Hirdetés
-
IT café
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
patesz
csendes tag
Már most nagyon sok hasznos információt kaptam Tőletek [itanczos] és [Degeczi]!
Köszönöm szépen!Igen, nekem is legfőképpen a biztonság lenne az egyik fő szempont a kialakítás során, csak megpróbáltam a kényelmet is megtartani.
Akkor egyre valószínűleg az RPi-ra tett Home Assistant irányába indulok el.
Beleásom jobban magam a módszerbe de még annyit kérdést engedjetek meg, hogy jól értem-e az alapokat.Minden eszköz maradhat, a gateway is kell, viszont a vezérléshez használt Home Assistant miatt kikerülöm a kínai szerveres mizériát és a saját RPi-men keresztül történik a kommunikáció? Persze ezzel a második router is feleslegessé válhat ha nem akarom elszeparálni a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest