- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poczabence
tag
válasz Pizzafutar #3193 üzenetére
Elég sok ok miatt megállhat 5%-on, szóval próbálgasd és lehet sikerül. Ha van másik kábel kéznél, akkor azzal is próbáld meg, másik porton is, aztán másik gépen (fontos az usb 2.0 legalább). Megpróbálhatod philips20 kolléga javaslatát is, lehet, hogy Nálad is ez a hiba. Próbálkozhatsz még a(z) on-demand flash mode bekapcsolásával is, valakinél az is sikert hozott.
Sajnos nekem ezekkel sem sikerült megoldani, szóval én elküldtem a szervizbe, ahol már több, mint 30 napja ott van, de még mindig nincs kész. :-/
-
philips20
aktív tag
válasz Pizzafutar #3193 üzenetére
Nálam is 5% nál állt meg, az volt a baj hogy a mappa nevében volt ékezet. Pl: új mappa helyett, uj mappa.
-
Orionhilles
senior tag
válasz Pizzafutar #26 üzenetére
Vagyis, újra számolom az - s-t pl. : 1,500 MB*512 byte?
-b ket szintén újra számolom (az elsőt, azt hogyan számoljam ki?)
Valahogy kinyerem/megszerzem a fastboot, boot, recovery img fájlokat.
4 bin fájl segítségével elvileg újrapartícionálom, OSIP-ba ezek szépen beíródnak.
És ha minden igaz, akkor meg is lennénk?– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Orionhilles
senior tag
válasz Pizzafutar #24 üzenetére
Akkor mivel számoljak/junk??? 512byte vagy 4096Kilobyte? Én a df kimenet miatt gondoltam/gondolom amit.
Filesystem Size Used Free Blksize
/dev 484.4M 132.0K 484.3M 4096
/sys/fs/cgroup 484.4M 12.0K 484.4M 4096
/mnt/secure 484.4M 0.0K 484.4M 4096– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
Orionhilles
senior tag
válasz Pizzafutar #20 üzenetére
Az sd-nél igen itt meg 4096KB vagyis 4MB.) Lemaradt egy nulla ^^.
Köszönöm ma akkor folytatom, hátha .– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
Új hozzászólás Aktív témák
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest