Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tupacamaru
veterán
válasz ittakary #17829 üzenetére
De hogy tud ennyit rendelni egyszerre, mikor én egyet sem tudok...
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Devid_81
félisten
válasz ittakary #4809 üzenetére
Amiota a topik megnyilt errol szol sajnos.
Full off az egesz, nulla szakmai, de hozzateszem senki nem rakja off-ba a hozzaszolasat, eszebe sem jut.
A lassan minden masodik hozzaszolast erinto altalanos dolgokat, kerdeseket osszefoglalom neked egyben amirol a topik szol day 1 otan:Jott mar?
Nem jott?
Mailt kaptal?
Neked hova ment a mail, neked is spambe?
Neked mar postaztak?
Toroltek a rendelest, miiii?Jah nekem is!
450-ert van most ketto a Kertalja Kompuuternek, az mekkora lehuzas, nem?
Johetne mar, alig varom, nem tudom mikor jon, tok jo nektek akiknek mar van, nekem miert nem jon?
Megvettem 100k-val dragabban, de legalabb van, nagyon jo vetel volt, ugye?Es ezeknek kombinacioi.
En szeretem a szakmai topikokat, ide viszont csak azert jarok, hogy a vernyomasomat magasan tartsam
Ha betevedne egy tisztito-kommando ide akkor a topik hozzaszolasainak a 99%-a menne a levesbe, ugyanis az altalam felsorolt dolgok nem ide valok, ez nem egy "kereskedo elemzo" topik, hanem szakmai.
Viszont annyit meg hozzateszek ha lehet, szinte senkinek nincs kartyaja, leszamitva talan 4-5 embert, de ez meg nem a felhasznalok hiabaja
Peace es amen!...
-
- = Zk = -
félisten
válasz ittakary #4809 üzenetére
ráférne a topikra egy nem bennfentes házigazda aki kicsit helyére rak itt néhány embert....
azok az emberkék már rég nincsenek itt, hogy intézkedhessenek bmi miatt... teszem hozzá.. "önjelölt polgárőrök" vannak csak...és ez mellett se sétálj el akkor... [1500usd to huf=790ezer]
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest