Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kicsi kecske

    tag

    MM plusz gari kötés TVre.
    Akkor most hogy is van ez?! Webáruházas rendelés, mert ott volt olcsóbb. Áruházi átvételt nem lehetett kérni, pedig jó lett volna, mert akkor egyből kötöm rá a garit. Webáruházból megjön a termék házhoz, majd cibáljam be az áruházba, hogy meg tudjam kötni a biztit.. nóórmális?!
    A termék megvásárlását (kézhezvételés) követő 185 napon belül – kizárólag a Garancia Plusz Silver biztosítási csomag vásárolható. Az Információ technikai készülékekre, fototechnikai berendezésekre, GSM, TV termékkategóriába tartozó termékekre vonatkozóan a termék megvásárlását (kézhezvételét) követő 21 napon belül Garancia Plusz Gold és Garancia Plusz Platina biztosítási csomagokra is – bármely áruházban - a vásárlási számla és a jótállási jegy egyidejű bemutatása mellett - kollégáinknál
    Információ technikai készülékekre, fototechnikai berendezésekre, GSM, TV termékkategóriába tartozó termékekre a termék megvásárlását követően akkor köthető Garancia Plusz Gold és Garancia Plusz Platina biztosítás, ha a megvásárolt terméket valamely MediaMarkt áruházba beviszi és az áruház meggyőződik az eszköz sérülésmentes állapotáról és azt dokumentálja.

    Első része azt írja, hogy elég a számla meg a jótállás. Második részbe azt írja cibáljam be a TV-t.. ?!

    “Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés