Hirdetés
-
IT café
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Sirlab 2.0 #4403 üzenetére
Hmm... Szóval ez a táblagép nem is open dott, de szerinted azonos az open dott tablettel, ezért megpróbálnád feltenni rá az erre kiadott legutolsó 4.4.2 fw-t. Ha jól dekódoltam a hozzászólásaidat. Fordítóval írsz?
Valószínűleg a CPU-n kívül lehet még benne pár hardverelem, amiben különbözik: talán be sem fog bootolni; talán nem lesz hangja, vagy nem lesz töltés kijelzés, mint ahogy az open dott tablet a látszólag azonos hardverrel rendelkező teclast tablet romjával. Szóval én nem ajánlom. Mit nyersz vele?
Az összefoglalóban arról van szó, hogy amikor a srácok kísérleteztek a partíciók méretének növelésével, nem volt gyári open dott rom a helyreállításhoz, de az egyik teclast tablet romjával újra tudták éleszteni, ha nem bootolt be. Ekkor bootolt a gép, de nem volt hang és töltés visszajelzés. Ezután felmásolva az eredeti mmcblk0boot0.img és mmcblk0boot1.img image-eket, működött a gép, mint az új.
Ha szeretnéd megpróbálni ezt, javaslom, hogy először is csinálj mentést erről a két fájlról, a módszer az összefoglalóban olvasható. Az egész romot is meg lehetne próbálni lementeni, de azt sajnos nem tudom, hogyan lehetséges.
De én lebeszélnélek róla, a videó alapján nem nyersz semmit, funkcionalitásban talán még kevesebb lesz, de ugyanúgy elavult régi rendszer lesz rajta. Személyes véleményem alapján pedig a jelly bean volt a legjobb Android rendszer, már csak ezért sem cserélném le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest