöm!
Bevallom, én nem mertem átírni. Alig pár napja kellett újra telepíteni az egészet. Alig tudtam mentésekből visszahozni a honlapokat.
De ha kipróbáltad, csak nem dől tőle megint a rendszer.
Gondolom a gépnév átírásból nem lesz gond, de a tartomány nevet nem merem bántani.Remekül működik!!!
[ Szerkesztve ]
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Beállítottam a serveren az értesítések küldését. Remekül működik minden.
A serveren futó honlap is hiba nélkül küldi az értesítést új bejegyzés hozzáadásakor.DE! Minden üzenet "Tárgy" Sorában ott van [Openmediavault.lan] felirat.
Ezt el lehet valahogy tüntetni, esetleg átírni valami másra?
A "Hálózat" menüben látom ezt megadva. Ha ott átírom módosul?
Köszönöm! -
Lacics25
aktív tag
válasz kokopo #15344 üzenetére
Szia!
Megoldható a DLNA ütemezett ki-be kapcsolása.
Hol máshol, mint az ütemezett feladatok menüben. Magát a DLNA szervert engedélyezed, megadod azokat a mappákat amiket megosztasz. Itt tudod kizárni a srácokat a nemkívánt tartalomból. Az ütemezett feladatoknál pedig megadod mikor induljon, mikor álljon le. Ha akarod, még e-mailt is küld a parancs végrehajtásáról.
A parancsok, ha esetleg nem tudod:
/etc/init.d/minidlna start
/etc/init.d/minidlna stopA hátránya, hogy a többi tv-n sem lesz DLNA. Azokra lehet kénytelen leszel más megoldást választani.
A plex-nél marad a pin kóddal zárt felhasználó.[ Szerkesztve ]
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Hosszas olvasgatás, latolgatás után belefogtam egy OMV 5 telepítésbe. NAS326-ot fog leváltani.
Sokadik nekifutásra is ugyan azon a problémán akadok fenn.
Az összefoglaló alapján a telepítés megtörtént.
A 12478-as hsz szerint próbálok PHP szervert telepíteni.
Apache2 hiba nélkül feltelepül.
MariaDB szintén OK
Az 5. pont szerinti phpmyadmin telepítésekor amint eljutok ide:
"sudo systemctl reload apache2" , összeomlik az egész, elérhetetlen az Apache is.
Mi az ördögöt rontok el?
Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest