Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz vibeo #61407 üzenetére

Köszi az info-t! :R

"mivel meguntam a kereskedelemben található silány minőségü butrokat, vagy azt hogy az ember sosem kap megfelelő méretet és konfiguraciót."

Éppen ezért keresgélem én is a lehetőségeket, és böngészem a kínálatot már egy ideje.

Nemrég majdnem lett egy 64!!! kg-s tévém (sajnos kifogtam egy hibás panelt, ezért vissza kellett küldenem), és a jelenlegi állványomról lelógott a talapzata.

Pedig a mostani állványom "békebeli", minőségi, német munka a "consumer" piacról. Egy vaskos acél keretre épített TV szekrény, tolóajtókkal, csaknem 3 cm vastag lapokból.

150 Kg-s tévét is elbírna. Ám csak 90 cm széles.

Viszont 75 colos készülékre lépnék tovább, és manapság szinte minden televíziónak a szélén vannak a talpai. Bár ki nem állhatom a manapság divatos, mindösszes 30-40 cm magas, de 250-300 cm széles TV szekrényeket, szóval valami köztes megoldást keresek.

Ami legalább ~80-90 cm magas, mint a jelenlegi, elfér rajta egy 75 colos készülék, de van hely benne (fiókok, vagy kinyithatós, polcos részek) pár tucat DVD és BD filmnek, és egy erősítő és Blu-ray lejátszó is elfér benne.

Szomorú leszek, ha úgy kell csináltatnom egyet...

"Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák