-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacek
veterán
válasz hahakocka #43901 üzenetére
Erdekes hogy megragadt ez a le eges.
Nekem 5db 4090-em volt kb 66x ki be szerelve, megsem tudtam egyetlen egyszer sem szarul belendugni a csatit...Ui: megint ugyan azok a hirek, AMD rejtett titkos wunderweapon, hogy atver mindenkit. Nvidia kazan, blokktegla stb... aztan jon a valosag
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
Ingatlan nem mérvado mert a csok teljesen eltorzitotta az árakat magyarl komplett beépültek.
De pl. startkor a Readyben 2002-ben vettem Ati 9700Prot 104000 volt[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
válasz huskydog17 #43603 üzenetére
Meg sem fordult a fejembe
-
Jacek
veterán
válasz TESCO-Zsömle #43522 üzenetére
En a hulyeket sertegetem
-
Jacek
veterán
válasz TESCO-Zsömle #43517 üzenetére
Vannak a legkomolyabbak is -HUN name tag-el. Ott mestersegea unintelligencia van, eszememt szamitasi kapacitassal
-
Jacek
veterán
válasz huskydog17 #43158 üzenetére
Pedig az alaparas cuccok kozul a TUF talan a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
-
Jacek
veterán
Valóban azért nem lehet ezt anyázni, mert 200-al olcsóbb mint volt
-
Jacek
veterán
válasz Quadgame94 #43135 üzenetére
Probáld meg értelmezni....
-
Jacek
veterán
válasz Quadgame94 #43132 üzenetére
El is olvastad mit írtam? Ott mitől érezted megszólítva magad? Itt zártam is.... ignore...
-
Jacek
veterán
válasz Quadgame94 #43130 üzenetére
Látom nem tudod elengedni, IPS ekézted, nekem nincs csak OLED és 3 VA, plusz 3 TV Sajna egyik sem OLED(egyenlőre)
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
válasz VoltanIgor #43128 üzenetére
Oledem van de van VA is mégse gyalázom be ami nem OLED, ha tehetem nem veszek mást. De elég drága játékszer azért na .
-
Jacek
veterán
válasz Raymond #43022 üzenetére
Nem tudom kint vannak az árak ha a 4080S-re gondoltál.
Trinity/TUF/Inno/Winforce jönnek a legolcsóbban.
12999 svéd korona 25%-os ÁFA-val, ez 444000 HUF pontos árfolyamon az 1145 EURO.
[link] korona 34,18 ha valaki a többi árára kiváncsi.De valójában el "olcsó" nem? mert a 999dodó+27% ÁFA az 1268 dodó.
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
Mennyire kapcsolodik ez a fa..sag a topichoz?
-
Jacek
veterán
Itt nalam svedben, jelen pillanatban tok ugyan annyiba kerul a ket kartya, 7900xt es a 4070 Ti Suoer. Egy helyen latom hogy jon majd honap elejen olcsobb 7900 kb. 305e.
Most a Zotac Trinity 5 ev garival 348... ennyi a kaphato osszes 7900, miert is vennem jelen pillanatban a 7900-et?Pedig aztan nekem AMD fele hajlik a kezem, de kenytelen vagyok NV-t venni
Mindenem volt a mostani genbol 7900XT/XTX is plusz par 4090...
Jatszoba szeretnek valamit, az asszem 4070Ti Super lesz. -
Jacek
veterán
Nekem tetszik, raszter majdnem egál ahogy írod a 7900XT-el, RT alatt agyonveri.
Tuningolva 6-7%-ra van a 4080-tól, azt én kihozom egálra
TUF-ot néztem atom halk stb.
Nekem ez megér 50 papirt plusz a DLSS és az RT.4K RT alatt eléggé begyalátta a Sima Ti-t.....
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
Reviewek ma lesznek a Ti Superrol?
-
-
Jacek
veterán
válasz Quadgame94 #42228 üzenetére
Super elvben a Ti alatt van, az egyetlen Super sorozat alapján 2080S/2080Ti, de történhet a teljesen ellenkezője is Ahogy a jakkás reggel felkel.
