- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Az OpenAI visszaperelte Elon Muskot
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Microsoft Excel topic
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- OpenWRT topic
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Bittorrent topik
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
aleister #18584 üzenetére
szerintem meg ez olyan, hogy valószínűleg amikor bejöttek az autófókuszos gépek, akkor is rengetegen lehettek, akik ellenezték a változást és keménykalaposan csak a manuálfókusz mellett pártoltak (csak feltételezem, nem voltam ott
)
pl abba gondolj bele hány olyan eset van jelenleg hogy "áhh bakker elrontottam a fókuszt" és csak otthon veszi észre az ember, hogy front/backfocusos lett...
de pl a papíron való rajzolást mint művészetet sem váltotta le teljesen a Photoshop / Illustrator vagy akármelyik hasonló szoftver. csak ezek a szoftverek megadják a lehetőséget a korrekcióra, hogyha egy tollvonás/egérvonás félrement akkor vissza tudod vonni, vagy tudod módosítani utólag.
szerintem forradalmi dolog ez
egyébként nem olvastam végig a cikket (too long, didn't read), csak bele-bele csemegéztem, de már sokszor olvastam/hallottam róla korábban
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest