-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
sad_Vamp #7937 üzenetére
Köszi az infót, SSD ha nagyobb lenne akkor persze nem éréá meg.
Van egy 16GB-os m.2-es Sandisk SSD-m + 32SSD-m melyeket ,,játszós" SSD-nek vettem, Linux, Debian tanulni rajta és resztelgetni. Ezek közül amikot telepítenikellett az OMV-t már csak a 32 GB-ost találtam meg, mert sajnos a 16-os a költözés miatt valamelyik doboz aljára csúszott le(ezek kőkemény ára 1500, 3000FT volt)
KaiotEch: Köszi a gyors reagálást
4GB Ram HTPC miatt kellett mert Linux alatt 4 is elég volt, de Win10 volt rajta és elég sokat zabált sajnos, ezért vettem 8-at annó.(sőt amikor vettem még kb 8-9k ért vettem összesen a 8GB-ot)
Docker-t kitapasztalom, elég jónak tűnik, tudom itt nagyon kevesen használják, viszont ez egy jó kis ,,package" / platform, mert elég sok cég használja már.
Egyenlőre járom akkor utamat VM-ben tesztelgetem és ha úgy érzem hogy hogy ez kiforrott és mindent kipróbáltam és működik, akkor a NAS-t előröl elkezdem telepíteni és konfigolni.
Köszi mindkettőtöknek a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Ingatlanos topic!
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest