Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Sosem értettem ezeket a fizikai engine-eket,mert videókban egy adott helyszínen ahol adott textúrán mutatják be a hatását,mindenki megjegyzi ez igen ez jó.
De a játékokban mit látunk ebből --> Nagy nullát. Hihetetlen 2014-lesz lassan és ott tartunk hogy a játékokban kb 0 fizika van de fullosan 0.
Értem én hogy nem kevés idő de könyörgök legalább 1 db olyan játék készüljön már amiben, ha felrobbantok egy hordót vagy bármi robbanósat egy fa ajtó/doboz vagy bármi mellett akkor történjen már valami fizikai reakció.
PL most is AC4-ben voltam egy barlangban egy fa ajtó mögött volt egy felvehető tárgy ,de az ajtó (deszkázott) nem nyílt. Pont volt tőle nem messze egy puskaporos hordó. Már kezdtem örülni na most berobbantom HÁT NEM nem történt semmi.Ez a véres valóság sajnos.
A játékipar kezd nagyon a mobil iparra hajazni ott is már jönnek a 8 magos szarok de aksi meg nem fejlödik szart se bírnak.PC/konzol meg kb csak grafika javítás fizikát leszarja mindenki.Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
Állásajánlatok