- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
asanotadanob
tag
válasz atom18 #29333 üzenetére
Az 55C8-asomnak sajna nem tökéletes a mozgásmegjelenítése - a pásztázó mozgások vibrálnak. El is vagyok némileg keseredve, mert engem zavar, de az asszony például nem látja. Eddig két panám volt (egy plazma és egy lcd), most gondoltam kipróbálok mást is, úgy is istenítették ezt a típust. Tényleg gyönyörű képe van, de ez a mozgás... A true motiont, motion prot kikapcsoltam mert mindkettő zavart.
Akartam is kérdezni: honnan tudom ennél a típusnál, hogy hány Hz-n megy a kijelző. A pana kiírta a frekvencia váltásokat.
[ Szerkesztve ]
-
asanotadanob
tag
válasz daneel_hu #29346 üzenetére
Pontosan, a svenkelésről beszéltem, és igen, ki szoktam lőni minden képjavítást. A True Motiont 2-0 beállításon próbálgattam, de még így is láttam néha a szappanopera effektet. A BFI-t meg néha látom, néha nem. Meg gondolom van ezek mögött egy csomó placebo is, mármint, hogy mikor mit látok. Hogy ha jó a film, akkor a kép is tökéletes általában.
De jó ötletet adtál, hogy lejátszó oldalról közelítsek.A Hz-et nem mutatja az LG frekvencia váltásnál? Mert néha az is gyanús, hogy nem vált, hiába van beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
asanotadanob
tag
Dolby Vision beállításoknál kell valamire figyelni? Oled fény, gamma, kontraszt ilyesmi? Mintha írta volna valaki, hogy hdr tartalomhoz kell a 100-as oled fény,.
-
asanotadanob
tag
De jó, hogy nem egy kocsmában vitatkoztok csajokon
-
asanotadanob
tag
válasz Chaser #29690 üzenetére
Ez a TV a saját lejátszójával nem fogja vinni az érintetlen 4K HDR filmeket hálózatról (pl.: remuxok a virágboltból). A 100-as lan egy vicc benne, de a wifi modulja is kevés ehhez. Több helyen is olvastam, hogy igencsak lelohasztó, hogy egy csúcskategóriás TV-be ilyen cuccokat raktak. Én is most szerzek be egy külső lejátszót.
-
asanotadanob
tag
válasz lala666 #29709 üzenetére
Ezen az LG fórumon pl. gigabit adaptereket teszteltek, mert nekik sem volt stabil 5Ghz wifin sem. Bár ott C8-ról van szó, nekem is az van. Nálam is megy a buffer wifin viszonylag gyakran, de jobb, mint a lan. Ettől még lehet, hogy neked szerencséd van.
[ Szerkesztve ]
-
-
asanotadanob
tag
Tegnap láttam egy szegedi outletben egy beégett oledet, valami tájkép derengett rajta elég csúnyán. Rosszul lettem, hazaszaladtam és ráküldtem az enyémre háromszor a manuális pixelfrissítést.
[ Szerkesztve ]
-
asanotadanob
tag
Igen, a 100-as lan a hunyó, ugyanez volt nekem is. Beújítottam egy ASUS RT-AC57U routert és 5Ghz viszi a 4K-t, mint a vajat. (Soha nem hittem volna és jó pár oldallal korábban még az ellenkezőjét írtam, de tényleg átmegy wifin). Mondjuk a router közel kell, hogy legyen a TV-hez, mert 5 Ghz rövid távon nagy a jelveszteség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest