-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
Hát nem nagyon tudod, hogy mit akarsz pontosan.
Objektívet nem nagyon szeretnél csereberélgetni, de fényerő is legyen és nem árt a stabi sem. Na meg persze a háttérmosás is kell.
Szerintem akkor jársz a legjobban illetve a legkevesebb kompromisszummal ha eladod a kitobit és veszel egy 17-50-es 2.8-ast (vagy Sigmát vagy Tamront.) A hosszabb végével még a fél/teljes alakos portré is beleférhet. -
aleister
veterán
Ugye azt tudod, hogy nem csak az 50-es obi lesz ekv 75 mm az esetedben, hanem a 35 is ekv 52.5?
Szerintem teljesen feleslegesek ezek a zoomok a fix 35 és a kitobi közé. Én anno azért váltam meg a 35 1.8G-től, mert ott volt mellette a Tamron 17-50 f2.8. Azonos gyutávon az emberek nagy része nem látott különbséget a készülő fotók között, így maradt a zoom.
Szvsz vagy ezek a fix fényerős zumok, vagy a már meglévő kitobid+Nikkor 35.Továbbá a 35-ös nem portréobi, hanem DX-en egy általános látószöget adó optika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest