- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurby
csendes tag
Sziasztok. Ugye írtam tegnap, hogy újraindulgat a gép a 3070-el. Na most olvasgattam kicsit és kipróbáltam 80%-os max. power -el, vissza vettem 80 mhz frekit, meg 200-at a memóriáról és bamm tudtam játszani úgy, hogy nem volt restart. HWI-vel kb 195 max volt a fogyasztás. Úgy fest, hogy lehet van abban valami, hogy minden kártya és minden egyes táp is más. Lehet az én RMX 650-em nem bírja a tüskéket. Nem tudom. Mondjuk arra , hogy tegnap max. 80%-al is volt, hogy újraindult a gép még nem jöttem rá mitől lehetett. Bár csak 1x történt meg mikor vissza lett fogva a kártya és nem mentette el az afterburner a beállítást. Egy Linus Tech Tips videóban is mikor 2x3090-el próbálkoztak újraindult a gépük egy 1200-as táp alatt. Lehet tényleg megérheti 20%-al az Nvidia ajánlás fölé lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- Eredeti játékok OFF topik
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest