-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovcsrob
tag
Kösz.
Az enyémmel is befutott a posta. Még 30 perc munkaidő. Csak a mérlegre volt időm feldobni. A kártya magában 945 gramm.
Remélem az 550w os corsair om. Elég lesz alá. (elvileg 650w fölött kellene gond nélkül mennie)
Nem jött meg a 650 es szinten corsair, amit a héten rendeltem.
Vagy a 650w az újabb procik miatt kell? Egyenlőre egy i5 4460 am van. (ennek bőven 100W alatt kellene ennie)
Tudom kukázzam. Jövőre nézek egy 5xxx es AMD t. -
Sontir Fel
őstag
Gratulálok a vashoz, ilyenért állok sorba az EVGA honlapján
Külön pacsi a HAF házhoz, nekem egy X van. Gondolkodtam már cserén, de még nem láttam olyat ami hasonlót nyújtana mint ez az öreg szörnyekA tápot én cserélném, egy corsair TX táptól köszöntem el, mert közel 10 éves volt már és többen javasolták, hogy jobb a békesség. Semmi előjele annak, hogy gond lenne, de a kora miatt végül hallgattam másokra
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest