Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Facebook és Messenger
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Vírusirtó topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
divan
őstag
Megjött a 16 gigás SSD-m, és miután egy-két dolog nem tetszett az előző rendszeremben, gondoltam csinálok egy tiszta telepítést, és újra beállítok mindent. Az NFS beállításával sikerült jó sok időt eltöltenem. Két merevlemez van a gépben, azokat is gyalultam, és újra rájuk másoltam vissza mindent. Miután ez megvolt, NFS-en megosztottam őket, mindkét lemezen, mindkét főmappát. De akármit csináltam, csak az egyiket volt hajlandó megnyitni a médialejátszó, a másikat nem. Kikapcsoltam, visszakapcsoltam, töröltem, újra beállítottam, újraindítottam, semmi, csak az egyiket volt hajlandó megnyitni. Vagy másfél óra szenvedés után jutott eszembe, Hogy megnézzem a mappa jogosultságait, és ott találtam eltérést.
Ez volt az a mappa, amit megnyitott:
Ez meg amit nem:
Miután a többiekhez is odatettem a pipát, utána már működött az is. hamarabb is eszembe juthatott volna.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest