Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz szasanyi #11434 üzenetére
Van USA oldala (bruttó dollár árakkal) és van EU-s oldala (nettós € árakkal) az EVGA-nak.
USA oldal vásárlás szempontjából nyilván senkit sem érdekel, mert szállítás+vám+áfa+idő+szerencse mire megkapod a terméket, ha csak nem élsz usában.Bizonyára össze tudod hasonlítani a két oldalon ugyan azt a kártyát. Mivel dollárban megadott árakat látunk még csak így ahhoz tudod hasonlítani, hogy az ottani FTW3-hoz képest mennyi a Hybrid ára. Mint látjuk 30$-ral drágább. Tudjuk $-ban a kit árát.
Nem tudom mennyi lesz €-ban a Hybrid ára, de én ebből azt gondolom h nem lehet sokkal drágább lenne, hisz nem lenne értelme Hybridet árulni, ha sima FTW3 + kit áron adnák.Sputnyik123 kolléga rendelt direktben az EU-s EVGA-tól. Rendes volt tőle és segített elmagyarázni, hogy is működik a vásárlás folyamata.
Ha éppen lesz kártya: kosár, mielőtt bedobod kosárba ki kell választanod a célországot (igen, a mi 27%-os áfánkkal egyeütt) és kifizeted a szállítást. Magyarba ezek szerint kártya nettó ár + 27% áfa + szállítási költség, és kész. Szállítás pár napon belül. Nem, nem kell a vámon még egyszer vámot és áfát fizetni, ezt az összeget ugyanis már te kifizetted az EVGA-nak, aki ennek megfelelően kifizeti ezt az eljárást.
Ezek után valószínűleg én nem fogom kifizetni az itthoni nagyker + kisker hasznokat.
Ha csak nem adják normális áron a kártyákat. Uh felőlem ph-s pénzhajhászokra ráis rohadhat a kártyájuk, remélem nagyot fognak rajta bukni.#11437 KAMELOT
Ez annak opció, akinek már van épített vízhűtése. Nálam nincs. Bár motoszkál a fejemben AiO, de egyenlőre nem motivál túlságosan, pedig egy AC LF II 360 tetszene...[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz szasanyi #11429 üzenetére
Te már látod a 80-100K felárat? Hol rendelted? Én csak ezeket az árakat látom.
A kit is csak ennyi: EVGA HYBRID Kit for EVGA GeForce RTX 3090/3080 FTW3, 400-HY-1988-B1, ARGB
Products start shipping the week of December 7th, 2020[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
senior tag
válasz szasanyi #11368 üzenetére
Végül is igaz mert ha már 6800XT teszteket tudjuk akkor lehet kalkulálni mint tudd majd a 6900XT
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
warcat
veterán
válasz szasanyi #11360 üzenetére
EVGA brutálisan pumpálja EU-ba a 3090-es kártyákat amiből én arra tippelek, hogy a nagy része igaz.
Hogy-hogynem a 14 nap le fog járni a 6900 XT megjelenéséigAlzán tegnap óta ott a rengeteg jelzett beérkező, amazonon meg már vagy fél napja elérhető a FTW preorder, persze röhejes, hogy a .de oldalon a csodálatos amazon árazó algoritmus átvette a scalperek árazását 2149€, 16% VAT mellett (ugyanez amazon.it-ről is elérhető, humoros módon ha a németek megrendelik maguknak Olaszországból, akkor 1893€ a vége )
(Nem rosszmájúskodok, le van adva a 3080 rendelés, csak még nincs semmi)
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
törölt tag
válasz szasanyi #11347 üzenetére
Már szinte az összes monitor adaptív sync-es és kezeli mindkét tábort!
#11349 Bennyboy
Nincs olyan játék, ahol ne lennének mikrolaggok és egyebek, ha megvan a 100+ fixen akkor is vannak-lesznek, és ezeket küszöböli ki úgy hogy hozzá állítja a monitor hz-ét a lecsökkent fpshez, kvázi ettől nem látod a mikrolaggot és egyebeket.[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
válasz szasanyi #11347 üzenetére
A G-sync-nek nem az a lényege, h nem észleled ha leesik az fps? Csak azért kérdem mert ha vki mondjuk 2k felbontásra vesz 3080-at (amit remélhetőleg kihajt fixen 100+ FPS-el) és nem G-sync-es a monitorja az kb semmi különbséget nem fog észleni. Lehet rosszul tudom csak én is gondolkozom AMD-n és most G-sync-es a monitorom van.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
AsakuraDave
őstag
válasz szasanyi #11332 üzenetére
Igen ez a Variable Shading Rate vagymiafene.
Ezekre alapul kb majd az összes új konzolra a játékok mert amúgy sehol se lenne a 4k 60fps.
Nem hülyeség amúgy a mozgás alapján ami amúgy sincs fokuszba meg ha még motion blur stb is van, hogy mindent maxon rendereljen.
Az a baj, hogy még nem látni azt hogy mit csinál a GDDR6X ha megtelik.Vagy van videó/teszt ahol mondjuk computeba bőven elég a kártya de vram meg bőven túl van lőve, tehát eszik vagy 12-16gb vramot a játék?There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
snecy20
nagyúr
válasz szasanyi #11328 üzenetére
Sokan, akik eddig G-Sync monitor mellett használták az nvidia-jukat, azoknak csak elég fogcsikorgatósan opció egy AMD VGA, az az igazság. Javítsatok ki ha tévedek, de egy AMD VGA-t csak úgy tudsz ma használni G-Sync monitorral, ha mellőzöd az adaptive sync-et.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
AsakuraDave
őstag
válasz szasanyi #11328 üzenetére
Eddig pedig mindenben hozza a 2080Ti-t amin 11GB vram van
Túl van ez lihegve mint mindig... 4K-ban már a compute teljesitménye nem lesz már elég nem a vram. 2080Ti/3070 ha ilyen gány optimalizálással jönnek a játékok hamar 1440P-s kártya lesz.
4K textura pakknál lehet gond de ez is olyan, hogy érdekes, hogy egy Witcher 3 sufni modder összerakta az egész játékra a 4K textura pakkot és alig ad hozzá a vram használatba...
Ez mind mind marketing lefizetett fejlesztések... Lehet gányul 0 compressionnel 500000gb vram használatot is elérni vagy lehet vele dolgozni, foglalkozni és újabb technologiát fejleszteni hogy növeljük a hatékonyságot. És most nem csak az AMD-ről beszélek az NVIDIA is kegyetlen sok pénzt tolt X fejlesztő irodába, hogy az ő kártyáján jobb legyen az experience.
A kiadók elkurvultak, pénzért simán le lehet úgy fejleszteni egy játékot hogy adott kártyán jobban menjen. Dirt5 elég gány lett és AMD "húzó" cím, a másik a Godfall ami már 1 napja kint de nagyon nincs teszt róla nagyobb oldalaktól, WOW Shadowlands ezt hagyjuk is szerintem...Far Cry 6 még jó lehet dehát eléggé el lett tolva meg azért az FC5,ND se lett valami hűha FC3 óta nem adtak ki jó részt.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
KAMELOT
titán
válasz szasanyi #11170 üzenetére
Csak mutatom, hogy mi a különbség a HU vs SK. Pedig biztos ugyan azokon az árakon érkeztek oda, max +7% áfa. Ezt a kapzsi üzleteseknek lehet megköszönni!
313k árból vonj le min 15k ha nem többet, ami az eladó haszna.
Ami van fent 3090...1600€ azt 1500€ vette. Tehát pontosan a reális áron![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
X Factor
addikt
válasz szasanyi #11132 üzenetére
Vagy nem kell szidni senkit, meg hisztikézni, hanem kicsit megérteni, h. ha valamiből kevés van de sokan akarják az vmennyie megdobja az árat.
Ha kell kártya veszel, és osztod a tapasztalatokat, ha látsz jó vételt bedobod a közösbe, segÍtve a fórum társakat.Make things work
-
senior tag
válasz szasanyi #11132 üzenetére
Hát találkoztam itt Aprón is, adásvételkor nem 1-2 kőgazdaggal.. akiknek minden ilyen cikk móka és kacagás.. és bemegy a boltba másiknat venni, ha olyan napja van...
Árát nem is nézi Szerintem kihasználják az utolsó ilyen emberig ezeket
Ezektől általában vásároltam... És féláron hírdetnek sok mindent[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
nagyúr
válasz szasanyi #11036 üzenetére
Nagyon nem fognak tudni kivárni.
Az OFF nvidia topicban már lett linkelve, hogy esze ágában sem volt az NV-nek az MSRP áron eladni bármit is, az a beetetés része volt, és több helyről is megerősítették, hogy az MSRP-t el kell felejteni. Ettől persze még az 500K-s 3080 vicc kategória.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
senior tag
válasz szasanyi #11018 üzenetére
Ez egy jó vicc volt Rajtam kivül még pár 100 an vadásznak 3080 ra
Gondoltam bejátszom[ Szerkesztve ]
-
Vigilante
őstag
válasz szasanyi #10778 üzenetére
Telitalálat! Ezt így nem is mondhattad volna szebben. Ez a helyzet sajnos.
Szabit kivenni, egy szaros VGA megjelenése miatt!?
Menne el a szerencsétlen akkor kirándulni inkább vagy töltsön egy kis + időt a családjával.
Tényleg nagyon félrement itt valami az utóbbi időkben.△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
warcat
veterán
válasz szasanyi #10767 üzenetére
ASUS expects Radeon RX 6800 series to be sold out within minutes
Amiben semmi meglepő nincs, ezt is le fogják rabolni egyből, az igazán fontos kérdés az,hogy milyen tempóban fog érkezni az utánpótlás.
Itthon gondolom megint csak alzánál leszEA: It's in the crate!
-
válasz szasanyi #10756 üzenetére
Legyen igazad, nagyon örülnék, ha lenne tényleges készlet, és nem csak pár tucat / ország induláskor. Jót tenne a 3080-ak árának is, talán látnánk már végre kettessel kezdődő árat. Van már konkrét dátum amdnel? Én csak "akár még november folyamán"-t találtam.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Albigator
őstag
válasz szasanyi #10714 üzenetére
Nekem is ilyenem van. Max terhelésnél (99% GPU load és ~372-380W folyamatosan,) 70-71 fok 78% ventivel zárt házban.
Egy fórumtársnak akinek kicsit jobb a házhűtésé (nem is NH-D15-je van mint nekem, ami lefojtja a légáramlást) 68 fok így 76% ventivel. Oldallap nélkül -2-3 mínusz mind2-nek.
Egy másik embernek akinek nincs meg már ez a kártya és a procit vízzel hűti, még durvább házhűtése is ezért, még kevesebb volt.[ Szerkesztve ]
-
tetris
tag
válasz szasanyi #10714 üzenetére
~300k -ba került nekem, de igazából ez mindegy, mert amennyivel olcsóbban tudok csak megválni majd tőle, annyival olcsóbban fogok tudni másikat is venni...
Fölösleges körök elkerülése végett: Igen, ami hirdetésem aktív, az még megvan. Posta csak vevő költségére és felelősségére.
-
tetris
tag
válasz szasanyi #10703 üzenetére
Nekem csak az a bajom, hogy nagyobb hőmérséklet -> agresszívebb hűtés. Ennek az FTW3-nak 70% fölött a ventijei iszonyat hangosak, játszadoztam undervoltinggal, fan curve matatással, sokat nem oszt szoroz egyik sem.
Vizet nem akarok, ezért amint normalizálódik a piac le kell cserélnem valami halkabbra...Fölösleges körök elkerülése végett: Igen, ami hirdetésem aktív, az még megvan. Posta csak vevő költségére és felelősségére.
-
senior tag
válasz szasanyi #10589 üzenetére
Főleg aki legalább 2K ba tolja annak felesleges váltani 3080 hoz és 6900XT hez is elég egy 3900X
-
AsakuraDave
őstag
válasz szasanyi #10589 üzenetére
Hát igen, AMD 3xxx meg Intel 10k tulajok tuti nem rendelték be addig míg nem néztek meg gyorsan egy-két tesztet róluk és az elején igazából csak a top end 5900-5950 tesztek voltak kint a kisebbekről a mai napig kevés van vagy most jöttek csak ki.
Szerintem alapból ne hasonlitsunk VGA-CPU keresletet egymáshoz mert más.
Hasonlítsuk előző Intel proci launch-hoz, amiről nekem fogalmam sincs mert annyira nem izgat az intelTudtommal az új Xboxok, PS5, Zen3,Navi2 mind TSMC gyártó nem?
Azért ehhez nagyon durván kell tolják, hogy legyen normális mennyiség.[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz szasanyi #10491 üzenetére
A Gigabyte korábban is magas áron volt náluk listázva.
Amúgy meg szerintem mindenhol, ahol az utolsó árat megtartják, természetesen az új szállítmánnyal változni fog az ár. Az Asus Tuf Gaminget hülyék lennének 300-ért adni, ha újonnan kapnának készletet, de lehet, nem is tudnák.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
keIdor
titán
válasz szasanyi #9917 üzenetére
Ausztriában is (bolt függő) de van ugyanolyan rendszer, mint otthon, hogy OMV benzinkútra vagy hasonlóra rendeled, akár az autópálya mellé stb. Nem tudom otthon mi ennek a neve, de itt is létezik ilyen.
Még nem vettem igénybe, mert tőlem 5 percnyire van MM, meg általában házhozszállítás tökéletes, de biztos van olyan is, mint a foxpost, megrendeled Nickelsdorf, Klingenbach vagy Heiligenkreuz környékére azt kimész érte.
Szerintem a Szlovákoknál is van ugyanilyen, Komárno, Pozsony, Kassa nincs messze a határtól.
Csak a gyenge forinttal nem lehet mit kezdeni, ugye aki abba kapja a fizetését, az sajnos egyre kevesebbet is ér. Főleg kint...Meg lehet mindent oldani külföldről, csak talpraesettség kérdése. Akinek nem megy az angol, német, annak szívesen segítek én is privátban...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Jack@l
veterán
válasz szasanyi #9887 üzenetére
A garis dolgok java része az első pár hónapban szokott kibukni, az idővel exponenciálisan csökken. Szóval túl sok +kártya nem fog befutni a 2. 3. évben. Ez biztos nem érv a gyártónak a bizalomvesztés fényében.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
-
-
gabor0928
tag
válasz szasanyi #9641 üzenetére
Dual BIOS-os a honlap szerint, csak a switchet nem találom sehol rajta.
The dual BIOS program automatically activates the protection mechanism when an error occurs in one of the BIOS programs. This allows the graphics card to be functional again in the event of system failure.
BIOS 1: Performance Mode
BIOS 2: Silent Mode[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz szasanyi #9571 üzenetére
Ez igaz de a többség próbált jóáron kiszállni a turing kártyából hogy majd kis befektetés mellett lecseréli a 3080-ra, egy másik réteg meg az érkező cyberpunk végett kapkodott.
Végeredményben mind a 2 csoport megszívta.
Mi vagyunk kisebbségben akik próbálják a megfelelő időpontban megvenni"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz szasanyi #9562 üzenetére
Ennyi erővel meg jöhet jövőre a 103-as vagy a Super változat stb. Várni mindig lehet.
Persze az is tény hogy az amd kártyái már nincsenek messze megjelenésileg, de ott is jelentkezhet a készlethiány (főleg ha valósak a számok)
Nekem speciel ráér a dolog, de pl aki most épp kártya nélkül van vagy már megállapodott valakivel a régi kártyáról azokat henéz lesz meggyőzni hogy legyél türelmes újabb hetekig."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
likeaRAINBOW
senior tag
-
Segal
veterán
válasz szasanyi #9523 üzenetére
Tudni biztos hogy tudja. A kérdés hogy megoszthatja e
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
tag
válasz szasanyi #6957 üzenetére
"keIdor: sajnos ez sem maradéktalanul igaz, mert 1-1 pofátlan kereskedő akad azért [link] csak az nem mind1, hogy akad egy ilyen vagy ez az általános!"
Elképzelhető, hogy még az előtt árazták be legyen valami alapon, hogy publikálva lett az ár. De lehet, hogy éppen emiatt a pofátlanság miatt nem ismert egyáltalán ez a webshop, és ragadt meg egy szinten.Microsoft Termékek ÁFÁS SZÁMLÁVAL | Mobil: +36 20 777 0 777 | Amennyiben a vásárlás SOS, úgy az előbbi telefonszámon bátran hívj minket!
-
gabor0928
tag
válasz szasanyi #6921 üzenetére
Az uzsoraárazással kapcsolatban szép dolog hogy mindenki annyiért árul amennyiért akar, de ha valaki szóvá teszi azt kitiltják (diktatúra). Véleményem szerint viselje a kritikát aki pénzt akar kinyerni másokból. Aki pedig engedi az ilyen hirdetéseket épp ugyanolyan cinkosa a hirdetőnek. Na ezzel a kijelentésemmel sem leszek népszerű!
-
keIdor
titán
válasz szasanyi #6397 üzenetére
Sajnos a 2080Ti ára is azért volt msrp 1200$, mert látták, hogy a bányászoknak mindegy volt az ár, vitték.
Most egy ugyanilyen folyamatot generálunk, csak mi, azaz a gamer közösség.
440k, 480k, 550k, 800k, mindegy, elfogy.
Sőt, még össze is veszünk rajta. Nyilván már aki...Sajnos megint azt szűrik le, hogy jók ezek az árak, a Hopper majd ismét elszáll msrp-vel.
Hosszútávon kéne erre figyelni, észrevenni, hogy mindennek lesz következménye.3090 máris Titan árban megy, a 3080 meg teljesen 2080Ti.
Csak 500$ különbség itt meg se látszik. Kicsit félelmetes, ha belegondolunk. Meg az a rész, hogy 270k-300k között kéne lennie a gyártó szerint az árnak. És ott tartunk, hogy 440k jó ár egyeseknek. Megáll az ész...De tudjuk, hogy úgyis le van toljva mindez...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz szasanyi #6216 üzenetére
Ugyanígy látom...
Jókat mosolygok, mikor olvasom, hogy neki megérte, mert most azonnal kell, nem bírja ezt az állapotot tovább stb.
Önnyugtatás, önigazolás.
Én 1000€-t vagyok hajlandó adni a Strixért és 850-900€-t egy gyengébbért, de a 700€ FE-vel is simán beérném.Megtehetném, hogy többet adok érte, de engem nem húz le senki. Ha nincs ennyiért, akkor ott rohad el.
Várunk.Ezzel a mentalitással csak azr érik el az emberek, hogy a Hopper majd 2000€-tól indul, mert nincs felső határ egyeseknél. Hajrá.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
X Factor
addikt
válasz szasanyi #5998 üzenetére
Hmm, az emberek nincsenek kibékülve a helyzettel, sokan szeretnének 300k-ért 3080-at. Sajna nem Így alakult, ez meg aztán felkorbácsolja az indulatokat.
Ellenben szerintem azok akik kvázi nap mint nap lesik a készleteket és tényleg vásárolnának is azok eleve nem 1060-ról váltanak, hanem a 2080ti, 2080 szegmens rotálódik. Ott sok esetben már ahogy tisztazodott az AMPERE teljesitmenye es nyito ára, beindult a mozgólodás és a matek, hogy lehetne váltani a legkisebb bukással, nekem és sokan másoknak alig fáj vmibe a váltás, ha még jó időben szálltak ki az előző generációból.
Értsd, technikailg nyilvan kevésbé fáj, hogy plusz 20 vagy plusz 70k-t kell rádobni, mint kiadni közel félmilliót egy kártyáért.Make things work
-
elite.cs11
senior tag
-
GAbre
veterán
válasz szasanyi #5463 üzenetére
Elnézést,de mikor állítottam bármit is?
"Bár ha igaz,hogy azt tényleg +2 év garival tudod hosszabítani(ha jól láttam)"
1x láttam 1 oldalon.Aztán mivel túl drága volt,nem vettem strix-et,nem néztem utána.
Én nem véstem kőbe semmit.A +1évre is írtam,hogy remélem.
Te hőbörögsz ne haragudj.Avatar
-
Albigator
őstag
válasz szasanyi #5461 üzenetére
Nézed azt mire válaszoltam?
""Mindenki" annyira várja az strixet.Részemről annyi +t nem ér.
Bár ha igaz,hogy azt tényleg +2 év garival tudod hosszabítani(ha jól láttam),az sokat dob rá.
Remélem sima tuf-om is majd be tudom regelni 1 évre legalább."Ebből az jött le nekem h Strixnél +2évet adnak, TUF-nál +1-et.
Ezen csodálkoztam én is mert ilyenről még nem hallottam.
Ezért kérdeztem rá..[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz szasanyi #4816 üzenetére
Ez annak is köszönhető mert ezek a csicska hardweres youtuberek azon kívűl hogy hamar kártyához jutottak semmit se tudnak. Össze vissza pofáznak de fogalmuk sincs a dolgokról. Azt se tudják hogy árammal működik a cumó. Buildzoid-on kívűl nincs más nagyon aki ennyire ott lenne szakmailag és tudna mindent talán még der8auer de ő is PSOCAP-ezik... Így azon kívűl hogy tudnak kicsit modolni, hegeszteni, forrasztgatni komolyabb tudásuk nincs...
Teljesítmény, hőfokokra GamerNexus és HardwareUnboxed csatorna only. Szakmai meg csak Buildzoid, esetleg még GamerNexus.
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz szasanyi #4804 üzenetére
Nincs fix infó, hogy TÉNYLEG mi okozza. Vannak akik a ps-cap vs mlcc-t hozzák fel de pl egy videos tesztelte win10 és linux alatt és neki linux alatt egyszer sem crashelt míg windows alatt igen. És hááát a microfos keze simán benne lehet mert egy ép updatet nem képesek már évszázadok óta kiadni így akármi IS okozhatja. Driver-OS összeakad, kondik is akkor beleszólhatnak.. Komplex dolog de ezt a kondis dolgot persze meglovagolta egyből ez a tipikus agyrém amcsi youtuber akit milliok néznek így ez a sztori megy leginkább..
Új hozzászólás Aktív témák
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest