-
IT café
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
válasz
fero02 #25884 üzenetére
Most érkeztem el, hogy gép elé üljek
jelentem MEG VAN A MŰSZAKI
a múlt hét az nagyon brutálisan telt, raktam föl ugye képet, hogy hogy nézett ki. Napi 7 -8 órákat töltöttem kint kb 2 héten keresztül, Hétfőn lejelentettem a kocsit csütörötök 4 órára, ugye közben elszakadt a generátor szíj, kedd este majdnem kigyulladt a kocsi. a légtömegmérő betáp kábele sérült volt és összezárt, biztosítékja ennek külön nincs, így szépen járó motor mellett izzott a kábel végig az egész motor kábelkötegben. Kb 50 szál vezeték között , 2mp-en múlt, hogy nem lobban be, összeégett minden. Na akkor úgy voltam, hogy kitolom az udvarközepére és még meg is kínálom egy kis benzinnel.....erőt vettem magamon és hajnali fél 2re kibontottam mindent és újra kábeleztem, leszigeteltem, kicseréltem, stbstbstb....
műszakit is megoldottam
minden tökéletes volt a kocsin, egyedül a kipufogórendszert nem dijazták, hogy az így sem okés, hiába van műbizonylatom, de mondom nincs problem majd én díjazom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest