Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz blakey #49050 üzenetére
Megfogadtam , hogy nem nagyon fogok eme "pódiumon" szerepelni , de nekem valahogy a gz950-es igen csak f@sza úgy ahogy a dobozból kivettem. ( Na jó a mozgáson kicsit szoktam állítani ) Kétlem , hogy a hz2000-es sz@rabb lenne , de hát : ízlések és pofonok.
Nem vagyunk egyformák. ( Az is lehet , hogy ezt a hz2000-est egy túlbuzgó hollywoodi kalibrátor túlolta egy kicsit)Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
Gaben360
senior tag
Jézus ereje!
Azt hittem az HBO Go miatt szabadult tőle, bár az is fura, de amiket ott leírt, mintha valami dzsunka gyártó legalja lcd-ről esne szó.Szerintem ott erősen user error a szitu, főleg hogy a samu táv is gondot okoz..Na mindegy a kúleden legalább van hbo, és a feketével se lesz gondja, mert az meg nincs.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
AL
addikt
Szia. Ezt korábban Én sem olvastam. Mintha teljesen másról, valami ócska LCD ről írna. Semmiben sem felel meg az Általam tapasztaltaknak ( GZ950). Nálam, mint már többen is írtuk tökéletes gyári képbeállításai vannak, szinte hozzá sem kellett nyúlni és nemcsak 4K anyaggal. A kábel és a Mindig TV is tökéletes rajta. Szintén különösen jó a hangja is. Sok tévém volt már, de ez kimagaslik mindközül, pedig minden apró hibába belekötök. Biztos valami hibás, vagy üzletben elállitgatott példány lehetett. Csak azt nem értem, hogy miért nem vitte vissza, miért kellett eladni. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest