- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Televan74
nagyúr
válasz Morph76 #8713 üzenetére
Túl sok bot figyelte az oldalt!
"Ezen az oldalon olcsó NVIDIA GeForce RTX 30xx videókártyák találhatók, illetve NVIDIA GeForce RTX 30xx videókártyák a legolcsóbbtól a legdrágábbig. Így a kedvező árfekvésű termékek jobban kitűnnek. A kategória pillanatnyilag legolcsóbb terméke a(z) GIGABYTE AORUS RTX 3080 GAMING BOX, amelynek ára bruttó 550 790 Ft. Nem ezt keresed véletlenül?,,
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Alza is törölte a webshopból az összes 30x0 -es kártyát!
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
A termék második (vagy többedik) tulajdonosaként az alábbi dokumentumokra lesz szüksége a garanciális ügyintézés lefolytatására:
- Számla (az első tulajdonostól tudja beszerezni, vagy az Önt megelőző tulajdonostól, ha rendelkezik azzal)
- Adásvételi szerződés (melyen szerepel a számla sorszáma és az adott termék szériaszáma)
- Meghatalmazás az első tulajdonostól, hogy eljárhasson garanciális ügyintézéssel kapcsolatban (melyen szerepel a számla sorszáma és az adott termék szériaszáma)
A fenti dokumentumok birtokában budapesti bemutatótermünkben van lehetősége a terméket leadni garanciális ügyintézésre, az üzlet nyitvatartási idejében.
Ha a fenti dokumentumok nélkül kerül be a termék reklamációs ügyintézésre üzletünkbe, akkor az eredeti vásárló kerül kiértesítésre a szervizelés eredményéről, és a csere/javított termékről, vagy az esetleges visszafizetésről is ő kapna tájékoztatást.Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
válasz JasonB8 #7880 üzenetére
Valaki rájött arra hogy 1 év a megtérülése jelen árak szerint? Ha egyszer beesik az árfolyam, vele együtt zuhannak a kártyák árai is. Lesz a piacon sok garanciális 3060Ti/3070.
Alza garanciával vigyázni kell majd! Csak az első tulajnak utalják vissza az összeget, vagy küldik vissza a csere terméket!
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Mert nem lehet normális áron kapni. Ez van sajnos. Persze szeretne az ember olcsóbban venni, de mi van ha a mostani bányászszezon kitart fél évig vagy még tovább .Korlátozott a gyártás, covid, és még talán a kínai crypto bányászok is vásárolnak belőle nem keveset. Sokan emlékszenek még az első crypto őrületre. Amúgy meg még mindig jó árú termék,a 2080Ti -hez képest. Alzában ahol viszonylag normális az árak vannak ,ha lenne MSI Ventus 2X OC az lenne 220.000 és az a legolcsóbb. Csak készlet sincs ott se.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Én a Rufuszt választottam, 274.630Ft a Gainward GeForce RTX 3070 Phoenix, ingyenes szállítással.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Én töröltem a megrendelésemet! Alza meg leszívhat bő nyállal! Nem tudják hogy mikor kapnak megint.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
válasz sirszevenap #2676 üzenetére
220.000-230.000 Ft között ezek lesznek. Már ha lesz készleten.
Azért csak tudják hogy a következő szállítmány mikor jön. Január? Február? Vagy esetleg még Decemberben lesz valami? Egy hónapot türelmesen tudok várni, de tovább nem szívesen tartanám náluk letétben a kifizette összeget. Amúgy is a visszautalás nem megy olyan gyorsan nálunk mint mikor fizetnem kell.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Nekem a 3060Ti -re még várható dátum sincs. A feltett kérdésre sem válaszolnak. Még várok egy hetet és utána lemondom a megrendelést.
Úgy látszik idén marad a Sapphire 5700 -as.Nulla kommunikáció az Alza részéről. Most vagy sok a munka, vagy csak szarnak a vásárló fejére. Én pedig mást mostanában nem veszek tőlük,csak alkatrészt. Hiába nyomják a pofámba a többi terméket.Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Tegnap rendeltem az Alzánál egy GAINWARD GeForce RTX 3060 Ti Phoenix GS -t. Igaz még csak előjegyzésbe van, de már ki van fizetve. Kíváncsi vagyok megérkezik e karácsonyra.
Nekem freesynces monitorom van egy LG 24MP59G-P,azt hittem hogy már monitor kell cserélnem.De közben letöltöttem az új OnScreen Controlt és ott látom hogy az eddigi freesync -et felváltotta az Adaptive sync(Freesync/Gsync) kompatibilis mode. Remélem mire megjön a kártya addigra rendeződik a 3700X processzorom garanciális ügye. Most vagy a 3700X fogom használni hozzá,vagy ha pénzt kapok vissza akkor 3900X -et néztem ki hozzá.
Addig biztosan maradnék ennél a kártyánál, míg nem lesz normális készleten a 6700XT kártyák.Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Ki jön kiskert, nagykert és Nvidia székházat gyújtogatni! Molotov koktél viszek, de mindenki hozzon magával még egyet a biztonság kedvéért! Bányászokat se kíméljétek, hiszen ott gurult el a gyógyszer!
Amúgy tényleg elszomorító a helyzet, mert tényleg nincs elég kártya és mindenki (extra) haszonból él! Nagyon sajnálom azokat a vásárlókat köztük magamat is akik nem tudnak a termékért +60 - 80 ezer forintot kipattintani a farzsebből. Velünk van nagyon kib@szva, hogy nem tudnak hozzájutni a vágyott 3070 -hez. Vagy személyemben a 6800 -hoz majd.
Kapitalizmus van, így működik a világ. Anno a 80 -as években évekig kellett várni egy termékre(Auto, hifi, színes tv). Csak ezt már elfelejti mindenki. Hozzá lettünk szoktatva a jóhoz, hogy van minden viszonylag elérhető áron.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Akkor majd jövőre. Szerencsére nem soká itt lesz, de baromi hosszú szezon!
Készlethiány van mindenhol egyformák a kereskedők.
Valójában én a 6700 vagy a 3060Ti közül választanék. Nekem inkább 170.000 Ft -ig szól a mozgásterem. De szerintem, meg ahogy ti is mondjátok. nem kell izgulnom a EVGA RTX 3070 miatt.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Azért az ígéretekből lehet várat építeni. Mit is mondott a bőrkabátos? Hogy a 3070 -ből lesz elég készlet! Vagy rosszul emlékszem?
Mindenbe beleugatok!!!
-
Televan74
nagyúr
Mikor lesz újabb készlet? Egy hónap múlva?
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest