Hirdetés
-
IT café
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csáky7
tag
Nem az a gondom hogy elromlott egyszer mert az még nekem is bele fér egy új telóba de hogy másodszor is ugyan az a gond na itt van nekem gondom vele,nekem egy Sony SP van abból is pont jót fogtam ki mert mióta megvan semmi olyan hibája nem volt mint amit ott a fórumba leírnak,gondoltam neki veszek egy picit nagyobb tudásút mert egy Tipo-ja volt,örültünk is neki de hogy így halmozódik a hibák listája igy azért nem annyira jó vétel,nem kell hogy tökéletes legyen de azért ezek olyan alap dolgok amiknek jónak kellene lennie bennük hogy kicsit többet várok el én is ennél mint ami van most,jó leírni nem akarom mert úgy összességében jól teljesit.
-
Csáky7
tag
Hmm akkor ez nem egyedi hiba,hát most nem dobódtam fel.Pedig tudásra szerintem bőven megfelelő lenne páromnak,hát kíváncsi leszek most mit csinálnak vele. A papírt még egyszer átnéztem amit még januárban adtak és ott hangszóró csere volt,kíváncsi leszek most mi a fenét csinálnak vele,bár igy hogy megint hibás talán én is jobban örülnék ha inkább az árát kapnánk vissza mert fél évente szervizeltetni nem igazán kellemes megoldás.A töltöttség vissza jelzés sem lett megoldva mivel az is bele volt írva,max 5 napig működött jól aztán az is újra rossz lett. Egyébként ez a képernyő feloldási gond nála is jelentkezett szóval igy összességében gáz hogy ennyi hiba van szinte minden készülékkel.
-
Csáky7
tag
Sziasztok , Volt valakinek esetleg ezzel a telóval vissza térő probléma a hangszóróval? Konkrétan az hogy nem hallatszott az amit a másik mondott max kihangosítva? Páromnak még karácsonyra vettem egy ilyen telót és hát januárba máris elő jött a hiba ,ráadásúl beszélgetés közbe egyszer csak nem hallotta amit mondok,kihangositva jó volt,telo szervizbe majd 2 hét múlva meg is kapta(mondanom sem kell hogy a hátlapját eltörték,azt rögtön még a tecoba kicserélték) aztán tegnap megint beszélgetés közbe egyszer csak nem hallotta benne amit mondok( persze másét sem mint kiderült utána).Most megint beadta de szerintem kissé érdekes hogy ugyan az a hibája megint
( igaz én ebben nem hiszek de a papír szerint hangszórót cseréltek) volt másnak is ilyen vagy csak mi fogtunk ki egy ilyen lomot?
-
Csáky7
tag
Sziasztok,páromnak ilyen telót vettem még decemberben ,a kérdés az hogy hogyan lehet csengőhangot különböző személyekhez hozzá rendelni? ez szerintem régóta eléggé alap dolog egy telefonnál de ennél még eddig én se jöttem rá,tudna esetleg valaki segíteni köszönöm előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Spórolós topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest