- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz Puma K #10876 üzenetére
"Erre találta ki az Nvidia a DLSS-t aminek játékonként eltérően, de jellemzően több opciót kínál és képminőségben sem veszel észre romlást. Ráadásul a DLSS-t lehet frissíteni újabb verziókra amiknél még jobb lesz a hatásfok-képminőség."
Cyberpunkban számomra pont nagyon látszik, hogy a DLSS quality módban is sokat ront a minőségen. Controlban ugyanez igaz. Bár FullHD-ban azt mondják azért rosszabb a DLSS hatásfoka, mint magasabb felbontásokban.
"A játékokban anno Low, Medium és High opciók voltak. Most van lehetőség Very High, Ultra és Extreme beállításokat alkalmazni. De ezeknek gyakorlatilag semmi értelmük, mert amennyivel több erőforrást kérnek annyival többet nem adnak hozzá a látványhoz."
Hát én ezek között mindig elég markáns különbséget látok. El tudom fogadni, hogy te nem, de te is fogadd el, hogy más meg igen.
Vagy megint arra körre lyukadunk ki, hogy mindig vannak, akik győzködnek, hogy 30 fps-nél úgysem lát többet a szem, tehát felesleges a 120+ Hz. Közben meg 60 FPS-es monitort nem is bírnék már huzamosabb ideig használni. Játékra semmiképp.Amikor még gyerekként nyáron kedvtelésből számítógépes szervízben dolgoztam, akkor volt először, hogy szembesültem azzal, hogy mekkora különbséget okoz egy high-end videokártya egy közepeshez képest. Azóta úgy vagyok vele, hogy videokártyán és grafikai minőségen nem engedünk, nagyon minimális keretek között esetleg. Persze anno ez még a Geforce 2 Mx vs. Geforce 2 GTS kapcsán volt. Viszont azóta sem változott a hozzáállásom. Emiatt lehet majd tényleg csak évek múlva fogok érdemben Cyberpunkozni, amikor lesz olyan gépem, ahol 120+ fps-sel megy minden maxon, mert ahogy ezen a gépen megy, az nem teszi lehetővé a teljes élmény megélését. Például Witcher3-at most érzem úgy, hogy olyan gépem van, amivel kompromisszum nélkül lehet élvezni, de egy fele ilyen erős videókártyával már nem lenne így. Szépen türelmesen ki is vártam vele azt az időt, amíg lett hozzá olyan gépem, ami az igényszintemnek megfelelő játékot tesz vele lehetővé. És tisztában vagyok vele, hogy a 3070 erre nem minden mostani játék esetén alkalmas, de vannak olyanok is, amikre 3090 se lenne az elvárásaimhoz elég. Nem is merek nagyobb felbontású monitort venni.
I am having fun staying poor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.