-
Jacek
veterán
válasz Quadgame94 #42085 üzenetére
Még lehet is annyi később kicsit amikor lenyugszanak a dolgok most kb 250e a legolcsóbb 4070, de majd ha kifutott a sima széria.
Nem emlékszem hogy volt a másik super szériánál pedig volt 2080 Superem.
Ha annyiért jönne a 4070Ti Super mint a Ti az egy jó ajánlat lenne a mostani NV felhozatalban. -
Jacek
veterán
válasz Quadgame94 #42078 üzenetére
Én nem durcázok csak ha van egy téma és ott nincs esetleg igazad akkor áttérünk egy másikra Ehez nincs kedvem, kenyér sem lesz olcsóbb, tudunk másról beszélni vagy kussolni és csak olvasgatni a nálunk hozzá értőbbeket.
Nincs probléma ha lenne már ignoráltalak volna[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
válasz Quadgame94 #42073 üzenetére
Hagyjuk elmentel egy masik iranyba Mar AMD is ide kerult.
-
Jacek
veterán
válasz Quadgame94 #42068 üzenetére
Mikor írtam ránéztem a TPU-ra, QHD 22% , 4K 25%, ezzel szerintem be érné de nem fogja.
Ki venné a 4080 Supert ami az itt leírtak alapján 5-6%-al lesz gyorsabb Ki van zárva. -
Jacek
veterán
válasz Quadgame94 #42063 üzenetére
Túl erősre van írva a TI szerintem.
-
Jacek
veterán
válasz Quadgame94 #41995 üzenetére
Mindkét részről van igazság, de
Azt ne feledd hogy az ADA el van csúsztatva tehát a 4070 az 4060 valójában és így tovább.
Arról meg tényleg nem tehet az NV hogy lényegében nincs konkurencia, AMD 3 éve várja hogy beüssön PC-re a max konzol RT, de a CP patch tracingjét rá eresztenék a PS5-re és 1 fps lenne kb...
Pistike megnézi a teszteket és bekapcsolt RT mert a lecsóba az AMD, plusz eljött a szép új volát(várható volt) hogy FSR/DLSS nélkül 30 fps egy game... kösz NV..
És itt is jobb az NV ezzel el is dölt a dolog, azt ad ki az NV amit akar amíg ez marad... -
Jacek
veterán
válasz Quadgame94 #41988 üzenetére
Alapja amit írsz, nekem volt mindkettő olyan program nincs ahol 40% csak a különbség de ha mindegy mindegy
Nem vita de berakom mint érdekességet Saját gép... nem test tudom nem TI de bitang tuning van rajta
-
Jacek
veterán
válasz Quadgame94 #41983 üzenetére
Nem 40%-a különbség a két kártya között.
-
Jacek
veterán
Ez simán szopatás az NV részéről, mert mennyi is lenne plusz 4gb vram?
Most egy kicsit elmérték az beépített avulást, sikerült egyből elavult kártyákat kiadni, ami jelen játékoknél is bereccsek minima FPS-ben tök jó léhet úgy játszani hogy 80-10 között ugrál az FPS Hangsulyozom jelen kint levő játékoknál nem 1-2 év mulva amit kiadnak
Vedd lejjebb a grafikát az tük életképes ha ultrán 60+ FPS-el fút de shutterel mint az állat, profi termék ez hogy 12.45 dollárt sporoljon a bőrjakkos, ezt benézte csúnyán na.. -
Jacek
veterán
6800XT lehet venni az Amazon.de-n 598 euróért bruttó, XFX....
Ez lesz vagy 800 euro kisker...Most nézem XFX 6950 738 euro brutto
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
válasz evitiguF #40350 üzenetére
Konzolt probaljak lent tartani, kb ezert is lofing 1-2 ev utan..PC GPU-nal is alibizes megy, nem hardvert fejlesztes a gyarto hanem szoftveres maszatolast...
De hogy aranylik a PS2-om amit japan startkor 150e vettem NTSC.. az most mennyi pemz? 1.5 miliio? Hasamra utottem konzolt probaljak ezen az 500 dodos hataron tartani ennyire futja, casualnak.teljesen okes a cucc.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok