Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aryes

nagyúr

válasz Sirlab 2.0 #4403 üzenetére

Hmm... Szóval ez a táblagép nem is open dott, de szerinted azonos az open dott tablettel, ezért megpróbálnád feltenni rá az erre kiadott legutolsó 4.4.2 fw-t. Ha jól dekódoltam a hozzászólásaidat. Fordítóval írsz? :)

Valószínűleg a CPU-n kívül lehet még benne pár hardverelem, amiben különbözik: talán be sem fog bootolni; talán nem lesz hangja, vagy nem lesz töltés kijelzés, mint ahogy az open dott tablet a látszólag azonos hardverrel rendelkező teclast tablet romjával. Szóval én nem ajánlom. Mit nyersz vele?

Az összefoglalóban arról van szó, hogy amikor a srácok kísérleteztek a partíciók méretének növelésével, nem volt gyári open dott rom a helyreállításhoz, de az egyik teclast tablet romjával újra tudták éleszteni, ha nem bootolt be. Ekkor bootolt a gép, de nem volt hang és töltés visszajelzés. Ezután felmásolva az eredeti mmcblk0boot0.img és mmcblk0boot1.img image-eket, működött a gép, mint az új.

Ha szeretnéd megpróbálni ezt, javaslom, hogy először is csinálj mentést erről a két fájlról, a módszer az összefoglalóban olvasható. Az egész romot is meg lehetne próbálni lementeni, de azt sajnos nem tudom, hogyan lehetséges.

De én lebeszélnélek róla, a videó alapján nem nyersz semmit, funkcionalitásban talán még kevesebb lesz, de ugyanúgy elavult régi rendszer lesz rajta. Személyes véleményem alapján pedig a jelly bean volt a legjobb Android rendszer, már csak ezért sem cserélném le. :)

• Aryes

nagyúr

válasz Sirlab 2.0 #4401 üzenetére

Szia! Ez milyen tablet? Inkább a beállítások/táblagépről (vagy ha nem magyar, akkor a legutolsó menüpont) csinálj screenshotot, mert ez így elég semmitmondó, de a látható tárhely alapján azt mondom, hogy ezen már az utolsó fw fut, annak is a 6gigás mókolt változata, tehát ezzel nincs más teendőd, mint használni.

Új hozzászólás Aktív témák