Hirdetés
-
IT café
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Az a módszer amit itt leírtak neked csak a gyárilag beállított csengőhangokkal működik az SD kártyán lévőkkel nem, ill. működik, ha annak a mappának a nevét „ringtone”-re változtatod. Esetleg valami fájlkezelővel bemásolod a telefon ringtone mappájába a saját csengőhangokat. A legegyszerűbb szerintem, ha letöltesz egy alkalmazást a play-ról. A Tone Picker lenne a legjobb, mert még hangerőt is lehetne rajta állítani, amit alapból az OP rendszer nem enged csak ezen az istenverése kitkat-on nem fut, a Tone Selector-al viszont semmi gond és így nem keveredik a gyári és a saját csengőhang. A használata is gyerekjáték.
(#3113) Office-R
Lehet pont olyan helyen vásároltál ahova a visszavitt vagy javított telókat árulták (vagy hibás szériát), ha nagyon tetszik és még van bizodalmad látogass el a soroksári M5 melletti Tesco. Párszor rákérdeztem az eladónál (mindig másnál), hogy mennyire hoztak vissza készüléket és azt mondta nem számottevő és képernyő ill. aksi gonddal nem vittek oda vissza.
Hasonló árban (ugyan az az alap vas van benne) sokkal jobb kamerával, ezt találtam pár hónapja. Minőségileg nem tudom milyen, de van fóruma, rákérdezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Max
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest