-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacek
veterán
MSI Armor 2070 176e ez bizakodásra ad okot
Közben Palit 2070 Dual 171...
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
Svédben most kerültek ki az árak nagy webshop legolcsobb egyenlőre 218e 25%-az áfa,
20e forintal drágább egy Palit 1080Ti GameRock vagy egy Zotak 1080Ti AMP! mindenki eldöntheti mit akar, gondolom ez az év a pascal kiszórásáról fog szolni.Majd év elejen lemennek kicsit az RTX-ek.
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
De meg jo hogy 166-ert linkeltem Palitot oke csak a 2 slotos. De mar ott tartasz arban hogy vard meg a 2070-et
-
Jacek
veterán
válasz Heroes fan #22957 üzenetére
Most ez komoly volt?
-
Jacek
veterán
válasz Heroes fan #22955 üzenetére
Első klikk 166
De pl kűfődőn itt ahol lakom ezért most Palit SuperJetstream-et lehet kapni 165-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
válasz t72killer #22754 üzenetére
Nem forint írtam is hanem svéd kisker, elég stabil a gazdaság elhiheted.
Namost vettem 4699 koronaért (145e huf ) indításkor a 1070-et, rá egy évre eladtam annyiért és vettem 4999-ért (155e huf) egy Palit 1080 Gamerockot Na nyáron megnézem mennyi egy 2080 addig nem kell úgy sem. -
Jacek
veterán
válasz t72killer #22751 üzenetére
Problémám még mindig az árakkal hogy anno amikor jött a pascal startnál egyből vettem egy Palit SJS 1070-et 145e forintnak megfelelő svéd koronáért, namost ez ütötte a 980TI-t.
Most mi üti a 1080Ti-t? 2080 280-300 forintért. Valaki levezeti hogy mi indokolta a 100%-os áremelést?
ezt se a konkurencia hiányával sem a memo árakkal nem lehet indokolni, nagyon remélem szarul fog ez elsülni előbb vagy utóbb az Nvidiának. Csak kérdezem dolgoznak ott még a 3DFX-től? Mehetnek utána...
Egy dologban látom a reményt ha a pascalokat akarják kisöpörni, de ha a sok kretén rohan 100-al drágábban venni GPU akkor mért vinné lejjebb?[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
MSI Duke-Gainward/Palit a nyerő ha kuss kellde csak a nagyhűtősek, Palitban van most sima slotos alacsony Gamepro talán...
-
Jacek
veterán
Asszem inkább 150-ért egy 1080TI int 300-ért egy 2080.. majd veszünk használtan ilyen max..
-
Jacek
veterán
Egy konzol veszteséges eladásban az teljes életkor alatt átfordul, az elején amikor friss a gen drága a gyártás, de egyre olcsósodik, egy idő nem lesz veszteséges stb.
Nem tudom az arányokat plusz azt sem hogy mondjuk a 5-6 éves pálya futás alatt milyenek az arányok.[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
Remélem a tesztekben lesz fps/dollár mutató és akkor lehet mutogatni hogy hűha 30% gyorsabb..
-
Jacek
veterán
Olvasom itt a webshopokat svedben, 2080-as nov 23 meg ilyen datumok szallitasra
[ Szerkesztve ]
-
Jacek
veterán
Semmi baj nem is lenne a teljesítménnyel ha nem 2x annyiba kerülne a 2080TI....
-
Jacek
veterán
Ma is azon gondolkoztam minek vennék 2080%Ti-t ha éppen akkor a SWG Legendsel toltam és a 1080 GameRock 2544x1440-ben éppen 150mhz ment a GPU
-
Jacek
veterán
válasz Televan74 #19658 üzenetére
Köszi hogy felvilágosítottál, Svédországban élek.
Az mindenki vágja hogy több marad, de ne menjünk már el az 5e euró az átlag fizu felé na
Mondjuk 2 heti fizum a 2080TI akkor is istentelenül túlárazott fos, nem érdekel hogy van retard aki megveszi, de lelke rajta az ő pénze. -
Jacek
veterán
Nézem az árakat itt svédben hát komikus, 2080 50e-el drágább mint a 1080TI))
Másik akik tapsolnak a 220-230e 2070-nek hogy nem is olyan drágaDD
-
Jacek
veterán
Én azt nem értem hogy tavaly 150k-ért vettem a Palit 1080 GameRockot, most csereljem le 300-ért egy 2080-ra?)) Ez akkor sem történik meg ha nem lehetne kikapcsolni az RT-tDD
-
Jacek
veterán
Sajnos semmit nem fogunk tudni a valós teljesítményről, de ahogy látom nem kell váltanom 1080-ról....
-
Jacek
veterán
Ez kezd marha vicces lenni
-
Jacek
veterán
Legnagyobb kopp akkor lenne ha véletlenül lenne valami az AMD zsebében ami RT nélkül hozná a teljesítményüket, vicces lenne..
-
Jacek
veterán
Ezek a game mutogatások nullát érnek, majd ha mellette van RT nélkül akkor lesz kamilla.. mármint hogy wtf ezért váltsak ami max screenshoton látszik..
-
Jacek
veterán
Lassan rájövök mért kellett a SLI/CF kinyirni, mert most vennék 2 1080TI és szarrá gyaláznám a csúcskártyájukat
-
Jacek
veterán
RT off/on kikapcsolja az árnyékotDDDDDD
-
Jacek
veterán
kb 425k otthon a TI LOL most rohannak levenni a hírdetést az apróra?
-
Jacek
veterán
Egyébként mire várunk? Amiről itt szó lesz az nagyjából tudható. Büdös nagy paperlunch, nulla teszt stb, majd egy hónap múlva
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest